valsam έγραψε:Τελικα υπαρχει μεγαλη και χαοδες διασταση αποψεων,τοση που πραγματικα με κανει και αναρωτιεμαι ποιος ειναι τι και με ποιον εχω να κανω εδω στο φορουμ,μετα απο ολα οσα εχεις γραψει φιλε Ηλια (πραγματικα σε ευχαριστω που με εχεις βοηθησει σε οποες τεχνικες αποριες ειχα αλλα εδω ειναι αλλο το παιχνιδι!)πανω στο θεμα της αισχροκερδιας στην τιμη του υγραεριου πραγματικα φιλε τωρα πια δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι καπου εχεις και εσυ το συμφερον σου στην ολη υποθεση!
Δεν ειναι δυνατον ενας εγκαταστατης οπως εσυ που συμφωνα με καθε λογικη θα επρεπε να ησουν ο πρωτος και καλυτερος που θα αντιδρουσε στην αισχροκερδια της τιμης του υγραεριου αφου θιγετε καθαρα το επαγγελμα σου γιατι πια με αυτες τις τιμες λιτρου ολο και λιγοτεροι θα σκεφτουν να κανουν εγκατασταση υγραεριου στο αυτοκινητο τους να βρισκει δικαιολογιες υπερ των πρατηριουχων βγαζοντας εμενα φταιχτη τον απλο πελατη που αντιδρω σε αυτην την αισχροκερδια!
Οταν εβαλα υγραεριο Ηλια ηξερα τι παιζει με τις τιμες αλλα ελεγα οτι αυτο δεν γινετε με τιποτα να συνεχιστει,η μαλλον ηξερα τι επαιζε αλλα ελεγα εμ' τι διαλο παροδικο πρεπει να ειναι αυτο που γινεται στην Θεσ/νικη με τις τιμες που θα παει δεν γινεται να εχει εφ'ορου ζωης 20 λεπτα διαφορα με τον Βολο ,που θα παει θα αλλαξει το σκηνικο!
Και για να ξερεις (που το ξερεις αλλα παλι εσκεμενα κανεις το κοροιδο!)μαγαζι για να ψωνισω αλλου δεν υπαρχει αφου ολοι εχουν την ιδια τιμη στην Θεσ/νικη,ουτε θελω να τραβιεμαι στην Βουλγαρια και στα Σκοπια και ουτε βενζινη θελω να βαλω γιατι ειναι ακριβη,αυτο που θελω ειναι να κανω αποσβεση το γ@μημενο συστημα υγραεριου που εβαλα στο αυτοκινητο μου και οχι να κανω κανω πλουσια τα κοπροσκυλα τους πρατηριουχους καταλαβες?
Θελω να βαζω και στην Θεσ/νικη σημερα που μιλαμε με 0,80 οσο βαζει και ο Βολιωτης, αυτο θελω!
Ο Βολιωτης (και οχι μονο,ο Βεροιοτης ο Γιαννιωτης κ.τ.λ!)πρατηριουχος Ηλια δεν εχει και δεν συντηρει υπαλληλους, δεν πληρωνει φορους?
Αυτος πως βγαινει ρε φιλε,κουφανε μας παλι σε παρακαλω!
δεν χρειαζεται να σε κουφανω εγω μπορεις και μονος σου (πλακιτσα ειναι αυτο) τελευταια φορα που στο γραφω αυτο (τις προηγουμενες το εχεις προσπερασει, γιατι ετσι σε βολευε) εισαι σιγουρος οτι ο Βολιοτης αγοραζει στην ιδια τιμη που αγοραζει και ο Θεσσαλονικιος ή ετσι υποθετεις?
το συμφερον μου ειναι οτι εχω 3 πρατηρια (ειρωνια αυτο για τους μαγκες του πληκτρολογιου) εχω γραψει οτι εμενα με συμφερει το λιτρο να παει 20 λεπτα, αλλα απο το τι με συνφερει μεχρι να καθορισω εγω τιμη για του αλλουνου το μαγαζι και ειδικα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα.
η τελευταια μου ερωτηση σε σενα και θελω να μου δωσεις απαντηση,
για το γαλα, το μακαρονι, το ψωμι εχεις κανει καποια καταγγελια?
για τα νοσοκομεια φαντασματα εχεις κανει καταγγελια?
για τα 300 λαμογια και τους αυλικους τους εχεις κανει καταγγελια?
για εσενα η τιμη του υγραεριου ειναι πιο σοβαρη για την καθημερινοτητα σου?
κριμα.