Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο που να βγαζεις πολλα χιλιομετρα....

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: πρατηριο που να βγαζεις πολλα χιλιομετρα....

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 07 Φεβ, 2013 18:07

Μπιρμπος και coral καβαλας δεν κλεβουν...χωρις να κοβω το κεφαλι μου.
Απλα ποτε δεν μου χουν βαλει πανω απο το θεωρητικο 80%.
Κοιταξε την πολυβαλβιδα σου.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό labros » Πέμ 07 Φεβ, 2013 18:18

ecep έγραψε:Έχω βάλει 9-10 φορές στη ΒΡ πέτρου ράλλη και έβγαζα ~470 χλμ, αλλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι με ρωτούσε συνέχεια ο πρατηριούχος αν είμαι ευχαριστημένος με τα χλμ που βγάζω, αν μου κάνει κομπιάσματα κλπ κλπ.

Συνέχισα βάζοντας 3-4 φορές στο coral στην καβάλας, και έβγαζα τα ίδια σχεδόν χλμ ώσπου καβγάδισα ένα βράδυ που ξεπέρασε τα 52.8 λίτρα που έπρεπε θεωρητικά να σταματήσει η αντλία του στο 80% και τον σταμάτησα εγώ στα 53.8 κάτι...

Τώρα βάζω πλέον coral στο Μπίρμπο για 2-3 φορές αλλά την τελευταία φορά δε σταμάτησε η αντλία του στα 52.8 και τον σταμάτησα εγώ στα 55 περίπου.

Παίζουν δύο σενάρια λοιπόν:

-να μη δουλεύει πλέον η βαλβίδα μου μετά από 3 μήνες λειτουργίας!

-να κλέβουν ασύστολα τα πρατήρια!!!

Τίποτα από τα δυο. Όταν φτάνει στο 80% ακούγεται ένας θόρυβος από το φλοτέρ και το σταματάμε. Αν το αφήσεις δε σταματάει μόνο του αλλά συνεχίζει να γεμίζει πάνω από το 80% κάνοντας θόρυβο.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό ecep » Πέμ 07 Φεβ, 2013 23:24

labros έγραψε: Τίποτα από τα δυο. Όταν φτάνει στο 80% ακούγεται ένας θόρυβος από το φλοτέρ και το σταματάμε. Αν το αφήσεις δε σταματάει μόνο του αλλά συνεχίζει να γεμίζει πάνω από το 80% κάνοντας θόρυβο.

Αυτό όμως συνέβει δύο μόνο φορές (να ξεπεραστεί το 80%), όλες τις άλλες πώς σταματά μόνη της η αντλία στο 80% ?
Outlander 4G63, BRC plug&drive euro 5, genius max, 680x250->net 52.8L, άνευ.
ecep

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 07 Φεβ, 2013 23:37

gkazakias έγραψε:Μπιρμπος και coral καβαλας δεν κλεβουν...χωρις να κοβω το κεφαλι μου.
Απλα ποτε δεν μου χουν βαλει πανω απο το θεωρητικο 80%.
Κοιταξε την πολυβαλβιδα σου.

οταν υπαρχει οικονομικο οφελος ποτε μη βαζεις το χερι σου στη φωτια για κανεναν, ακομα και για τον αδερφο σου τον ιδιο.
αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι τα πρατηρια που εχουμε υποψιες για "ιδιαιτερες" αντλιες, ποτε μα ποτε δεν ειναι "ιδιαιτερες" συνεχεια, διαλεγουν περιοδους που κανουν τα "ιδαιτερα" τους, μιλαω για ολα τα καυσιμα και για την περιοχη της αττικης.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Απ: πρατηριο που να βγαζεις πολλα χιλιομετρα....

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Παρ 08 Φεβ, 2013 13:10

labros έγραψε:
ecep έγραψε:Έχω βάλει 9-10 φορές στη ΒΡ πέτρου ράλλη και έβγαζα ~470 χλμ, αλλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι με ρωτούσε συνέχεια ο πρατηριούχος αν είμαι ευχαριστημένος με τα χλμ που βγάζω, αν μου κάνει κομπιάσματα κλπ κλπ.

Συνέχισα βάζοντας 3-4 φορές στο coral στην καβάλας, και έβγαζα τα ίδια σχεδόν χλμ ώσπου καβγάδισα ένα βράδυ που ξεπέρασε τα 52.8 λίτρα που έπρεπε θεωρητικά να σταματήσει η αντλία του στο 80% και τον σταμάτησα εγώ στα 53.8 κάτι...

Τώρα βάζω πλέον coral στο Μπίρμπο για 2-3 φορές αλλά την τελευταία φορά δε σταμάτησε η αντλία του στα 52.8 και τον σταμάτησα εγώ στα 55 περίπου.

Τίποτα από τα δυο. Όταν φτάνει στο 80% ακούγεται ένας θόρυβος από το φλοτέρ και το σταματάμε. Αν το αφήσεις δε σταματάει μόνο του αλλά συνεχίζει να γεμίζει πάνω από το 80% κάνοντας θόρυβο.

Δεν ισχύει αυτό. Η μάνικα σταματάει μονή της να δίνει όταν φτάσει το 80%. Έχω φουλαρει 258 φορές κ πάντα σταματάει. Κατόπιν δίνει ελάχιστα καύσιμο, δηλαδή 0.01 λεπτό ανά δευτερόλεπτο μέχρι που να έρθει ο υπάλληλος. Θόρυβο δεν κάνει. Άμα κουνήσεις λίγο το αυτοκίνητο και φύγει η στάθμη από το φλοτέρ δίνει κάνα 2 ευρώ ακόμα.

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Δημοσίευσηαπό labros » Παρ 08 Φεβ, 2013 13:29

MeddlingMageGR έγραψε:
labros έγραψε:

Δεν ισχύει αυτό. Η μάνικα σταματάει μονή της να δίνει όταν φτάσει το 80%. Έχω φουλαρει 258 φορές κ πάντα σταματάει. Κατόπιν δίνει ελάχιστα καύσιμο, δηλαδή 0.01 λεπτό ανά δευτερόλεπτο μέχρι που να έρθει ο υπάλληλος. Θόρυβο δεν κάνει. Άμα κουνήσεις λίγο το αυτοκίνητο και φύγει η στάθμη από το φλοτέρ δίνει κάνα 2 ευρώ ακόμα.

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2

Φουλάρει πιο αργά αλλά συνεχίζει να γεμίζει. Τουλάχιστον έτσι κάνει στο δικό μου σύστημα (brc). Και μάλιστα κάνει και αρκετό θόρυβο. Το ίδιο έχω δει και σε άλλα που γεμίζουν. Και μάλιστα οι υπάλληλοι περιμένουν από πάνω και το σταματάνε. Αν σταμάταγε μόνο του γιατί να το σταματάνε; Με τον πρώτο ήχο τρέχουν.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό zoispag » Κυρ 24 Φεβ, 2013 23:48

Παιδιά τις τελευταίες 4 φορές έβαλα από το πρατήριο στην Θηβών 222 που έχει μείγμα Coral.Με ένα γέμισμα βγάζω 20 χλμ παραπάνω από άλλα πρατήρια με μείγμα Πετρογκάζ και παράλληλα νιώθω ότι το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερη ζωηράδα!
Άβαταρ μέλους
zoispag

Δημοσιευσεις: 35

Δημοσίευσηαπό dimny » Σάβ 09 Μαρ, 2013 01:03

tsakozzz έγραψε:Ακριβα πολυ εννοω οτι ειναι ανα δεν πεσει κατω απο 90 θα βαζω 5ευρα

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ναι αλλά ετσι δεν θα ξέρεις ποιοί σε κλέβουν και πόσο.... ;)
dimny

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 28 Μαρ, 2013 20:06

Εμένα τα περισσότερα χιλιόμετρα μούβγαλε από τη BP Λ.Μαραθώνος 150 στο Γέρκα.

Την Παρασκευή φούλαρα στο παραπάνω πρατήριο και πήγα επαρχία.
Την Δευτέρα γύρισα και ξαναφούλαρα στο παραπάνω πρατήριο.Είχα κάνει 320 χιλιόμετρα και πήρε παρά κάτι 23 λίτρα
δηλαδή 20,60 ευρώ.Το έφερε κάπου στα 7,5 λίτρα στα 100.Την καλίτερη κατανάλωση μέχρι σήμερα.

Να πω ότι οδηγώ με μικρές ταχύτητες και στροφές γύρω στις 2.500.Το αυτοκίνητό μου OPEL VECTRA 1600.

Θα το ξαναγεμίσω στο παραπάνω πρατήριο και θα επανέλθω με νεώτερα στοιχεία. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 12 Απρ, 2013 16:29

papoys έγραψε:Εμένα τα περισσότερα χιλιόμετρα μούβγαλε από τη BP Λ.Μαραθώνος 150 στο Γέρκα.

Την Παρασκευή φούλαρα στο παραπάνω πρατήριο και πήγα επαρχία.
Την Δευτέρα γύρισα και ξαναφούλαρα στο παραπάνω πρατήριο.Είχα κάνει 320 χιλιόμετρα και πήρε παρά κάτι 23 λίτρα
δηλαδή 20,60 ευρώ.Το έφερε κάπου στα 7,5 λίτρα στα 100.Την καλίτερη κατανάλωση μέχρι σήμερα.

Να πω ότι οδηγώ με μικρές ταχύτητες και στροφές γύρω στις 2.500.Το αυτοκίνητό μου OPEL VECTRA 1600.

Θα το ξαναγεμίσω στο παραπάνω πρατήριο και θα επανέλθω με νεώτερα στοιχεία. 8-)

Σήμερα ξανάβαλα στο παραπάνω πρατήριο ύστερα από 200 χιλιόμετρα εντός Αττικής και αρκετά από αυτά με μικρές
ταχύτητες.
Πήρα παρά λίγο 16 λίτρα άρα 8 λίτρα παρά κάτι στα 100 χιλιόμετρα.
Πιστεύω δεν υπάρχουν διαφορές γιατί την προηγούμενη φορά τα χιλιόμετρα τα είχα κάνει σε ανοικτό δρόμο.
Την επόμενη γεμίζω από Κλεισθενους και επανέρχομαι. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες