Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα στη εκκινηση κινητήρα, χρειαζεται πολυ μιζαρισμα

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Προβλημα στη εκκινηση κινητήρα, χρειαζεται πολυ μιζαρισμ

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Σάβ 07 Ιούλ, 2012 10:46

Λύθηκε τελικα το προβλημα, οντως γινοταν ενας τελευταιος πλεοναζον ψεκασμος αεριου την στιγμη που εσβηνε ο κινητηρας με αποτελεσμα οταν επαιρνε μπρος να μπουκωνει και να μην παιρνει μπρος. Εαν δε το αυτοκινητο ειχε κρυωσει τελειως τοτε χρισημοποιουσε το επιπλεον καυσιμο που ειχε μεινει στον θαλαμο λογω του οτι χρειαζεται πλουσιοτερο μιγμα κατα την εκκινηση. Ετσι λυθηκε το μυστηριο γιατι το προβλημα παρουσιαζοταν μονο οταν το αυτοκινητο ηταν ζεστο!
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό NikMak » Τρί 10 Ιούλ, 2012 16:38

LPGas έγραψε:Δεν θα το διατύπωνα ως ρύθμιση αυτό που χρειάζεται να ελεγχτεί…
Πρέπει να ενωθεί εξωτερικό σήμα στροφών κινητήρα, ώστε να προσδιοριστεί ακριβέστερα ο χρόνος σβησίματος του κινητήρα και να μην υπάρχει extra ψεκασμός που μπουκώνει τον κινητήρα. Στα Seq 24 ενώνεται υποχρεωτικά, στα Plug and Drive όμως δεν είναι απαραίτητο, εκτός αν διαπιστωθούν αντίστοιχα συμπτώματα με το δικό σου.

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, αλλα με vialle lpfi πάντως αν το γυρίσω σε βενζίνη περίπου ένα λεπτό πριν το σβήσω δεν το κάνει . Δεν ξέρώ αν το συστημά μου μπορεί να συνδεθεί με κάποιο εξωτερικό σήμα στροφών κινητήρα . :?: . Θα το ψάξω με τον εγκαταστάτη .
NikMak

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Τετ 11 Ιούλ, 2012 00:44

NikMak έγραψε:
LPGas έγραψε:Δεν θα το διατύπωνα ως ρύθμιση αυτό που χρειάζεται να ελεγχτεί…
Πρέπει να ενωθεί εξωτερικό σήμα στροφών κινητήρα, ώστε να προσδιοριστεί ακριβέστερα ο χρόνος σβησίματος του κινητήρα και να μην υπάρχει extra ψεκασμός που μπουκώνει τον κινητήρα. Στα Seq 24 ενώνεται υποχρεωτικά, στα Plug and Drive όμως δεν είναι απαραίτητο, εκτός αν διαπιστωθούν αντίστοιχα συμπτώματα με το δικό σου.

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, αλλα με vialle lpfi πάντως αν το γυρίσω σε βενζίνη περίπου ένα λεπτό πριν το σβήσω δεν το κάνει . Δεν ξέρώ αν το συστημά μου μπορεί να συνδεθεί με κάποιο εξωτερικό σήμα στροφών κινητήρα . :?: . Θα το ψάξω με τον εγκαταστάτη .

Αυτο ακριβως εγινε σε εμενα, εξωτερικο σημα στροφων.
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 24 επισκέπτες