Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

τιμές υγραερίου

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 19:27

Εντύπωση μου κάνει ότι κάποιοι καταναλωτές που πασχίζουν για την μεγίστη δυνατή οικονομία και τρέχουν στον φτηνότερο , τώρα που δεν συμφέρει το lpg αυτοί ξεχάσανε την οικονομία και θα συνεχίζουν να βάζουν lpg γιατί είναι δεμένοι συναισθηματικά μαζί του ... 1€ το υγραέριο 1,5 η αμόλυβδη και συμφέρει το υγραέριο ε? ……Το άλλο ? έβαλα και εκεί και από παλιότερα την ιδία στρατηγική είχε …..

1€ υγραέριο 1.55€ βενζίνη και συμφέρει το υγραέριο
Ο άλλος με 40€ κάνει 700Κμ , κάποιος τον λέει ότι αυτό δεν γίνετε γιατί είναι σαν να λέει ότι καίει ~5,5l/100 ….και δεν το καταλαβαίνει και συνέχιζει λέγοντας ότι αυτό , το 40€ κάνει 700Κμ δηλαδή είναι `20% παραπάνω από την βενζίνη που έκαιγε πρώτα χααχχαχαχα δηλ έκαιγε 4,5l/100 βενζίνη λέει …..χααχαχαχαχχ ότι νάνε μόνο να τσιμπήσουν τα θύματα .
Έχει από τον Αύγουστο το lpg στα 0,88 και από εκεί και μετά όλο πάνω , αυτό θα συνεχίσει μέχρι το Πάσχα ( όπως και πέρσι) και μετά θα πάει για τρεις μήνες στο 0,79 …
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 19:50

Κυριακοοοοοοο τρεις μηνες τον χρονο εμφανιζεσαι και εννεα κρυβεσαι, γιατι αραγε.........
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 20:00

Ρε καλως τον..................ποτε θα παει 1.25 θα μας πεις;;;;;;;;;
Το καροτο θελουμε το καροτο θελουμε........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό kyriak » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 20:07

Εσύ ‘λία κοίτα μην μπερδέψεις τα νικναιμ , όπως έκανε ο maevious στο 4Τ forum….παλιά χαχαχαχα

Εσύ maevius δεν έχεις κανένα φίλο που να βάζει lpg και ας μην συμφέρει? ,τι σου λένε τα φιλαράκια? Για πες χααχχααχ ,τι λέει ο παντελής καψαλακης?

to diesel ειναι ηδη 1,25
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Re: Απ: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 10 Νοέμ, 2013 20:19

Και Τον Ινδο θελουμε .........δεν ρωτησα για το diesel για το υγραεριο σε ρωτησα.............επισης ποσο θα παει μεσα Δεκεμβριου η βενζινη να μας πεις..........και καμμια ανατιναξη βαλε........ελα να γελασουμε λιγο........hahaha lol lol hahaaaaaa
Άβαταρ μέλους
maevius

Re: Απ: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 11 Νοέμ, 2013 10:41

η αλήθεια είναι ότι σε πολλά έχει δίκιο παραπάνω ο κυριάκος,
δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν αμάξια που καίνε 5 lt / 100 χλμ εκτός και κάνουν μόνιμα ταξίδια στην εθνική με 60 χλμ μεση ταχύτητα και νεκρό στις κατηφόρες.
ΑΛλιώς...δε βγαίνουν τέτοια νούμερα ούτε απο τους νέους 1.4 tsi που οι ίδιες οι αντιπροσωπείες σου λένε ότι...για να επιτύχεις τα νούμερα που ανακοινώνουν πρέπει να το βάλεις σε δυναμόμετρο κομπλαρισμένο και κλειδωμένο το cruise control στα 100 χλμ...μόνο έτσι θα βγουν οι ανακοινωθέντες εργοστασιακές μετρήσεις.
Αλλα δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αν δε βλάπτει το διπλανό του.
το θέμα είναι...το να λες ότι ακόμη το υγραέριο συμφέρει και να παρακινείς ανθρώπους να το βάλουν....είναι....αναληθές έως και ανέντιμο με το παρόν τιμολόγιο καυσίμων και τη ποιότητα του LPG.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 11 Νοέμ, 2013 13:28

φιλε με 0.83 υγραεριο και 1.60 βενζινη στα Γιαννενα ειναι καλα........σαν να βαζεις βενζινη με 1 ευρω χοντρικα βαζοντας αυξηση καταναλωσης κλπ.
Και οσο πλησιαζουν οι γιορτες θα ανηφοριζει η βενζινη........το δικιο του ο Κυριακος το χανει λεγοντας πραγματα εκτος πραγματικοτητας.....
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 11 Νοέμ, 2013 14:54

Κατσε βρε Αντωνη μου

"Τσεπη" 4-5 ευρω ανα 100χλμ ειναι λιγα????
(εκανα την αναλυση προ ημερον...)
να θυμηθουμε ποσα βαζαμε "τσεπη" οταν η βενζινη η απλή ειχε 1,7βαλε???
για να πεις συφαιρει δε συφαιρει πρεπει κατα την γνωμη μου να το δεις σε ετησια βαση και σε 2 "στιγμες"

α. μεχρι να αποσβεσεις το συστημα
οπου ρολο παιζει η αξια του συστηματος ( μακρυα απο μας οι υπερβολες το συστημα να κανει πιο ακριβα απο το αυτοκινητο) η μεση καταναλωση του αυτοκινητου ( σε "αναπτηρα" τι αποσβεση να κανεις ) και βεβαιως κατα ποσον το μοτερ ειναι "δεκτικό" στο υγραεριο ή εχει προσθετα εξοδα ειτε με την μορφη λαδιερας ειτε με την μορφη ψεκασμών βενζινης.

εδω λοιπον τα "ορια" ειναι "στενα".

β. Οταν αποσβεσεις
Τοτε τα ωρια ειναι ΣΑΦΩΣ πιο μεγαλα.... Πχ εγω εδω κι ενα χρονο που εχω αποσβεσει το τουρκικο με το ετησιο κερδος μεχρι..... και μοτερ καθε χρονο αλλαζω.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 12 Νοέμ, 2013 17:36

fokion,

δεν αλλάζεις μοτέρ με 1000-2000 ευρώ τελειωμένος...απλά στο λέω πληροφοριακά...
φτου κακά..μακρυά απο εμάς...
γιατι το 3-χιλιαρο δε θα σε φτάσει

δε ξέρω τι λέμε πλέον για το LPG...αλλά εγώ βάζω πλέον 100άρα με 1.645 και να πάνε να κουρεύονται.
Ειλικρινά...ναι...δε με νοιάζει να δίνω 1-2 ευρώ παραπάνω τα 100 χλμ...
γιατι τόσο τελικά είναι, αλλά...τουλάχιστον νιώθω ότι δε με κατακλέβουν πλέον.
αν δε το δω να πάει κάτω απο 0.85 ή τη 100άρα που βάζω να κάνει πάνω απο 1.69
δε με πειράζει και έτσι όπως είμαι...
είπαμε..είναι ψυχολογικό πλέον.
αρνούμαι τη κοροιδία και το άγχος πότε μένω, πότε δε μένω, 3 λαμπάκια, 2 λαμπάκια...γιατι έπεσε το πρώτο λαμπάκι με 45 χλμ κλπ χαζομάρες.
θα τα κόψω απο αλλού τα 20 ευρώ βάλε 30 ευρώ ρε αδελφέ πλούσια πλούσια το μήνα που
μπαίνω μέσα απο τη 100άρα.
και έχω και το κεφαλάκι μου ήσυχο ότι δε θα φρεζάρω έδρες...που όσο να είναι με τρώει...
και αυτό το θέμα.
και όλα αυτά προς τι; για να κάνω μάγκες τους πρατηριούχους, και να έχω τη ψευδαίσθηση

ότι...κερδίζω ;
να λείπει το βύσινο πλέον
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 12 Νοέμ, 2013 18:48

αφιερωμένο στον Valsam, κάτι μπορεί να γίνει και για το LPG

εδώ
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια