Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 19 Δεκ, 2013 19:46

Όσοι ασχολείστε με το θέμα αυτό που σκυλο-βρωμάει απο όλες τις μπάντες ( απόλυτο δικαίωμα σας να διευκρινίσω ), είναι σαν να γίνεται προσπάθεια να δούμε τι είναι αυτό που κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια !!!!!!

Μπόχα φίλοι μου , μεγάλη μπόχα...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 19 Δεκ, 2013 20:38

dermen έγραψε:Εγω εδω ειμαι και μην φωναζεις για τα εκανα πανω μου,μαθε πρωτα τι σημαινει καρτελ και μετα γραψε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE% ... E%AD%CE%BB
. και απο το να κλεισω εγω ελα ανοιξε διπλα μου πρατηριο και πουλα οσο θες .εμποριο κανουμε και θα κερδισουμε και δεν θα μου πεις εσυ ποσο θα κερδιζω και αν θα κερδιζω,καπιος μεσα στο forum εχει ενα μηνημα <οτι με τον βλακα μην τα βαζεις.> δεν απαντας εσυ εχεις κανενα φθηνο πρατηριο?

Ρε ποιος φωναζει,εγω ισα ισα ειπα με το μαλακο να σε παρουμε ολοι μπας και καθησεις στο φορουμ και συνεχισεις να εκθετεις τον ευατο σου και τους συναδελφους σου αλλα απ'οτι βλεπω δεν με ακουσαν και αρχισαν να στα χωνουν οι αλλοι φιλοι συμφορουμιτες!
Δηλ. τι μου το ποσταρες το wiki να δω τι?
Οτι ακριβος παραδεχθηκες εσυ οτι κανετε για μην δουλευετε για 2 λεπτα ειναι ο ορισμος του καρτελ φιλε και αντε να το ποσταρο το wiki σου μπας και δεν το διαβασες που μαλλον δεν το διαβασες!
"Καρτέλ ονομάζεται η ρητή σύμπραξη (συμφωνία) μεγάλων κυρίως επιχειρήσεων εταιρικής μορφής δραστηριοποιούμενων στον ίδιο κλάδο, δηλαδή ανταγωνιστικών, με σκοπό την αποφυγή του μεταξύ τους ανταγωνισμού δια κοινής διαμόρφωσης ενιαίας τιμής των προσφερομένων υπηρεσιών ή των προϊόντων τους, ή και με πολύ ελάχιστες μεταξύ τους διαφορές τιμών. Ο σχηματισμός καρτέλ είναι παράνομος καθώς το Δίκαιο ανταγωνισμού τον απαγορεύει."
Ποσα θες να μας τρελανεις ρε φιλε?
(οσα και να θες εγω δεν στα δινω,προτιμο να τα δοσω συον Σκοπιανο και τον Βουλγαρο!)
Συνεχισε φιλε dermen σε παρακαλω μην την κοπανισεις απο το φορουμ γιατι ετσι οπως πας εσυ θα μου σχηματισεις το κονβοι αυτοκινητων που θα παμε στα Σκοπια για φουλαρισμα και θα εχουμε και τα καναλια να το κανουν βουκινο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό dermen » Πέμ 19 Δεκ, 2013 21:42

valsam έγραψε:
dermen έγραψε:Εγω εδω ειμαι και μην φωναζεις για τα εκανα πανω μου,μαθε πρωτα τι σημαινει καρτελ και μετα γραψε http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE% ... E%AD%CE%BB
. και απο το να κλεισω εγω ελα ανοιξε διπλα μου πρατηριο και πουλα οσο θες .εμποριο κανουμε και θα κερδισουμε και δεν θα μου πεις εσυ ποσο θα κερδιζω και αν θα κερδιζω,καπιος μεσα στο forum εχει ενα μηνημα <οτι με τον βλακα μην τα βαζεις.> δεν απαντας εσυ εχεις κανενα φθηνο πρατηριο?

Ρε ποιος φωναζει,εγω ισα ισα ειπα με το μαλακο να σε παρουμε ολοι μπας και καθησεις στο φορουμ και συνεχισεις να εκθετεις τον ευατο σου και τους συναδελφους σου αλλα απ'οτι βλεπω δεν με ακουσαν και αρχισαν να στα χωνουν οι αλλοι φιλοι συμφορουμιτες!
Δηλ. τι μου το ποσταρες το wiki να δω τι?
Οτι ακριβος παραδεχθηκες εσυ οτι κανετε για μην δουλευετε για 2 λεπτα ειναι ο ορισμος του καρτελ φιλε και αντε να το ποσταρο το wiki σου μπας και δεν το διαβασες που μαλλον δεν το διαβασες!
"Καρτέλ ονομάζεται η ρητή σύμπραξη (συμφωνία) μεγάλων κυρίως επιχειρήσεων εταιρικής μορφής δραστηριοποιούμενων στον ίδιο κλάδο, δηλαδή ανταγωνιστικών, με σκοπό την αποφυγή του μεταξύ τους ανταγωνισμού δια κοινής διαμόρφωσης ενιαίας τιμής των προσφερομένων υπηρεσιών ή των προϊόντων τους, ή και με πολύ ελάχιστες μεταξύ τους διαφορές τιμών. Ο σχηματισμός καρτέλ είναι παράνομος καθώς το Δίκαιο ανταγωνισμού τον απαγορεύει."
Ποσα θες να μας τρελανεις ρε φιλε?
(οσα και να θες εγω δεν στα δινω,προτιμο να τα δοσω συον Σκοπιανο και τον Βουλγαρο!)
Συνεχισε φιλε dermen σε παρακαλω μην την κοπανισεις απο το φορουμ γιατι ετσι οπως πας εσυ θα μου σχηματισεις το κονβοι αυτοκινητων που θα παμε στα Σκοπια για φουλαρισμα και θα εχουμε και τα καναλια να το κανουν βουκινο!

ναι κανε με να τα μαρτυρησω ολα !!! ειναι μεσα και τα εταιρικα πρατηρια ολοι στο κολπο και η cia και σε αδιαζουν την τσεπη εχουμε και στοα που κανουμε ανθρωποθυσιες.
αν εχεις συγκεκριμενες αποριες ρωτησε και θα προσπαθησω να σε βοηθησω και δεν ειμαι εδω για να σε αποτρεψω να πας στο εξωτερικο ειναι δικαιομα σου απλα καλο ειναι να μιλαμε εχοντας αποδειξεις .
dermen
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 19 Δεκ, 2013 22:08

απο την στιγμη που παρακολουθω το φορουμ πρωτη φορα μπηκε ενας πρατηριουχος οχι για διαφημηση του αλλα για να μας λυσει καποιες απορειες που εχουμε, αλλα η συμπεριφορα καποιων ειναι προσβλητικη μεχρι αηδιας, αν ο σκοπος σας ειναι να τον διωξετε συνεχιστε ετσι, αν θελετε να μαθετε την αποψη του ισως και καποια "μυστικα" της δουλειας του φερθητε λιγο εξυπνα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό sbk » Πέμ 19 Δεκ, 2013 22:10

Αισχροκέρδια και εναρμονισμένες πρακτικές σε όλη την αλυσίδα.
Δεν υπάρχει δυστυχώς άλλη εξήγηση.
sbk

Δημοσιευσεις: 68

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 19 Δεκ, 2013 23:13

Φιλε dermen εμενα υπευθηνος πρατηριου μου ειπε μια ιστορια οταν του διαμαρτυρηθηκα για την τιμη του υγραεριου που μου εκανε εντυπωση και τον πιστεψα (εν' μερη)γιατι αλωστε να μην τον πιστεψω αφου για αυτα που μου ειπε ειχε επιχειρηματα!
Λοιπον ο πρατηριουχος αυτος εκανε μια κινηση και εριξε 5 λεπτα την τιμη του υγραεριου που ειχαν ολοι φιξ στην περιοχη και το εκανε οπως μου ειπε ο υπευθηνος του πρατηριου πρωτα για να αποτρεψει στο να βαλουν αντλια υγραεριου και αλλοι πρατηριουχοι στην περιοχη που του ετρωγαν την πιτα που μεχρι πριν λιγο καιρο απολαμβανε μονος του και δευτερον για να παρει την πελατεια του πισω απο αυτους που ειχαν βαλει προσφατα στην περιοχη αντλια,απο εκει που ηταν ο μοναδικος σε ολη την περιοχη που πουλουσε υγραεριο και ειχε ουρες καθε πρωι-μεσημερι-απογευμα-βραδυ(ειχα μπει και στο γραφειο καποτε για να ρωτησω τιμη για εγκατασταση και το θεαμα που αντικρισα ηταν εκπληκτικο,ενας καναπες βουνο σε χαρτονομισματα και η γιαγια που τα μετρουσε κοντεψε να παθει εμφραγμα οταν με ειδε ,νομισε οτι μπηκα για ληστεια!)λοιπον,αρχισαν να ξεφυτρωνουν τα πρατηρια με υγραεριο το ενα πισω απο το αλλο και σου λεει ο τυπος κατσε να τους κοψω τον βηχα γιατι με παιρνει,αυτοι εχουν ριξει ενα καρο λεφτα και θελουν να κανουν αποσβεση εγω τετοιον νταλκα δεν εχω δηλ. δεν μπορουν να με συναγωνιστουν στην τιμη,(καπως ετσι τον φανταζομαι τον υγειη ανταγωνισμο φιλε dermen γιαυτο και σου ειπα το αν δεν βγαινεις κλει΄στο!),να΄σου ομως που υπολογιζε χωρις τον ξενοδοχο ,μια μερα αντεξε ολο κι'ολο,φαρ ουεστ εγινε στο πρατηριο!
Καλη η ιστορια?
valsam

Δημοσίευσηαπό dancerman » Πέμ 19 Δεκ, 2013 23:16

hlias έγραψε:απο την στιγμη που παρακολουθω το φορουμ πρωτη φορα μπηκε ενας πρατηριουχος οχι για διαφημηση του αλλα για να μας λυσει καποιες απορειες που εχουμε, αλλα η συμπεριφορα καποιων ειναι προσβλητικη μεχρι αηδιας, αν ο σκοπος σας ειναι να τον διωξετε συνεχιστε ετσι, αν θελετε να μαθετε την αποψη του ισως και καποια "μυστικα" της δουλειας του φερθητε λιγο εξυπνα.

ωπα ρε ηλια προστατη των πρατηριουχων, ακομα μου απαντας σε αυτα που σου ειπα, ακομα δεν εχεις καταλαβει τι κανει νιαου νιαου. ο συγκεκριμενος πρατηριουχος ειναι εδω και καιρο στο φορουμ δεν ειναι καινουριος, περιμενω να βγαλει τιμολογιο αγορας παντως, στα λογια ολοι μαγκες στις πραξεις κοτες ομως.

Εγω παντως βαζω 10ευρα οχι παραπανω και μολλις τελειωσουνε κατευθειαν σκοπια, και ναι στηριζουμε σκοπια βουλγαρια ειδικα για το βρωμοσυναφι σας.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 19 Δεκ, 2013 23:21

dancerman έγραψε:
hlias έγραψε:απο την στιγμη που παρακολουθω το φορουμ πρωτη φορα μπηκε ενας πρατηριουχος οχι για διαφημηση του αλλα για να μας λυσει καποιες απορειες που εχουμε, αλλα η συμπεριφορα καποιων ειναι προσβλητικη μεχρι αηδιας, αν ο σκοπος σας ειναι να τον διωξετε συνεχιστε ετσι, αν θελετε να μαθετε την αποψη του ισως και καποια "μυστικα" της δουλειας του φερθητε λιγο εξυπνα.

ωπα ρε ηλια προστατη των πρατηριουχων, ακομα μου απαντας σε αυτα που σου ειπα, ακομα δεν εχεις καταλαβει τι κανει νιαου νιαου. ο συγκεκριμενος πρατηριουχος ειναι εδω και καιρο στο φορουμ δεν ειναι καινουριος, περιμενω να βγαλει τιμολογιο αγορας παντως, στα λογια ολοι μαγκες στις πραξεις κοτες ομως.

Εγω παντως βαζω 10ευρα οχι παραπανω και μολλις τελειωσουνε κατευθειαν σκοπια, και ναι στηριζουμε σκοπια βουλγαρια ειδικα για το βρωμοσυναφι σας.

στηριζε τα δυνατα με χερια και με ποδια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 20 Δεκ, 2013 00:43

dancerman έγραψε:

Μια χαρα καταλαβαινει ο Ηλιας το τι παιζετε ευφιης ανθρωπος ειναι,το θεμα ειναι οτι μαλλον θελει να βγει καποιος πρατηριουχος και με ντοκουμεντα(χαρτια-βιντεο μαρτυρια-τηλεφωνικη παρακολουθηση κ.τ.λ!)να μας αποδειξει για το στησιμο καρτελ,αυτο δεν του αρκει που εγραψε ο καλος μας ανθρωπος :
"Εσεις θελεται σε καθε περιοχη που μενεται να πλακονονται οι πρατηριουχοι μεταξυ τους για να εχετε αρεστες τιμες και βεβαια δεν θα χτυπησω τιν τιμη πιο κατω (ποιο κατω απο ποια τιμη ρε φιλε,αυτο σημαινει οτι καποιος την οριζει την τιμη και το περιθωριο κερδος μεχρι χιλιοστο του σεντς αυτο και μονο αυτο μπορει να σημαινει το 'ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ" γιατι τοσα χρονια με τη βενζινη ολοι χαμενοι βγηκαν και αυτοι που πλουτισαν ηταν λαθρεμποροι ,καποτε πηγεναμε για 2 λεπτα στη βενζινη αλλα πουλουσαμε 20000 λιτρα τη μερα και εβγαινε τωρα με 2000 αμολυβδη μπορεις να υπολογισεις ποσα πρεπει να βγαζουμε και με τα εξοδα συνεχως ανοδικα.και οι τιμες ειναι παρομιες γιατι πανω κατω ολοι το ιδιο αγοραζουν "
Πως να το πω ρε παιδι μου δεν του αρκει του Ηλια το τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια θελει να δει την γατα με τα ματια του η να του το πει η ιδια η γατα "εγω ρε κανω νιαου-νιαου στα κεραμιδια υπαρχει κανα προβλημα?"
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 20 Δεκ, 2013 00:58

dancerman έγραψε:Εγω παντως βαζω 10ευρα οχι παραπανω και μολλις τελειωσουνε κατευθειαν σκοπια, και ναι στηριζουμε σκοπια βουλγαρια ειδικα για το βρωμοσυναφι σας.

Και πολλα που βαζεις φιλε,εγω οταν εχω-ειχα χρονο και δεν βιαζομουν σταματουσα σε 2-3 βενζιναδικα στον δρομο ετσι και για να ριξω μπινελικη σε οσους περισσοτερους γινετε και εβαζα διφραγκα και τριφραγκα μεχρι που με πηραν χαμπαρι και τωρα τελευταια εβαλαν πινακιδα στην αντλια "ελαχιστη ποσοτητα 5 ευρω"!
Σημερα παλι ταλιρακι εβαλα και παντα τους σκαω το παραμυθι "ισα ισα να με βγαλει μεχρι το Γευγελη για να παω να γεμισω και βενζινη και υγραεριο"(ψεμα φυσικα,την αλλη βδομαδα θα παω, μεχρι τοτε εχω φθηνη Βουλγαρα αμολυβδη!).
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες