Όσοι ασχολείστε με το θέμα αυτό που σκυλο-βρωμάει απο όλες τις μπάντες ( απόλυτο δικαίωμα σας να διευκρινίσω ), είναι σαν να γίνεται προσπάθεια να δούμε τι είναι αυτό που κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια !!!!!!
Μπόχα φίλοι μου , μεγάλη μπόχα...
dermen έγραψε:Εγω εδω ειμαι και μην φωναζεις για τα εκανα πανω μου,μαθε πρωτα τι σημαινει καρτελ και μετα γραψε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE% ... E%AD%CE%BB
. και απο το να κλεισω εγω ελα ανοιξε διπλα μου πρατηριο και πουλα οσο θες .εμποριο κανουμε και θα κερδισουμε και δεν θα μου πεις εσυ ποσο θα κερδιζω και αν θα κερδιζω,καπιος μεσα στο forum εχει ενα μηνημα <οτι με τον βλακα μην τα βαζεις.> δεν απαντας εσυ εχεις κανενα φθηνο πρατηριο?
valsam έγραψε:dermen έγραψε:Εγω εδω ειμαι και μην φωναζεις για τα εκανα πανω μου,μαθε πρωτα τι σημαινει καρτελ και μετα γραψε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE% ... E%AD%CE%BB
. και απο το να κλεισω εγω ελα ανοιξε διπλα μου πρατηριο και πουλα οσο θες .εμποριο κανουμε και θα κερδισουμε και δεν θα μου πεις εσυ ποσο θα κερδιζω και αν θα κερδιζω,καπιος μεσα στο forum εχει ενα μηνημα <οτι με τον βλακα μην τα βαζεις.> δεν απαντας εσυ εχεις κανενα φθηνο πρατηριο?
Ρε ποιος φωναζει,εγω ισα ισα ειπα με το μαλακο να σε παρουμε ολοι μπας και καθησεις στο φορουμ και συνεχισεις να εκθετεις τον ευατο σου και τους συναδελφους σου αλλα απ'οτι βλεπω δεν με ακουσαν και αρχισαν να στα χωνουν οι αλλοι φιλοι συμφορουμιτες!
Δηλ. τι μου το ποσταρες το wiki να δω τι?
Οτι ακριβος παραδεχθηκες εσυ οτι κανετε για μην δουλευετε για 2 λεπτα ειναι ο ορισμος του καρτελ φιλε και αντε να το ποσταρο το wiki σου μπας και δεν το διαβασες που μαλλον δεν το διαβασες!
"Καρτέλ ονομάζεται η ρητή σύμπραξη (συμφωνία) μεγάλων κυρίως επιχειρήσεων εταιρικής μορφής δραστηριοποιούμενων στον ίδιο κλάδο, δηλαδή ανταγωνιστικών, με σκοπό την αποφυγή του μεταξύ τους ανταγωνισμού δια κοινής διαμόρφωσης ενιαίας τιμής των προσφερομένων υπηρεσιών ή των προϊόντων τους, ή και με πολύ ελάχιστες μεταξύ τους διαφορές τιμών. Ο σχηματισμός καρτέλ είναι παράνομος καθώς το Δίκαιο ανταγωνισμού τον απαγορεύει."
Ποσα θες να μας τρελανεις ρε φιλε?
(οσα και να θες εγω δεν στα δινω,προτιμο να τα δοσω συον Σκοπιανο και τον Βουλγαρο!)
Συνεχισε φιλε dermen σε παρακαλω μην την κοπανισεις απο το φορουμ γιατι ετσι οπως πας εσυ θα μου σχηματισεις το κονβοι αυτοκινητων που θα παμε στα Σκοπια για φουλαρισμα και θα εχουμε και τα καναλια να το κανουν βουκινο!
hlias έγραψε:απο την στιγμη που παρακολουθω το φορουμ πρωτη φορα μπηκε ενας πρατηριουχος οχι για διαφημηση του αλλα για να μας λυσει καποιες απορειες που εχουμε, αλλα η συμπεριφορα καποιων ειναι προσβλητικη μεχρι αηδιας, αν ο σκοπος σας ειναι να τον διωξετε συνεχιστε ετσι, αν θελετε να μαθετε την αποψη του ισως και καποια "μυστικα" της δουλειας του φερθητε λιγο εξυπνα.
dancerman έγραψε:hlias έγραψε:απο την στιγμη που παρακολουθω το φορουμ πρωτη φορα μπηκε ενας πρατηριουχος οχι για διαφημηση του αλλα για να μας λυσει καποιες απορειες που εχουμε, αλλα η συμπεριφορα καποιων ειναι προσβλητικη μεχρι αηδιας, αν ο σκοπος σας ειναι να τον διωξετε συνεχιστε ετσι, αν θελετε να μαθετε την αποψη του ισως και καποια "μυστικα" της δουλειας του φερθητε λιγο εξυπνα.
ωπα ρε ηλια προστατη των πρατηριουχων, ακομα μου απαντας σε αυτα που σου ειπα, ακομα δεν εχεις καταλαβει τι κανει νιαου νιαου. ο συγκεκριμενος πρατηριουχος ειναι εδω και καιρο στο φορουμ δεν ειναι καινουριος, περιμενω να βγαλει τιμολογιο αγορας παντως, στα λογια ολοι μαγκες στις πραξεις κοτες ομως.
Εγω παντως βαζω 10ευρα οχι παραπανω και μολλις τελειωσουνε κατευθειαν σκοπια, και ναι στηριζουμε σκοπια βουλγαρια ειδικα για το βρωμοσυναφι σας.
dancerman έγραψε:hlias έγραψε:απο την στιγμη που παρακολουθω το φορουμ πρωτη φορα μπηκε ενας πρατηριουχος οχι για διαφημηση του αλλα για να μας λυσει καποιες απορειες που εχουμε, αλλα η συμπεριφορα καποιων ειναι προσβλητικη μεχρι αηδιας, αν ο σκοπος σας ειναι να τον διωξετε συνεχιστε ετσι, αν θελετε να μαθετε την αποψη του ισως και καποια "μυστικα" της δουλειας του φερθητε λιγο εξυπνα.
ωπα ρε ηλια προστατη των πρατηριουχων, ακομα μου απαντας σε αυτα που σου ειπα, ακομα δεν εχεις καταλαβει τι κανει νιαου νιαου. ο συγκεκριμενος πρατηριουχος ειναι εδω και καιρο στο φορουμ δεν ειναι καινουριος, περιμενω να βγαλει τιμολογιο αγορας παντως, στα λογια ολοι μαγκες στις πραξεις κοτες ομως.
Εγω παντως βαζω 10ευρα οχι παραπανω και μολλις τελειωσουνε κατευθειαν σκοπια, και ναι στηριζουμε σκοπια βουλγαρια ειδικα για το βρωμοσυναφι σας.
dancerman έγραψε:Εγω παντως βαζω 10ευρα οχι παραπανω και μολλις τελειωσουνε κατευθειαν σκοπια, και ναι στηριζουμε σκοπια βουλγαρια ειδικα για το βρωμοσυναφι σας.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες
|
|
|