ntinaras έγραψε:νοτια μενω, αλλα αυτο που κολλαει?
donstefano έγραψε:Μονο με ανορθοδοξο τροπο μπορεις να κανεις τα νερα να ανεβασουν πιο γρηγορα θερμοκρασια.......
Ας πει και τη γνωμη του καποιος εγκαταστατης στο θεμα.Απλα εγω δε θα το εκανα.Θα το αφηνα ετσι.Βεβαια οπως σου εγραψα και πριν, δικο σου το αμαξι και μπορεις να το κανεις οτι θες.
Και κατι για τους χρηστες των λαδιων ΕΝΕΟS.Παιδια σας καει καθολου λαδι το αμαξι με ENEOS?Γιατι εμενα μεχρι τωρα δε καιει με τα TOYOTA λαδια που φοραω!
viallesi έγραψε:
Με 5-40 δεν μου καίει. Με 0-20 μου έκαψε κοντά στο 1 λίτρο στα 10000 χλμ αλλά αυτό είναι λογικό.
dimoskats έγραψε:Με 0w20eneos και 6000km δεν έχει κάψει κοθολου (οπως το βλέπω απο τον δείκτη).
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
donstefano έγραψε:viallesi έγραψε:
Με 5-40 δεν μου καίει. Με 0-20 μου έκαψε κοντά στο 1 λίτρο στα 10000 χλμ αλλά αυτό είναι λογικό.dimoskats έγραψε:Με 0w20eneos και 6000km δεν έχει κάψει κοθολου (οπως το βλέπω απο τον δείκτη).
Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!![]()
Οποιος εχει να μου προτεινει καποιο μαγαζι Αθηνα να παω να αγορασω τα 5w40 ENEOS hyper premium ας μου πει η εδω η με ΠΜ.
nickL έγραψε:Εγώ έβαζα από το 2005-6 το total 10w40 που προτείνει η peugeot. Καθώς παλιά μου είχανε βάλει στην peugeot ένα shell helix που μ' άρεσε στο πώς πήγαινε το αυτοκίνητο (ήταν όμως χρυσό το μπουκαλάκι anyway), το ξανάβαλα λίγο μετά την εγκατάσταση του αερίου και έχω κάνει 3500 χιλιόμετρα. Νομίζω για πρώτη φορά μου τσίμπησε λίγο λαδάκι ο κινητήρας, κάτι που δεν είχε κάνει 13 χρόνια τώρα. Τυχαίο; Δεν ξέρω. Καθώς η λογική λέει ότι το υγραέριο δεν καίει λάδι (ο κινητήρας δλδ), ίσως να ευθύνεται γι' αυτό η σύνθεση του shell (εικασίες κάνω)?
Την επόμενη φορά θα βάλω μάλλον πάλι τα ίδια τα total καθώς απ' την πρώτη στιγμή το shell αυτό δεν μ' άρεσε.
Αν όχι total, έλεγα να βάλω κι εγώ eneos μιας και ακούγονται τόσο καλά λόγια. Με προβληματίζει όμως που τα 10w40 της eneos είναι full synthetic ενώ ό,τι 10w40 είχα δει μέχρι στιγμής ήταν semi synthetic. Σίγουρα το full synthetic έστω θεωρητικά είναι καλύτερο, κάνει όμως για όλους τους κινητήρες;
nickL έγραψε:Εγώ έβαζα από το 2005-6 το total 10w40 που προτείνει η peugeot. Καθώς παλιά μου είχανε βάλει στην peugeot ένα shell helix που μ' άρεσε στο πώς πήγαινε το αυτοκίνητο (ήταν όμως χρυσό το μπουκαλάκι anyway), το ξανάβαλα λίγο μετά την εγκατάσταση του αερίου και έχω κάνει 3500 χιλιόμετρα. Νομίζω για πρώτη φορά μου τσίμπησε λίγο λαδάκι ο κινητήρας, κάτι που δεν είχε κάνει 13 χρόνια τώρα. Τυχαίο; Δεν ξέρω. Καθώς η λογική λέει ότι το υγραέριο δεν καίει λάδι (ο κινητήρας δλδ), ίσως να ευθύνεται γι' αυτό η σύνθεση του shell (εικασίες κάνω)?
Την επόμενη φορά θα βάλω μάλλον πάλι τα ίδια τα total καθώς απ' την πρώτη στιγμή το shell αυτό δεν μ' άρεσε.
Αν όχι total, έλεγα να βάλω κι εγώ eneos μιας και ακούγονται τόσο καλά λόγια. Με προβληματίζει όμως που τα 10w40 της eneos είναι full synthetic ενώ ό,τι 10w40 είχα δει μέχρι στιγμής ήταν semi synthetic. Σίγουρα το full synthetic έστω θεωρητικά είναι καλύτερο, κάνει όμως για όλους τους κινητήρες;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες
|
|
|