papoys έγραψε:Αν έχει κάποιος ένα τέτοιο αυτοκίνητο πιστεύω ότι η μόνη λύση για να το κυκλοφοράει είναι το lpg.
Και σήμερα συζητούσα με ένα γείτονα που έχει ένα παρόμοιο το οποίο και αυτός τόχει με υγραέριο.Είναι και αυτός
χομπίστας όπως ο fokion με αντικείμενο όμως κηνύγι και ψάρεμα (ψαροντούφεκο) με συνέπεια να κινείται σε βουνά
και λαγκάδια.
Έχει κάνει σχεδόν 50.000 χιλιόμετρα όπως μου είπε και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Πιστεύω η μόνη λύση πριν το πετάξης (γιατί για πούλημα δεν το συζητάμε

) και όσο αντέξει.
Βρε δεν αμφιβαλω οτι ειστε ευχαριστημενοι ,ουτε ο folion ουτε και'συ,και'γω με αυτο το σκεπτικο που λες το εκανα υγραεριο,δηλ. με το σκεπτικο οτι "καιει πολυ μονο υγραεριο συμφερει-λεφτα για καινουργιο η μεταχειρο καλο δεν υπαρχουν"!
Παπου και εσυ στις 40,000 χλμ δεν εισαι περιπου με υγραεριο,δηλ. οσα και ο fokion?
Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα αν εισαι και'συ στα τοσσα χλμ δηλ. δεν εχεις ακομη μπει στο κερδος αν χτυπα ξυλο αυριο σου πουν πας για ρεκτιφιε,δηλ. στα 40,000 χλμ εχεις βγαλει και τα λεφτα του συστηματος και το χιλιαρικο για το ρεκτιφιε,δηλ. χονδρικα εχεις εξοικονομισει 2 χιλιαρικα μεχρι στιγμης?
Αρα αν σου βγαλει τωρα στα κοντα ζημια vsr τι θα εχεις εξοικονομισει και εσυ και ο fokion?
Σορυ αλλα εσεις οι 2 δεν συγκαταλεγεστε στο γκρουπ των ασπρων ακομηπαρολου που εχετε και παμφθηνες τιμες υγραεριου ,αν ειχατε 70-80,000 χλμ τοτε παω πασο,αλλα ακομη ειστε στο danger zone του συμφερει δεν συμφερει!
Πραγματικα σας ευχομαι να σας βγαλουν οχι 70 και 80.000 χλμ αλλα 200.000 απροβληματιστα χιλιομετρα αλλα αν σας εβαγαζε σημερα μου μιλαμε αυτη την ζημια θα αναθεωροουσατε ναι η οχι οσα εχετε πει υπερ του υγαρεριου?
Πολυ φοβαμαι οτι πολλοι απ'οσους τρωνε την ουτσα απο το υγραεριο και ηταν μελη του φορουμ την εχουν κανει απο εδω μεσα για να υπαρχει μια ενδεικτικη εικονα του σε τι ποσοστο ειναι τα αυτοκινητα που βγαινουν off με το υγραεριο,ετσι ειναι ,και εγω οταν εκανα σκι καθε μερα σε φορουμ με θεμα το σκι ημουν ,οταν σταματησα το σκι σταματησα και να μπαινω στα συγκεκριμενα φορουμ,εδω εξακολουθω και μπαινω γιατι ακομη ειμαι σε πολυ μικρο ποσοστο υγραεριοκινητος ,αν σταματησω εντελος να ειμαι θα σταματησω να μπαινω κι'ολας,ετσι δεν ειναι?