Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό manosmod » Κυρ 15 Ιαν, 2012 13:03

vaxalis έγραψε:εγω εχω μειωσει παρα πολυ τις μετακινησεις μου τοσο πολυ που δεν παει αλλο εκει που εκανα 2000 χιλιομετρα τον μηνα τωρα κανω με το ζορι 1200...και αμα συνεχιστει αυτο θα κανω μονο χιλιομετρα για να παω στην δουλεια μου που ειναι 880 τον μηνα.... :evil:

σιγουρα ολοι εχουν μειωσει τις μετακινησεις τους και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα συνεχιστει η καταστασει με τις αυξησεις
Hyundai Accent 05 ZAVOLI Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manosmod

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 15 Ιαν, 2012 23:17

Πηγα Αεροδρομιο Μακεδονια σημερα να παραλαβω την συζηγο,παω στο Aegean Φευγωντας να γεμίσω,Μολις παω α σβησω βλεπω 85,9...Μου αναβουνε τα λαμπακια και φευγω,λεω θα βαλω Σταυρο που προχθες εβαλε με 83,9...Το κακο ητανε οτι εκανα 40km με Βενζινη διοτι εμεινα απο Αεριο.Παω Σταυρο να γεμισω και βλεπω 85,9 και εκει...Εβαλα 20e τα υπολοιπα μεθαυριο στην Δραμα...Κοινος την πατησα αλλα δεν πειραζει,ας καψουμε και λιγο βενζινα..
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό manosmod » Κυρ 15 Ιαν, 2012 23:45

tsopirs έγραψε:Πηγα Αεροδρομιο Μακεδονια σημερα να παραλαβω την συζηγο,παω στο Aegean Φευγωντας να γεμίσω,Μολις παω α σβησω βλεπω 85,9...Μου αναβουνε τα λαμπακια και φευγω,λεω θα βαλω Σταυρο που προχθες εβαλε με 83,9...Το κακο ητανε οτι εκανα 40km με Βενζινη διοτι εμεινα απο Αεριο.Παω Σταυρο να γεμισω και βλεπω 85,9 και εκει...Εβαλα 20e τα υπολοιπα μεθαυριο στην Δραμα...Κοινος την πατησα αλλα δεν πειραζει,ας καψουμε και λιγο βενζινα..

μια λυση στο προβλημα αυτο ειναι να εχουμε το τηλεφωνο των πρατηριων της περιοχης μας και να περνουμε τηλεφωνο να ρωταμε την τιμη πριν κανουμε τοσο δρομο με την ελπιδα να βρουμε φτηνοτερα .
Hyundai Accent 05 ZAVOLI Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manosmod

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό Pap » Δευτ 16 Ιαν, 2012 12:50

Στις 13/1/2011 τα ΕΛΠΕ είχαν τιμή 685 ευρώ/τόνος.
Στις 13/1/2012 είναι 820 ευρώ/τόνος. Δηλαδή +20%.
Από εκεί ξεκινάει η αισχροκέρδεια και έχουμε και τους βενζινοπώλες με 15-20 λεπτά κέρδος/λίτρο.

Κλέφτες και απατεώνες όλοι τους.
Pap

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό glamor » Δευτ 16 Ιαν, 2012 14:51

manosmod έγραψε:
tsopirs έγραψε:Πηγα Αεροδρομιο Μακεδονια σημερα να παραλαβω την συζηγο,παω στο Aegean Φευγωντας να γεμίσω,Μολις παω α σβησω βλεπω 85,9...Μου αναβουνε τα λαμπακια και φευγω,λεω θα βαλω Σταυρο που προχθες εβαλε με 83,9...Το κακο ητανε οτι εκανα 40km με Βενζινη διοτι εμεινα απο Αεριο.Παω Σταυρο να γεμισω και βλεπω 85,9 και εκει...Εβαλα 20e τα υπολοιπα μεθαυριο στην Δραμα...Κοινος την πατησα αλλα δεν πειραζει,ας καψουμε και λιγο βενζινα..

μια λυση στο προβλημα αυτο ειναι να εχουμε το τηλεφωνο των πρατηριων της περιοχης μας και να περνουμε τηλεφωνο να ρωταμε την τιμη πριν κανουμε τοσο δρομο με την ελπιδα να βρουμε φτηνοτερα .

Εγω στην θεση σας θα προτινα μια γευμα στο happy (βουλγαρια) + γεμισμα lpg και βενζινα.
μπορει να σου κοστισει λιγο παραπανω αλλα θα απολαυση και φαει και γεματο τα τεποζιτα σου.
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 16 Ιαν, 2012 15:14

glamor έγραψε:Εγω στην θεση σας θα προτινα μια γευμα στο happy (βουλγαρια) + γεμισμα lpg και βενζινα.
μπορει να σου κοστισει λιγο παραπανω αλλα θα απολαυση και φαει και γεματο τα τεποζιτα σου.

Να υποθέσω ότι έκανες μετάφραση google translate;

Από Θεσσαλονίκη, μου κοστίζει περίπου 20€ σε υγραέριο η διαδρομή μέχρι το σαντάνσκι και πίσω. Στο γέμισμα της βενζίνης, γλιτώνω περίπου 20€. Το γέμισμα του υγραερίου μου μένει στην τσέπη. Την διαδρομή την έχω ως ημερήσια εκδρομή και μοιραζόμαστε τα καύσιμα με τους συνεπιβάτες μου, άρα τελικώς έχω μεγαλύτερο κέρδος. Απλώς υπάρχει η φθορά ~310 χιλιομέτρων, εφόσον δεν πληρώσω την βινιέτα (κάτι σαν τέλος κυκλοφορίας για ορισμένο χρονικό διάστημα).
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 16 Ιαν, 2012 20:49

Πρεπει και εγω να βγαλω Διαβατηριο να αρχισω να ανεβαινω και για ορισμενα ψωνια....Εγω απο Ασπροβαλτα θα θελω κανενα 30αρι αλλα και μια βολτα καλα ειναι..
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 16 Ιαν, 2012 21:41

tsopirs έγραψε:Πρεπει και εγω να βγαλω Διαβατηριο να αρχισω να ανεβαινω και για ορισμενα ψωνια....Εγω απο Ασπροβαλτα θα θελω κανενα 30αρι αλλα και μια βολτα καλα ειναι..

Για Βουλγαρία, θέλει μόνο την καινούρια ταυτότητα (ή έστω ταυτότητα σκέτο :D )

Πάντως, για να κάνω τον δικηγόρο του εξαποδώ, κακώς πηγαίνουμε εκτός και γλιτώνουμε κάποια χρήματα, γιατί εν μέρει, τα χάνει το κράτος και συνεπώς εμείς. Θα έπρεπε να στηρίζουμε τους σωστούς επαγγελματίες (σωστό καύσιμο, σωστή συμπεριφορά).
Αλλά από την άλλη, για ποιο κράτος μιλάω ο μωρός;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 16 Ιαν, 2012 22:32

"μη κοιτας τι κανει το κρατος για σενα - κοιτα τι κανεις εσυ για το κρατος"

ή καπως ετσι ηταν η προταση....

Ισως πρεπει να το δουμε καπως αλλιως.
ΔΕΝ κανεις για το κρατος κατι αλλα περισσότερο το κανει για να διατηρεισει ο υπαλληλος την δουλεια του.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 16 Ιαν, 2012 23:12

Όσο όμως "επιβραβεύουμε" με αυτό τον τρόπο το κράτος και τη φορομπηχτική του πολιτική, τόσο συνεχίζει την αφαίμαξη με κάθε λογής μειώσεις σε μισθούς, αυξήσεις σε φόρους, τέλη, εισφορές και κάθε λογής χαράτσια. Όσο ακραία και άδικη είναι η πολιτική του, τόσο πολλαπλάσια ακραία πρέπει να είναι η στάση μας απέναντί του. Όσο η διορισμένη κυβέρνηση συνεχίζει την παραβίαση του Συντάγματος, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη για αντίσταση / αντίδραση με κάθε μέσο.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες