Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 26 Ιαν, 2013 06:03

Μαλλον ο φιλος πρατηριουχος νομιζει οτι μιλαει σε εξωγηινους η Αμερικανακια...................
Δηλαδη τι θες να μας πεις τωρα;;;; Εμεις που ζουμε;;; Στην αγορα της Σουηδιας;;;;;;;
Που δεν νοθευουν τα καυσιμα (Και τα παρα πολλα αυτοκινητα που χτυπαν αντλιες βουλωνουν μπεκ κλπ απο τι εναι;;;;;;) δεν υπαρχει λαθρεμποριο, δεν κλεβουν στις αντλιες (εκατονταδες προστιμα εχουν μπει) ανεβαζουν τις τιμες στην αντλια 10 λεπτα μετα απο καποια αυξηση φορου, λες και ολοι οι πρατηριουχοι αγορασαν καυσιμο με την καινουργια αυξημενη τιμη την ημερα που αυξηθηκε και δεν ειχαν μεσα καυσιμο αγορασμενο με την παλια;;;;;;; Και φυσικα το αντιστροφο στην μειωση;;;;;
δηλαδη εχουν καρτελ πχ στο γαλα στο αλευρι σε εκατονταδες προιοντα στην Ελλαδα αλλα στα
καυσιμα οχι;;;;;;;....................
Γιαυτο λοιπον αν θελεις να σε σεβομαστε να σεβεσαι πρωτα την νοημοσυνη μας......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό dermen » Σάβ 26 Ιαν, 2013 08:24

mosaicm έγραψε:Σε μενα παντως δεν το ειπες (αν αναφερθηκες σε μενα) . Σε συναδελφο μου το ειπες (ή ακομα καλυτερα ειπωθηκε απο καποιον στο μαγαζι)

Ειλικρινά φίλε με θυμίζεις το εκπρόσωπο τύπου κυβερνητικού κόμματος κάποιος κάπου κάποτε και η λάσπη ας πέσει κάτι θα μείνει .σε παρακαλώ το λιγότερο να διορθώσεις και τα δυο σχόλια σου είναι το λιγότερο που ζητώ .
Πίσω από ένα ψευδώνυμο δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα.
dermen
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό dancerman » Σάβ 26 Ιαν, 2013 18:11

dermen έγραψε:Εσύ μάλλον κάνεις το μαγικό επάγγελμα το οποίο δεν έχει κακούς συναδέλφους .
2 καμομηριδες μας κατάντησαν όλους κάποιοι άλλοι που μάλλον τους έγλυφες για να πιάσεις δουλειά στο δημόσιο μιας και δεν ήσουν αξιος να βγεις στην αγορα και αυτο συμπεραίνεται απο την νοοτροπια οτι θα δωσεις τα χρηματα σου στο εξωτερικο μη γνωρίζοντας οτι η φορολογια ειναι αυτη που δημιουργεί την διαφορα τιμης με αλλες χωρες.
3 τα καταστηματα που κλεινουν [και θα επρεπε να λυπάσαι για αυτο και οχι να χαίρεσαι]ειναι αυτα που σιγουρα δεν εκλεψαν ποτε και κανεναν αποδιδουν φορους και πληρώνεσαι ΕΣΥ
4 δεν μπορεις να μιλας για καρτελ χωρις αποδειξεις ,το θεμα της παρομοιας τιμης μπορεις να το συναντησεις παντου οσο πουλαει ο καθε κοντινος πρατηριουχος θα πουλαω και εγω το ιδιο συμβαίνει και στο δρομο που βρίσκομαι και με την αμολυβδη 4 πρατηρια 1.648 3 πρατηρια 1.649 και το υψηλοτερο 1.658 και εδω καρτελ εχουμε?
και η πιερια εχει καρτελ και το κιλκις εχει καρτελ ιδιες τιμές εχουν αλλα εκει δεν μιλάμε αστους μ@λ@κες να σκοτωθούν για το ποιος θα κλεισει πρωτος.
5 επιχειρηματίας είμαι και επενδύσεις θα κάνω γιατί αυτή είναι η δουλειά μου εσύ δεν έχεις το δίκαιο να μου ορίζεις με πόσα χρήματα θα ζήσει η οικογένεια μου εκτός και αν είσαι τροικανος η εργάζεσαι στο MEGAλο κανάλι
6 Ευχαριστώ για τις ευχές σου και μόλις κλείσουμε όλοι οι κλεφτές να μπεις στο forum autogasmakedonia-skopia και να λες τους εκεί πρατηριούχους κλεφτές έτσι για να εκτονώνεσαι

βασικα ειμαι ανεργος, δουλευω μονο τα καλοκαιρια σε επιχειρηση με τουριστικα, επομενως το 2 απορριπτετε, δε χαιρομαι που κλεινουνε αλλα χαιρομαι οταν κλεινουνε μαγαζια που αισχροκερδουσανε τοσα χρονια πανω μου, που το παιζουνε επιχειρηματιες με δανεικα λεφτα που χρωστανε σε προμηθευτες και υπαλληλους και δεν πληρωνουνε ποτε αλλα μονο ξερουνε να τα αρπαζουνε και να μπαινουν στο αρθρο 99. Δε μιλαμε για καρτελ στη βενζινη αγαπητε αλλα στο υγραεριο και οπως προανεφεραν οι προηγουμενοι δεν ειμαστε ζωα, εδω περα μπροστα μου τηλεφωνουσε ο αλλος και συννενουνταν τη τιμη να βαλει. Εννοειτε πως δε με νοιαζει με ποσα θα ζησεις αμα θες μην παρεχεις και τπτ στην οικογενεια σου, αλλα εδω φαινεται ποσο αφελης εισαι που θες να οριζισει τη ζωη σου το μεγαλο καναλι και η τροικα, ε μετα απο αυτο τι αλλο να σου πουμε μπραβο σου? Συνεχισε ετσι να ενεργεις . Εδω 1 λεπτο να ακτεβασεις την τιμη δε μπορεις για να διαφοροποιηθεις απο τους αλλους και θες να πιστεψουμε οτι δεν υπαρχει καρτελ? ουτε 1 λεπτο που τα βρισκω στο δρομο και ουτε σκιβω να τα μαζεψω. Εσυ προφανως κανεις αποσβεση με το 1 λεπτο.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό palmeriva » Σάβ 26 Ιαν, 2013 18:17

Ας ανεβάσει ενδεικτικά ανα εποχή μερικα τιμολογια αγοράς και αντιστοιχες αποδειξεις πωλησης ο φιλος πρατηριουχος, να δουμε επιτέλους πόσα ζόρια έχουν. Προφανώς θελει απόσβεση σε κανένα εξαμηνο. Και από άλλους ακόμη περιμένουμε......

Επίσης, εφοσον θεωρεί οτι δεν υπάρχουν καρτέλ ή νοθεία(εδω γελάνε), ας μας πει τα στοιχεία του πρατηρίου του(αρκεί η δ/νση) και από πότε του ανήκει, να δούμε απο τις λίστες που έχουν ανακοινωθεί απο το 2006 και μετά, αν το πρατήριό του είναι μέσα σε αυτά....
palmeriva

Δημοσιευσεις: 75

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Κυρ 27 Ιαν, 2013 19:05

Δεν εχω να απολογηθω τιποτα σε πρατηριουχο αεριου στη Θεσ/νικη
Ποσο δε μαλιστα οταν σε λιγοτερο απο 100 km μακρια μπορω να βρω αεριο 15λεπτων φτηνοτερο (ανα λιτρο)..πραγμα που δειχνει το μεγεθος της απατεωνιας ..και καλυπτει βεβαια πολυ ομορφα το "λογικο κερδος"
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 03 Φεβ, 2013 20:17

Ρε παιδια αμα οργανωθειτε ολα γινονται,(για να βαλω και'γω επιτελους υγραεριο στο αυτονικητο αν οι νταβατζιδες επιτελους ριξουν το περιθοριο κερδος τους,νταβατζηλικη κανονικοτατο στην τσεπη μου το 20 λεπτα κερδος και δεν το δεχομαι αυτο που κανουν!)!
Εδω στην πΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ Καλαμαρια οι τιμες ειναι φιξ στο 94-94,3 σωστα?
Υπαρχει ομως ενας στον παραδρομο στο Σχολαρι που το εχει 89,8,θα μου πειτε οτι για 4-4,5 λεπτα δεν αξιζει τον κοπο σιγα την διαφορα (40 λιτρα ειναι 1,8 ευρω κερδος!)αλλα αν για μια βδομαδα(2 φορες γεμισμα στο "φθηνοτερο",ουσιαστικα 2 βδομαδες ) συνενοηθουν ολοι η εστω το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτους που μενουν Περαια-μπαχτσε-ρυσιο-Πλαγιαρη-Επανωμη-Μηχανιονα κ.τ.λ πουν θα γεμισουμε ολοι απ'αυτον με τα 89,8 χαλαλι την ταλαιπωρια και μετα απο αυτη την βδομαδα η οσο παει το γεμισμα στον "φθηνο" 4-5-6 μερες θα πατε ολοι στα γνωστα πρατηρια που βαζατε συνηθως και θα τους την πειτε κανονικα,θα πειτε 5 ευρω παρακαλω ισα ισα να με βγαλει μεχρι το Σχολαρι γιατι ο ταδε την εχει 89,8 και δεν ειναι θεμα το τι κερδιζω αλλα το νταβατζιλικη σας με'ενοχλει ,μετα ενα τελευταιο τραβηγμα μεχρι το Σχολαρι ξανα γεμισμα και να δειτε μετα απο 2 βδομαδες με πτωση τζιρου κατα 70-80% αν θα αρχισει να δουλευει ο ανταγωνισμος η οχι,θα το ριξουν και αυτοι αρχικα στο 89,8 αλλα μετα παιζει και το σεναριο ο Σχολαρης που μεσα στο καταχειμωνο εκει που βαρουσε μυγες και ειδε τον τζιρο του να αναβαινει 5-10 φορες πανω να κανει ρελανς(φυσικα και οταν και οποιος πηγαινει στον Σχολαρη θα ζηταει να μιλησει με το αφεντικο η τον υπευθηνο και θα του λεει το και το ειμαστε απο το aotogasforum αι συνενοηθικαμε ολοι να βαλουμε σε σενα αν και εφ'οσων παραμεινεις ο πιο φθηνος αλλιος αντε γεια!
Παρολου που δεν ειμαι υγραεριοκινητος (και οπως ειπα δεν προκειτε να γινω αν δεν σταματησουν αυτοι οι νταβατζιδες οι πρατηριουχοι να ληστευουν τον κοσμο,ασχετα αν εστω και με αυτες τις τιμες παλι συμφερει το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη!)αν καποιος εβγαζε φυλαδιο ενημερωσης και υποκινησης ανεφοδιασμου απο τον φθηνοτερο πρατηριουχο που ανεφερα πιο πανω
εγω οπου εβλεπα ταπα υγραεριο σε αυτοκινητο θα κολλουσα το φυλαδιο στο μπαρμπριζ (εχει και ξερω τουλαχιστον 20 αυτοκινητα στην γυρω περιοχη)!

15 ΛΕΠΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ Ε" ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ!
Αυτο στην Κατερινη καπως πρεπει να ξεκινησε γιατι βλεπω οτι μεχρι 83,9 πουλαει ο πιο ακριβος στο gasprice,αν δεν οργανοθειτε δεν προκειτε ποτε αυτα τα κοπροσκυλα του καρτελ να ριξουν τιμες ,ισα ισα ετοιμαστειτε για περισσοτερες αυξησεις γιατι εχουν αποθρασυνθει τελειος!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΙΚΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δημοσίευσηαπό destur » Τρί 16 Απρ, 2013 23:56

Πρόκειται για το καινούριο σχετικά πρατήριο ΕΚΟ της γνωστής έκπαλαι εταιρείας Θεοδώρου. Ο Θεοδώρου, αν είναι ο ίδιος με αυτόν της Γιαννιτσών, τότε είναι αυτός που κυνηγάει η αστυνομία και η αγορανομία για παράνομο αέριο από το 1974 αν θυμάμαι καλά. Λοιπόν έπαθα το εξής. Έβαλα τις τελευταίες δυο φορές και μου έβγαλε σχεδόν 70 χιλιόμετρα παραπάνω. Μου το είπε και το παλικάρι που το γέμισε. Την τελευταία φορά όμως, έβαλα 42,1 λίτρα χ 0.89= 37,49 ευρώ. Στα πρώτα 50 χιλιόμετρα έσβησε το πρώτο λαμπάκι πληρότητας. Μπα λέω, θα έκανα καμιά απότομη στροφή και θα γύρισε το υγραέριο. Στα 249 χιλιόμετρα όμως ακριβώς μου γύρισε σε βενζίνη. Μπα, λέω, κανα σκουπίδι θα είναι. Δοκίμασα ξανά και ξανά και βλέπω ότι είναι άδειο. Αύριο θα γίνει χουλιαμάς εκεί. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύουν μια με το προπάνιο-βουτάνιο, μια με την πίεση. Ε, φτάνει. Δεν ξαναβάζω εκεί. Εντάξει ήταν, καιρό έχω να βάλω, στη Θέρμη και ένα δίπλα στο ΟΔΔΥ, απέναντι από το ΚΑΡΦΟΥΡ Ευκαρπίας. Αν έχει κανένας παρόμοια εμπειρία από το συγκεκριμένο πρατήριο ας γράψει.
destur

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 17 Απρ, 2013 02:05

Πρωτο σου μηνυμα και εγραψες ολα αυτα τα καλα για τον Θεοδωρου?
Περνα πες και ενα γεια σαν νεο μελος.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό dancerman » Παρ 19 Απρ, 2013 13:52

στους νταβατζηδες πρατηριουχους της θεσσαλονικης απαντω οτι εγω εχω σταματησει να γεμιζω αεριο απο τη θεσσαλονικη παρα μονο 5-10 ευρω για να παω να γεμισω στην επαρχια σε φθηνοτερο. Με τη μανικα στο χερι θα μεινετε για να μην πω τπτ αλλο. Το πιο αστειο ειναι στον ρετσο που βαζουνε βενζινη και κανεις υγραεριο, να τη χερεσε την επενδυση σου ρετσο που θεωρητικα πουλας φθηνη βενζινη και ακολουθεις το ακρτελ του υγραεριου. Αποσβεση θα κανεις σε 10 χρονια.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό politeknos » Κυρ 19 Μάιος, 2013 12:57

Το καρτέλ της Θεσσαλονίκης καλά κρατεί!...
Ο "άξιος" πρόεδρος των πρατηριούχων δε δείχνει να πολυκαταλαβαίνει από κρίση! Ούτε βλέπει τι γίνεται στους νομούς δίπλα του...
Βλέπετε δεν είναι πατάτες να τις φορτώσει ο παραγωγός σε φορτηγό και να τις φέρει στην πλατεία!
Χρειάζεται νόμιμο πρατήριο!
Θεσσαλονίκη, λοιπόν, με ελάχιστο κόστος μεταφοράς από τα Διαβατά, τιμή: 0,87€/λίτρο (με το πολύ 0,1 - 0,3 του λεπτού διαφορά)!!!
Καβάλα, Σέρρες, Έδεσσα, Φλώρινα, Γιάννενα, Πρέβεζα κλπ, με αποστάσεις από 60 - 200 (και βάλε) χιλιόμετρα απ' τα διυλιστήρια, με σαφώς μεγαλύτερο κόστος μεταφοράς, τιμή από 0,75 - 0,80€/λίτρο!!!
Κι εμείς θύματα της τάχα "ελεύθερης αγοράς" και των μαφιόζων που τη λυμαίνονται! X(
Αν υπήρχε ένας τρόπος να τους το "χαλούσαμε το μαγαζάκι"...
politeknos

Δημοσιευσεις: 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες