Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Σάβ 07 Μάιος, 2011 19:06

mporeis na moy to analyseis ligo perissotero giati den ta xero kala ayta ta systhmata? oti blepo apo edo mesa! mhpos mporeis na moy proteineis kapoion egatastath kai kapoio systhma poy 8a tairiazei perissotero sto amaxi moy?
dimitrisalex

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό outlander » Σάβ 07 Μάιος, 2011 19:16

mporeis na moy to analyseis ligo perissotero giati den ta xero kala ayta ta systhmata? oti blepo apo edo mesa! mhpos mporeis na moy proteineis kapoion egatastath kai kapoio systhma poy 8a tairiazei perissotero sto amaxi moy?[/quote]

φιλε μου υγρου ψεκασμου εχουν μεχρι στιγμης 3 εταιριες ICOM....VIALLE....KAI PRINS
μπορεις να το ψαξεις καλυτερα μονος σου
εγω προσωπικα εχω icom και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστιμενος

σου προτεινω ανεπιφυλακτα υγρου ψεκασμου μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερα αλλα πιστευω αξιζει το κοπο
outlander

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Σάβ 07 Μάιος, 2011 19:27

outlander έγραψε:mporeis na moy to analyseis ligo perissotero giati den ta xero kala ayta ta systhmata? oti blepo apo edo mesa! mhpos mporeis na moy proteineis kapoion egatastath kai kapoio systhma poy 8a tairiazei perissotero sto amaxi moy?

φιλε μου υγρου ψεκασμου εχουν μεχρι στιγμης 3 εταιριες ICOM....VIALLE....KAI PRINS
μπορεις να το ψαξεις καλυτερα μονος σου
εγω προσωπικα εχω icom και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστιμενος

σου προτεινω ανεπιφυλακτα υγρου ψεκασμου μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερα αλλα πιστευω αξιζει το κοπο[/quote]

se eyxaristo poly outlander! moy proteinan kai to brc me eggyhsh aney oroy zohs moy eipan mexri kai se antikatastash moter an ginei kati! ap oti gnorizeis isxyei kati tetoio? kati moy bromaei emena! epishs 8a xreiastei na balo ladiera? xereis ka8oloy?
dimitrisalex

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 07 Μάιος, 2011 21:00

Αυτός που σου υποσχέθηκε αντικατάσταση μηχανής, να στο δώσει σε συμβόλαιο ασφαλιστικής εταιρείας. Όχι με λόγια ή με κάτι πρόχειρο, χωρίς να αναφέρει όρους και προϋποθέσεις, ύψος καλύψεων, κλπ.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Κυρ 08 Μάιος, 2011 13:19

paidia eida xarti me ta matia moy gia eggyhsh aney oroy zohs! to ebale filos moy se c200 kommbressor alla mallon einai 4hs genias kai oxi 5hs poy toy eipe giati exei pneymona kai ladiera! toy edose xarti me egyhseis! alla ego leo tora....an ginei kati, de nomizo na bgalei akrh me th mercedes! eyxomai na kano la8os! ti lete eseis?
dimitrisalex

Δημοσίευσηαπό dti » Κυρ 08 Μάιος, 2011 14:58

Ποιός ήταν αυτός ο εγκαταστάτης και μέσω ποιας ασφαλιστικής εταιρείας του έδωσε την ισόβια εγγύηση;
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Δευτ 09 Μάιος, 2011 19:10

ξερω οτι εβαλε BRC μηχανημα με πνευμονα και λαδιερα! νομιζω καπου στην παραλιακη το εχει τερμα συγγρου αν 8υμαμε καλα! θα ρωτησω σιγουρα και 8α σας πω!
dimitrisalex

Δημοσίευσηαπό Vaggelis » Τρί 10 Μάιος, 2011 12:27

Καλησπερα κι απο εμενα παιδια.
Σημερα ρωτησα για μετατροπη στο δικο μου αυτοκιντητο (Octavia 5 1.8 Tsi) και μου ειπαν οτι προς το τελος του μηνα θα μπορει να γινει καθως ακομα δοκιμαζουν την χαρτογραφηση του συστηματος.
Η ερωτηση εγινε στον Καραπιστολη (εξουσιοδοτημενος Skoda) που τον βρηκα στην σελιδα της Viagas (νεα εταιρεια της Βιαμαρ που δινει και 2 χρονια εγγυηση εργοστασιακη και δεν επηρεαζει την εγγυηση που εχω).
Τιμη δεν μου ειπε ακομα θα μου πει στο τελος του μηνα οποτε αναμενω.
Οσο για λαδιέρα μου ειπε οτι δεν θελει και οτι αυτα που θελουν ειναι καποια ιαπωνικα μοντελα συνηθως.
Vaggelis

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τρί 10 Μάιος, 2011 12:34

Vaggelis έγραψε:Οσο για λαδιέρα μου ειπε οτι δεν θελει και οτι αυτα που θελουν ειναι καποια ιαπωνικα μοντελα συνηθως.

και εγω ετσι ξερω οτι θελουν μονο μερικα ιαπωνικα μοντελα! :D
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό corsaopc » Σάβ 21 Μάιος, 2011 19:12

καλησπέρα παιδια. εχω το cosra opc εδω και 4 μηνες και σκεφτομαι να του βαλω υγραεριο. τι μου προτεινετε? το αυτοκινητο εινια καινουργιο
corsaopc

Δημοσιευσεις: 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες