Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Torque + ODB2 BT : Σύστημα Παρακολούθησης Απόδοσης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Torque + ODB2 BT : Σύστημα Παρακολούθησης Απόδοσης

Δημοσίευσηαπό dimtountas » Τρί 24 Ιούλ, 2012 14:13

Και εμένα 180h/t μέχρι 4.500m !!!
Τελευταία επεξεργασία από dimtountas και Πέμ 17 Ιαν, 2013 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
dimtountas

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό sonid » Τρί 31 Ιούλ, 2012 23:28

Καλησπέρα !! Πήρα και εγώ αυτό το μαραφέτι και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Ερώτηση: Το αφήνετε μόνιμα εγκατεστημένο πάνω στην υποδοχή ή το βάζετε/βγάζετε κάθε φορά?

Ευχαριστώ
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 01 Αύγ, 2012 00:05

Εγώ το έχω μόνιμα επάνω

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Σάβ 04 Αύγ, 2012 18:28

Εχετε δημιουργήσει προσωπική σας σελίδα με μετρητές που σας ενδιαφέρουν ? Εγω το παρέλαβα προχτές, αλλα έχει τόσες ρυθμίσεις που δυσκολέυομαι να διαλέξω 6 για να φτιάξω μια σελίδα. Επίσης δεν γνωρίζω καποιες ορολογίες, όπως το Throttle. Το Boost είναι η πίεση του τούρμπο? Γιατι εγω εχω ατμοσφαιρικό αμάξι. Επίσης το Acceleration είναι σε "g" ή σε NM? Εσεις τι προτείνεται να βάλω σε 2λιτρο ατμοσφαιρικό ?
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Δημοσίευσηαπό sonid » Κυρ 05 Αύγ, 2012 18:11

Γιατί δεν είναι ενεργοποιημένες όλες οι λειτουργίες? Πάει αναλόγως τον τύπο του οχήματος? Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό?
Μου προξένεψε περιέργια που στο free μου έδειχνε πόσα λίτρα έκαιγε στα 100 Km ενώ στο full δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία...
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό mik » Κυρ 05 Αύγ, 2012 21:32

sonid έγραψε:Γιατί δεν είναι ενεργοποιημένες όλες οι λειτουργίες? Πάει αναλόγως τον τύπο του οχήματος? Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό?
Μου προξένεψε περιέργια που στο free μου έδειχνε πόσα λίτρα έκαιγε στα 100 Km ενώ στο full δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία...

ολες οι λειτουργειες που μπορει να διαβασει απο τον εγκεφαλο του οχηματος ειναι ενεργοποιημενες
απλα πρεπει να προσθεσεις στις οθονες του ποιες ενδειξεις θελεις να σου δειχνει
αμα διαβασεις ολο το θεμα γραφουμε πως το κανεις
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό nikitas9696 » Δευτ 06 Αύγ, 2012 12:05

Θελω να το αγορασω το Auto V1.5 Bluetooth CAN-BUS Diagnostic interface scanner tool OBD-2 OBDII ELM327 απο το ebay http://viewitem.eim.ebay.gr/Auto-V15-Bl ... 91734/item
αλλα δεν ξερω πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για το iphone!!! Εχω διαβασει στις συζητησεις σας οτι υπαρχουν πολλα προγραμματα που χρησιμοποιουνται αλλα δεν ξερω πιο θα μου κανει! Εσεις τι λετε; Εχω το Honda Civic 1.8 5d του 2007 με Lovato συστημα υγραεριοκινησης!!!! Οποιος εχει κατι παρομοιο θεμα ας βοηθησει!!!! Ευχαριστω!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ας μου στειλει καποιος email στο nikitasvarsamas@hotmail.com
nikitas9696

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό basai » Τετ 08 Αύγ, 2012 11:39

χαιρετω την παρεα...πηρα και εγω το συγκεκριμενο gadget...εχω ενα celica 1800 '00 και οταν το εβαλα πανω στο αμαξι, μετα απο καποια δευτερολεπτα αρχισε να αναβοσβηνει το λαμπακι του abs... εβαλα και το αμαξι μπροστα αλλα συνεχισε να αναβοσβηνει...δεν το αφησα πολυ πανω επειδη εκανα απλα δοκιμη για να δω αν δουλευει!παντως οση ωρα το ειχα πανω δεν σταματησε να αναβοσβηνει...αυτο ειναι καποιο προβλημα?εχει τυχει σε καποιον αλλο?
basai

Δημοσιευσεις: 1

Re: Απ: Torque + ODB2 BT : Σύστημα Παρακολούθησης Απόδοσης

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Πέμ 09 Αύγ, 2012 17:23

Εγώ να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα. Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο μέτρησης είναι η ιπποδύναμη. Αλλά απ'ότι κατάλαβα αυτό ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΑΙ λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία που δηλώνεις εξ αρχής όπως το βάρος, τα κυβικά. Δεν διαβάζει δηλαδή τίποτα από τον κινητήρα. Αν εγώ του δηλώσω βάρος αυτοκινήτου 3 τόνους κ κάνω το 0-100 σε 8 δευτέρα, θα μου βγάλει 350 άλογα... Χαζομάρα.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Re: Απ: Torque + ODB2 BT : Σύστημα Παρακολούθησης Απόδοσης

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 09 Αύγ, 2012 19:37

Εμενα παντως μου φανηκε πολυ χρήσιμο στον εντοπισμο λανθασμενων fuel trims (λογο δυσλειτουργίας αντλιας lpg)και προλαβα καταστασεις. Αυτο ειναι και οτι σημαντικοτερο εχει να προσφερει πιστευω. Αν δεν διαβαζε καθολου κινητηρα δεν θα εβλεπες αυτες τις ενδειξεις.
Πολυ χρήσιμο φανηκε επισης στην αναγνωση και σβήσιμο των ¨check engine¨.

Ολα τα υπολοιπα ειναι οντως ...στο περιπου και οχι τοσο ακριβη αλλα αυτο ισως οφειλεται και σε αλλους παραγοντες οπως οι τιμες που βαζουμε εμεις στο προγραμμα. Υπαρχει αντίστοιχο cite για οποιον ενδιαφερετε να εμβαθύνει.

Παντως για οποιον εχει ορεξη και χρονο να ασχοληθει, ισως εχει ενδιαφερον η παρατηρηση των τιμων μεταξυ βενζινης και υγραεριου π.χ. ιπποδυναμη κτλ οχι τοσο στις ακριβης τιμες αλλα στην ποσοτητα, δηλαδη αν ΧΑΝΕΙΣ ή ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ σε σχεση με τη βενζινη οτι και αν ειναι αυτο που παρατηρεις.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot], Google Adsense [Bot] και 22 επισκέπτες