Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 11:33

hlias έγραψε:
NickSt έγραψε:
hlias έγραψε:
antonis8via έγραψε:εγώ δε χαλιέμαι μόνο με τη τιμή, χαλιέμαι και με τη ποιότητα πλέον.
Κανας εγκαταστατης να μου δώσει μία εξήγηση του τι συμβαίνει;; ή δεν εχετε ασχοληθεί με το πρόβλημα μιας και η δουλειά σας περιορίζεται στη τοποθετηση μονο;
σαν τον αλλο προχθες που μου έδωσε φυλλάδιο με 50% κέρδος και ειχα κατουρηθεί στο γέλιο με τις δηλώσεις του φυλλαδίου του (μακρωζωια κινητηρα, βαλβλιδων,καταλυτη....κλπ) εκανε και τεχνικη αναλυση ότι είναι 110 οκτάνια τρομάρα του και καίει λιγότερο απο τη βενζίνη....ετσι δικαιολογουσε το 50% οικονομια.
Λατρεύω το icom και μου λείπει το αρπαγμα και το νεύρο του LPG, αλλά δεν αντέχω να με κλέβουν τοσο απροκάλυπτα πλέον....

το πιο πιθανο ειναι το προπανιο να ειναι ακομα σε χαμηλο ποσοστο μεσα στο μειγμα και η θερμοκρασια περιβαλλοντος εχει πεσει αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο μηνα.
εγω δεν εχω δει διαφορες στην καταναλωση πανω απο 5%.

Ηλία καλησπέρα , το 5% διαφορά το είδες σε σχέση με την κατανάλωση υγραερίου ( αύξηση ) η σε σχέση με την κατανάλωση βενζίνας ;;.Σε ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε . Αν και δεν σε γνωρίζω , διαβάζω εδώ μέσα ότι έχεις βοηθήσει όσο μπορείς .

την διαφορα αυτην την εχουν δει μερικοι πελατες μου στην καταναλωση υγραεριου. οσο παραξενο και αν ακουγεται οι περισσοτεροι απο αυτους δεν γνωριζαν ποτε τι καταναλωση ειχαν στη βενζινα.

Ηλία καλημέρα , σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση . Σχετικά με την κατανάλωση που οι περισσότεροι δεν τη γνωρίζουν , πράγματι έτσι είναι . Το ίδιο πάθαινα και εγώ όσο βασιζόμουν στο trip computer εως ότου άρχισα μετρήσεις με γεμάτο ρεζερβουάρ , κάνοντας Χ χιλιόμετρα , φουλάρισμα στο ίδιο βενζινάδικο και διαίρεση . Το ίδιο έκανα στη συνέχει με το υγραέριο και είδα ότι σε σχέση με τη βενζίνα η διαφορά είναι πρός τα πάνω μεσοσταθμικά γύρω στο 15% . Τελευταία όντως έχει τσιμπήσει λίγο ακόμα . Ευχαριστώ και πάλι φίλε .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 17 Νοέμ, 2013 21:58

ακριβης τροπος γεμισματος ειναι αδειασμα γεμισμα στην ιδια διαδρομη και να δειτε τι καινε και τα δυο με την ιδια ακριβως ταχυτητα. και βεβαια στο ιδιο βενζιναδικο και τα δυο και κατω απο τις ιδιες καιρικες συνθηκες
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 01:01

Εγώ βλέπω πάντως ότι το τρίο μου μια χαρά κςταλαβαινει τι καίει...η μαλλον ότι κάτι συμβάινει όταν πέφτει η κατανάλωση ή ανεβαίνει αναλόγως τι καίω..

Sent from my HTC One X using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 12:32

Ανακαλυψα οτι οι καταναλωσεις μου ειναι λαθος...
εχω αλλαξει λαστιχα....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 18:45

Πρέπει νάσαι ματσό fokion αφού άλλαξες λάστιχα. :lol: :lol:

Να βάλης τα παλιά λάστιχα και αφού ξανακάνης τις ίδιες μετρήσεις να επανέλθης. :D :D
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 19:10

Μεταχειρ Παππου μου μεταχειρ...

2 σετ

ενα χωματινο για λασπες χιονια κοτρωνες πετρες ( να ξεθυμαινουμε...)

Εικόνα
Εικόνα

κι ενα πιο φυσιολογικό για το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 20:18

fokion έγραψε:Μεταχειρ Παππου μου μεταχειρ...

2 σετ

ενα χωματινο για λασπες χιονια κοτρωνες πετρες ( να ξεθυμαινουμε...)

Εικόνα
Εικόνα

κι ενα πιο φυσιολογικό για το καλοκαιρι

Fokion , πρώτα απο όλα να το έχεις και να το ευχαριστιέσαι το θηρίο σου και πάντα καλές διαδρομές ..
..αλλά νομίζω εκεί που το σκαρφαλώνεις το ..Hammer δεν γίνεται να βγάλεις άκρη με καταναλώσεις αδερφέ μου !!!
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 20:32

Ευχαριστω.!!

Ενοειται οτι ποτε δεν υπολογίζω καταναλωση σε τετοιες περιπτωσεις μη φυσιολογικές, ειτε γιατι ζοριζεται ειτε γιατι μενει ωρα ρελαντι.

Παντως μια που το εφερε η κουβεντα, αν συνηπολογισεις και το πηγαινε ελλα στην εθνικη ( πανω κατω στα 100 γιατι και καποια αλλογα εχουν γινει.... μικρο μου πονυ και +12 ποντους υψος + 3 και βαλε νουμερα μεγαλυτερα λαστιχα που ειναι ΚΑΙ αναγωμοση - ασυκωτα πραγματικα ) η καταναλωση ειναι μικρότερη απο μεση Αθηνας...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 18 Νοέμ, 2013 22:44

Για το συγκεκριμένο και με τέτοιο δούλεμα δεν υπήρχε εναλακτική οδός. :lol: :lol:

Υγραέριο και μόνο υγραέριο γιατί με βενζίνα θάχε πουληθεί. :D :D
Και αν κάποια στιγμή τα παίξει πέταμα.Τα συγκεκριμένα σίγουρα θάναι πάμφθηνα στην αγορά μεταχειρισμένων,
όπως και το δικό μου. :lol: :lol:
Χωρίς αυτό να σημαίναι ότι δεν είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα.Απλά στην αγορά έχουν απαξιωθεί τελείως. =))
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τετ 20 Νοέμ, 2013 20:10

αυτα τα sportage είναι τέρατα αξιοπιστίας.
και η καταναλωση τους δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερβολική γιατι αυτό το μοτεράκι το δίλιτρο της mazda....είναι απλά κορυφαίο.
οσο για τις ικανότητες τους...τι να λέμε...τώρα...αυτές οι φωτογραφίες είναι τίποτα για το sportage....καλά καλά δε χρειάζεται να κατεβάσεις ούτε δευτερα στο αργό για να ανέβεις εκει πάνω, δίκιο δεν έχω fokion;
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες