Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 13 Νοέμ, 2013 17:13

Μπραβο ρε dancerman που εστειλες και εσυ εγγραφη καταγγελια,5 λεπτα υποθεση ειναι καλα τα λες αλλα μου φαινετε οτι οι περισσοτεροι του φορουμ πασχουν απο σταρχιδισμο η μαλλομ ξυνοταρχιδιασμο!
fokion εσυ εστειλες επιστολη(ειναι πιο συμαντικο να ασχολεισε με τον Kyriak ?),Ηλια ,Lpgas,Qgas εσεις oοι επαγγελματιες του φορουμ που εχετε υποστει την μεγαλυτερη ζημια απο την αισχροκερδια στο υγραεριο στειλατε?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 13 Νοέμ, 2013 17:22

τι εστειλα ή σε ποιον μιλησα για το θεμα σιγουρα δε θα το βγαλω δημοσια...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 13 Νοέμ, 2013 19:50

fokion έγραψε:τι εστειλα ή σε ποιον μιλησα για το θεμα σιγουρα δε θα το βγαλω δημοσια...

Και για ποιον λογο αν επιτρεπετε δεν το βγαζεις δημοσια?
Αυτο μου ακουγετε λιγο παραλογο γιατι μιας και γραφεις στο φορουμ και οτι γραφεις βγαινει δημοσια,δηλ. για το συγκεκριμενο θεμα δεν το βγαζεις δημοσια μηπως και το μαθει κανας πρατηριουχος ?
valsam

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 13 Νοέμ, 2013 21:00

valsam έγραψε:Μπραβο ρε dancerman που εστειλες και εσυ εγγραφη καταγγελια,5 λεπτα υποθεση ειναι καλα τα λες αλλα μου φαινετε οτι οι περισσοτεροι του φορουμ πασχουν απο σταρχιδισμο η μαλλομ ξυνοταρχιδιασμο!
fokion εσυ εστειλες επιστολη(ειναι πιο συμαντικο να ασχολεισε με τον Kyriak ?),Ηλια ,Lpgas,Qgas εσεις oοι επαγγελματιες του φορουμ που εχετε υποστει την μεγαλυτερη ζημια απο την αισχροκερδια στο υγραεριο στειλατε?

Φίλε μου , ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου και η γνώμη που έχεις για τα περισσότερα μέλη όπως λές , μάλλον κάνει τούς περισσότερους να προσπερνούν αυτά που γράφεις .

Φιλικά πάντα
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 13 Νοέμ, 2013 22:32

valsam έγραψε:
fokion έγραψε:τι εστειλα ή σε ποιον μιλησα για το θεμα σιγουρα δε θα το βγαλω δημοσια...

Και για ποιον λογο αν επιτρεπετε δεν το βγαζεις δημοσια?
Αυτο μου ακουγετε λιγο παραλογο γιατι μιας και γραφεις στο φορουμ και οτι γραφεις βγαινει δημοσια,δηλ. για το συγκεκριμενο θεμα δεν το βγαζεις δημοσια μηπως και το μαθει κανας πρατηριουχος ?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dancerman » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 00:41

NickSt έγραψε:
valsam έγραψε:Μπραβο ρε dancerman που εστειλες και εσυ εγγραφη καταγγελια,5 λεπτα υποθεση ειναι καλα τα λες αλλα μου φαινετε οτι οι περισσοτεροι του φορουμ πασχουν απο σταρχιδισμο η μαλλομ ξυνοταρχιδιασμο!

Φίλε μου , ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου και η γνώμη που έχεις για τα περισσότερα μέλη όπως λές , μάλλον κάνει τούς περισσότερους να προσπερνούν αυτά που γράφεις .

Φιλικά πάντα

οποιος θιγεται με αυτα που γραφει o valsam τοτε σημαινει οτι εχει και τη μυγα. οποιος θελει να προσπερναει δικο του προβλημα απλως δεν σημαινει οτι κανει και καλα και προσπερναει.

Και θα θεσω και ενα πραδειγμα αν κρυψεις τα σκουπιδια κατω απο το χαλι δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν απλως τα εκρυψες εκει ειναι ακομα. το ιδιο συμβαινει και με οσους φοβουνται να κανουν κατι για το συμφερον τους, προσπερνοντας ενα προβλημα δε σημαινει και οτι λυθηκε και οποιος προσπερναει τα "σκληρα λογια" του valsam δειχνει οτι ειναι ενα αβουλο πλασμα διχως προσωπικοτητα και αρεσκεται σε οτι του κανουν οι αλλοι. Μακαρι να βγει κατι εγω λεω απλως αυτοι που δεν στελνουν ενα απλο εμαιλ θα συνεχισουν να παραμενουν δειλοι και αυτοι που στελνουν θα συνεχισουν να ειναι αντρες. Εδω φαινονται οι αντρες οχι με μεγαλα λογια και βρισιες και θα θα θα θα θα.

Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα , οποιος ειναι μαγκας ας στειλει αλλιως μην γραφεστε και οδειρεστε γι αυτες τις τιμες.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό Kostas75 » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 02:00

Καλημέρα σε όλους.

Δεν μπαίνω πολύ συχνά στο forum τελευταία είναι αλήθεια, είμαι άνεργος μπαμπάς και έχω αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο μου πλέον καταρχήν στον μικρούλη αλλά και στην προσπάθειά μου να βρω πάλι δουλειά. Όμως εξακολουθώ εννοείται να χρησιμοποιώ το LPG στο αυτοκίνητό μου (BRC σε Citroen C4 1.6, μοντέλο 2005) και φυσικά με ενδιαφέρουν πολύ οι διακυμάνσεις της τιμής του υγραερίου.
Αυτό που δυστυχώς έχω διαπιστώσει τους τελευταίους μήνες, μετά το καλοκαίρι, είναι ότι η τιμή του LPG έχει πάρει την ανιούσα, για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω, εκτός από τον ΕΦΚ. Κανονικά, απ'όσο ήξερα, πήγαινε ανάλογα με την τιμή της βενζίνης, όμως η τιμή της βενζίνης έχει πέσει σημαντικά, και βρίσκεις να γεμίσεις σχετικά εύκολα τουλάχιστον με 1,58. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πέφτει αντίστοιχα και το αέριο, όπως θα περίμενα, γύρω στα 0,77 - 0,79 τουλάχιστον, ή και πιο κάτω.
Διαβάζοντας πολύ γρήγορα λίγο τις τελευταίες σελίδες, νομίζω ότι μαζεύτηκαν (ή μαζεύονται) υπογραφές για διαμαρτυρία(;). Αν δεν κάνω λάθος και πρόκεται για την απαράδεκτη άνοδο στην τιμή του LPG και δεν είναι αργά (αν δεν έχετε στείλει ήδη την διαμαρτυρία με τις υπογραφές), θα ήθελα να βοηθήσω και να υπογράψω και εγώ.
Kostas75

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 02:56

Φιλε ουτε υπογραφες ουτε ομαδικη διαμαρτυρια ουτε ομαδικη καταγγελια γινετε,ο καθενας μονος του και ελπιζουμε στο τελος να γινουμε πολλοι,στειλε και΄συ ενα κειμενο λεγοντας αυτα που εγραψες πριν και τονιζοντας και αυτο που βλεπεις εδω http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... =8&letter= δηλ. οτι ολοι εχουν τις δεκαρας ο δεκαρα διαφορα στην τιμη στην Επιτροπη ανταγωνισμου http://www.epant.gr/contact.php?Lang=gr&id=34!
valsam

Δημοσίευσηαπό christoi » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 05:45

Στην χαριλάου με 1,545.
10€/100χμ, ενώ με υγραέριο κάτι λιγότερο από 8€ (χωρίς να υπολογίζω την βενζίνη).
Που είναι το 40% εξασφαλισμένη οικονομία μέχρι το 2016, οεο;
Το κουμπί πατήθηκε, καίει βενζίνη και το ευχαριστιέται το αμάξι. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει δουλειά η επιτροπή ανταγωνισμού (ή όποιος είναι υπεύθυνος για την εξυγείανση του συγκεκριμένου μαφιοζοκλάδου). Όχι τίποτε άλλο, για το καλό τους θα γίνει.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 14 Νοέμ, 2013 09:21

Mολις 5 μηνες ειναι που εχω βαλει υγραεριο και συμφωνα με τους υπολογισμους μου αν εβαζα υγραεριο αυτο το διαστημα με τιμη Βολου θα πληρωνα συνολικα 170-180 ευρω λιγοτερα σε καυσιμα ,δηλ. 35 ευρω τον μηνα παραπανω,οσο ειναι το σταθερο με το ιντερνετ στο σπιτι και το κινητο μου και τις γυναικας μου μαζι(400 ευρω τον χρονο παραπανω νταβατζιλικη δεν ειναι και λιγα!)
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες