Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό magellan » Παρ 28 Φεβ, 2014 00:23

Ηράκλειο 1,055.
Με τιμή Μ.Τ. 50 ευρώ παραπάνω πέρυσι είχε 0,95.
Αυτό κι αν πιάνει τον σφυγμο του τίτλου του θέματος.
ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑ

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 28 Φεβ, 2014 00:55

Κοιτα να δεις πλακα η Αττικη εχει απο το φθηνοτερο υγραεριο στην Ελλαδα.. :D :D :D :D :D
Πλακα πλακα τα ελεγα απο καιρο οσο περισοτερα βενζιναδικα ανοιγουνε τοσο θα βγαινουν τα μαχαιρια μεταξυ τους.
Ξεκιναει να σπαει το καρτελ σιγα σιγα.
Αντε να δουμε.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 28 Φεβ, 2014 01:09

magellan έγραψε:Ηράκλειο 1,055.
Με τιμή Μ.Τ. 50 ευρώ παραπάνω πέρυσι είχε 0,95.
Αυτό κι αν πιάνει τον σφυγμο του τίτλου του θέματος.
ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑ

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε βγαινεις συνεχεια και αναφερεις την αισχροτητα που γινετε στο Ηρακλειο και σε καταλαβαινω απολυτα ,το κανεις γιατι σε πνιγει το δικαιο,γι'αυτο μην σταματας,και να συνεχισεις να τα γραφεις!
Και'εγω αυτο εκανα και εξακολουθω να κανω για το αισχος της τιμης στην Θεσ/νικη αλλα βλεπεις βρεθηκαν μπολικοι συμφορουμιτες και τι δεν μου εχουν πει,τους πριξαμε,τους τα καναμε τσουρεκια,μην γκρινιαζεις αλλο,γυρνα το στην βενζινη,κ.τ.λ!
Μην μασας φιλε εσυ χωνε αβερτα και αν βρεθει κανεις να σου την πει οπως μου την ειπαν και εμενα γραψτους στα τετοια σου!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 28 Φεβ, 2014 01:24

Εγώ έκανα πάρτι...έβαλα Βέροια με 81.9 και αυριο πάω να το γεμίσω Κοζάνη με 77.9..επρεπε να ξηλωσω το φλοτερ να γεμίσει τέρμα γιατί Θεσσαλονίκη τέτοια τιμή δεν θα δούμε πότε.τόσα μεταφορικά έχουν τα λαμόγια

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 28 Φεβ, 2014 01:31

Kαι το καλυτερο δεν σας το'πα!
Πηγα σημερα στο πρατηριο να βαλω υγραεριο και με γεμιζε το αφεντικο,γυρναω το κεφαλι προς την δεξαμενη και τον ρωταω ποσα λιτρα δεξαμενη εχεις ρε φιλε ,και μου απανταει 18,000 λιτρα ,και τον ρωταω και ποσες μερες σε πανε αυτα τα 18,000 λιτρα ρε φιλε ,και μου απανταει "αναλογος,τρεις με τεσσερης μερες συνηθος και σπανια πεντε το πολυ"!
Παγωτο εμεινα μιλαμε,και να φανταστειτε μου φαινοταν τα 2,5-3 χιλιαδες λιτρα που εδινε ο αλλος πολλα!
Γι'αυτο σας παρακαλω παιδες υποστηρικτες των πρατηριουχων μην ξανακουσω ξανα αλλες αστειες δικαιολογιες και σεναρια για υποθηκες σπιτιων για το μεροδουλη-μεροφαη!
valsam

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 28 Φεβ, 2014 07:13

Βρε valsam κανείς δεν είπε πως δεν έχετε δίκιο και σεις στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο και στην Πάτρα και παντού.

Όσο και όπου υπάρχουν λίγα πρατήρια αυτό θα γίνεται.Θα αισχροκερδούν και θα κονομάνε εις βάρος μας.Δυστυχώς
δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.Αυτός είναι ο Νόμος της ελεύθερης αγοράς και δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε.
Πάρε παράδειγμα εδώ Αθήνα.Στην ευρύτερη περιοχή τη δική μου Ανατολική Αττική που είναι 5-6 συνολικά πουλάνε 90
λεπτά ακόμη.Τα βρίσκουν μεταξύ τους και καθορίζουν την τιμή.

Στην Αθήνα γιατί έπεσε?.Στη συγκεκριμένη περιοχή υπήρχε μόνο ένα στη Φάωνος που λέγαμε και πάλι καλά που πούλαγε
όσο πούλαγε.Μόλις άνοιξαν άλλα τέσσερα στη Λ.Καβάλας ,που στην ουσία είναι στον ίδιο δρόμο και μακάρι να ανοίξουν
και άλλα 4 φτάσαμε στο απίστευτο νούμερο 75 λεπτά.Τι μας λέει αυτό.? Όσο περισσότεροι τόσο πιο δύσκολα μπορούν να συνενοηθούν μεταξύ τους και να καθορίσουν την τιμή.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 28 Φεβ, 2014 08:48

Faonos, Top of the Bill!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 28 Φεβ, 2014 09:23

:thumbup: :thumbup:

Τελικά το πιό σκληρό καρτέλ τόχουμε εδώ Ανατολικά όπως βλέπω.Ακούνητοι στα 90 (89,8) :lol: :lol:
Και 80 να το πάνε εγώ χεσμένους τους έχω. :thumbdown: Φάωνος θα κατεβαίω και πάλι. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 28 Φεβ, 2014 09:49

papoy μια χαρα συνενοουνται και πολλοι να ειναι,εδω στην ευρητερη περιοχη στην ανατολικη Θεσ/νικη (απο την εξοδο του Φοινικα εως και την Περαια υπολογιζω και Θερμη-Πλαγιαρη-Επανομη κ.τ,λ)οπως ειπα ετσι χονδρικα που τα υπολογιζω πρεπει να ειναι καμια 20ρια πρατηρια που πουλανε υγραεριο,λιγα ειναι 20 πρατηρια?
Ολοι ιδια τιμη εκτος του ενος που εχει και αυτος ιδια τιμη στην ταμπελα αλλα για αγνωστους λογους στην αντλια την εχει 1,5 λεπτο πιο φθηνα!
Φιλε καθε 4 μερες να δινω 5 ολοκληρα ευρω παραπανω εδω στην Θεσ/νικη και ο φιλος απο την Κρητη να δινει 10 ευρω παραπανω απ'οτι αν γεμιζαμε στην Αθηνα δεν χωνευετε με τιποτα!

Η αλητια σε ολο της το μεγαλειο!
http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... =8&letter=
Περα απο τα πρωτα 9 πρατηρια τα οποια βρισκονται σε χωρια εξω απο την Θεσ/νικη και οπου εκει υπαρχει διαφοροποιηση τιμης στο 1-2 λεπτα(@ρχιδια ανταγωνισμος ,απλα τους αφηνουν να ειναι 1-2 λεπτα πιο φθηνοι επειδη ειναι σε χωρια και δεν απευθηνονται σε τοσο μεγαλο πελατολογιο λεω εγω!) στα υπολοιπα 25 πρατηρια που εχει το gasprice.gr ολοι την ιδια τιμη και σε αλλα τοσα πρατηρια που δεν τα εχει το gasprice το ιδιο παλι!
Και ρωταω εγω ο papoy 50 πρατηρια λιγα ειναι για να υπαρξει ανταγωνισμος?
Και 100 να γινουν αν δεν φανε γερη ουτσα απο εμας τους καταναλωτες τιποτα δεν θα αλλαξει!
valsam

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 28 Φεβ, 2014 10:05

Εμεις ομως πληρώνουμε την μπουγάτσα Θεσσαλονίκης 2.5 € :)) και δεν εχουμε και θείο Βάνια
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες