Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό Anexann » Τετ 18 Ιαν, 2012 23:29

Σήμερα γέμισα Μεταμόρφωση μετά από κοντά 10 μήνες, αφού είχα να πάω σχεδόν από τότε που έβαλα Υ/Γ στα αυτοκίνητά μου. Τότε οι ταρζανιές που είδα από τους υπαλλήλους και το τρελό ποσό που πλήρωσα στην παλιά αντλία του με ώθησαν να τον ξεγράψω, αν και είμαι πολύ κοντά.

Τελευταία όμως βλέπω ότι μάλλον έφτιαξε(;), ανέβασαν τόσο πολύ την τιμή και οι άλλοι, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Οι πρώτες παρατηρήσεις είναι ότι φαίνεται να έχει αλλάξει κάποια αντλία (σίγουρα μία αν θυμάμαι καλά) και υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση της κίνησης που πάει να γεμίσει. Βέβαια, μην τρελαθούμε κι όλα, πάλι ένα σχετικό μπάχαλο επικρατεί, αλλά προτιμώ αυτό από το να περιμένω κοντά στην ώρα στην ουρά.

Θα δούμε πως θα πάει το αυτοκίνητο και μπορεί να αλλάξω γνώμη για το παρόν πρατήριο.

Πάντως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, καθώς τιμές περί του 0.90 στο μπλοκ της Αν. Αττικής έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα... Η τιμή διαμορφώνεται δυστυχώς καθημερινά χωρίς σοβαρά αίτια, μια τρελή αναζήτηση εύκολου κέρδους είναι από τους πρατηριούχους που εκμεταλλεύονται το τζίρο που τους κάνουμε εμείς και την αδιαφορία πολλών στο περιθώριο κέρδους τους λόγω της μεγάλης διαφοράς με τη βενζίνη. Είναι παράλογο να αλλάζει κάποιος την τιμή με το έτσι θέλω δεδομένου ότι έχει πληρώσει συγκεκριμένο ποσό στην παράδοση. Πόσα είναι άραγε τα πρατήρια που κάνουν παραλαβή Υ/Γ καθημερινά; :D :D :D
Atiker LPG
Ford Mondeo 2.0l (mk3)-43000km LPG
Kia Sportage 2.0l (mk1 Wagon)-48000km LPG
Άβαταρ μέλους
Anexann

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό harry » Τετ 18 Ιαν, 2012 23:50

fokion έγραψε:
vaxalis έγραψε:εγω το πηρα αποφαση οτι δεν θα βγαλω ακρη με αυτους και για παρηγορια,κοιταω την τιμη της αμολυβδης μου ειναι κοντα στο 1,7 και παριγοριεμαι....

Και νομιζω πολυ καλα κανεις.... γιατι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ να σωζεις ΠΟΛΛΑ χρηματα

παιδια τι να λεμε , εβαλα στις γυναικας μου το πολο 1400κιβικα 20 ευρω και πηρε 12 λιτρα ... !!!! 12 λιτρα ειναι λιγοτερο απο 200 χιλιομετρα ... η δουλεια μου ειναι 80 πηγαινε ελα ... τι να λεμε ... και με 40 λιτρα που βαζω εγω (35 ευρω) κανω 450 !!! παλι καλα που εχουμε γκαζι .. και φυσικα μονο μεταμορφωση και παντα σον πιο φτηνο γιατι αλλιως τηε πατησαμε
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό rogerius » Πέμ 19 Ιαν, 2012 08:40

amartisa: hrtha ptoma apo thn douleia 21:00, me piese afantasta kai h SWMBO kai ypekipsa=evala sthn Aeroporias me 0.909. Akoma klaio!!!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό Giannis » Πέμ 19 Ιαν, 2012 09:30

rogerius έγραψε:amartisa: hrtha ptoma apo thn douleia 21:00, me piese afantasta kai h SWMBO kai ypekipsa=evala sthn Aeroporias me 0.909. Akoma klaio!!!

Όχι ρε φίλε!!!!!!!!!!!
Να πας να εξομολογηθείς! :D
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 19 Ιαν, 2012 09:38

παντως η τιμη στο διυληστηριο ειναι 835,300 πολυ υψηλη σε σχεση με πριν ενα μηνα... :?
την βλεπω την δουλεια συντομα πανω απο ενα ευρω!περαστικα μας.... :twisted:
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό pzala » Πέμ 19 Ιαν, 2012 17:25

Anexann έγραψε:Σήμερα γέμισα Μεταμόρφωση μετά από κοντά 10 μήνες, αφού είχα να πάω σχεδόν από τότε που έβαλα Υ/Γ στα αυτοκίνητά μου. Τότε οι ταρζανιές που είδα από τους υπαλλήλους και το τρελό ποσό που πλήρωσα στην παλιά αντλία του με ώθησαν να τον ξεγράψω, αν και είμαι πολύ κοντά.

Τελευταία όμως βλέπω ότι μάλλον έφτιαξε(;), ανέβασαν τόσο πολύ την τιμή και οι άλλοι, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Οι πρώτες παρατηρήσεις είναι ότι φαίνεται να έχει αλλάξει κάποια αντλία (σίγουρα μία αν θυμάμαι καλά) και υπάρχει πολύ καλύτερη διαχείριση της κίνησης που πάει να γεμίσει. Βέβαια, μην τρελαθούμε κι όλα, πάλι ένα σχετικό μπάχαλο επικρατεί, αλλά προτιμώ αυτό από το να περιμένω κοντά στην ώρα στην ουρά.

Θα δούμε πως θα πάει το αυτοκίνητο και μπορεί να αλλάξω γνώμη για το παρόν πρατήριο.

Πάντως συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, καθώς τιμές περί του 0.90 στο μπλοκ της Αν. Αττικής έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα... Η τιμή διαμορφώνεται δυστυχώς καθημερινά χωρίς σοβαρά αίτια, μια τρελή αναζήτηση εύκολου κέρδους είναι από τους πρατηριούχους που εκμεταλλεύονται το τζίρο που τους κάνουμε εμείς και την αδιαφορία πολλών στο περιθώριο κέρδους τους λόγω της μεγάλης διαφοράς με τη βενζίνη. Είναι παράλογο να αλλάζει κάποιος την τιμή με το έτσι θέλω δεδομένου ότι έχει πληρώσει συγκεκριμένο ποσό στην παράδοση. Πόσα είναι άραγε τα πρατήρια που κάνουν παραλαβή Υ/Γ καθημερινά; :D :D :D

γεμισα το αυτοκινητο μου απο μεταμορφωση πριν μια βδομαδα,για πρωτη φορα απ τον συγκεκριμενο για να τον δοκιμασω,και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ενω απ τα αλλα πρατηρια που βαζω(ρεντη και βιλατζ)εχω καταναλωση 8,1, απο κει ειχα 8,7.ειναι τυχαιο?δεν ξαναβαζω απο κει.
pzala

Δημοσιευσεις: 31

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Πέμ 19 Ιαν, 2012 18:12

Πήγα Μεταμόρφωση για 0,86 υποτίθεται και βλέπω 0,89. Ρε άντε γεια :evil: γαϊδούρια και μουλάρια :thumbdown:
Άσε που παρατηρήθηκε το εξής: μόλις είδα την τιμή, του είπα βάλε μου 20 και επειδή δεν πρόσεξα την αντλία, μου το πήγε 26. Σκέφτηκα έγινε λάθος. Όμως μου το είπαν άλλοι 2 γνωστοί μου. Τα πακιστάνια τα έχουν εκπαιδεύσει έτσι. Άσε που βγάζουν καντήλες αν δεν τους πεις γέμισε το.
ΡΕ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΟΛΟΙ. Δεν θα βρεθεί κανείς να τους γ... λίγο. Κάνουν σαν λυσσασμένοι, νομίζουν ότι δεν πρέπει να τους "πιάσει" καθόλου η κρίση αυτούς.
Δυστυχώς περιτριγυριζόμαστε από ΖΩΑ που νομίζουν ότι θα κάνουν πάντα ότι θέλουν :thumbdown: Απορώ για πόσο ακόμα ο κόσμος (μαζί και εγώ) θα ανέχεται όλα αυτά.
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 19 Ιαν, 2012 18:26

VITARAS έγραψε:
ΡΕ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΟΛΟΙ. Δεν θα βρεθεί κανείς να τους γ... λίγο. Κάνουν σαν λυσσασμένοι, νομίζουν ότι δεν πρέπει να τους "πιάσει" καθόλου η κρίση αυτούς.
Δυστυχώς περιτριγυριζόμαστε από ΖΩΑ που νομίζουν ότι θα κάνουν πάντα ότι θέλουν :thumbdown: Απορώ για πόσο ακόμα ο κόσμος (μαζί και εγώ) θα ανέχεται όλα αυτά.

αστα φιλε...οσο αντιδραει ενα 10% σε οτι μαλακισμενο γινετε μια απο τα ιδια θα εχουμε μια ζωη...λες ρε φοσυτη μου και το υπολοιοπο 90% δεν τους νοιαζει και εχουν καμοια μηχανη με λεφτα...αυτο δεν το λεω μονο για το lpg το λεω σε οτι εχει να κανει με αντιδραση και ανυπακοη...απο χαρατσια μεχρι το ποιο απλο...θα συμφωνησω πλεον οτι με αυτα που βιωνουμε και ακομα δεν αντιδραμε εχουμε καποιο προβλημα νοητικο δεν εξηγειτε αλλιως... :evil: :evil: :evil:
vaxalis

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Πέμ 19 Ιαν, 2012 19:18

που σκοπεύουν να πάνε οι τιμές...??? που πάμε?
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Πέμ 19 Ιαν, 2012 19:45

γινετε αυτο που φοβομουν...ειδαν οτι βαζει ο κοσμος Lpg και βαρανε τις τιμες...αθανατη Ελλαδαρα.... :evil:
vaxalis

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες