Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 06 Νοέμ, 2013 22:18

valsam έγραψε:
fokion έγραψε:Γιατι δε το ξυλωνεις να ησυχασεις......

fokion ασε σε παρακαλω τις εξυπναδες στην ακρη!!

με ολο το θαρρος και σεβασμό και εσυ ασε στην ακρη αυτο το συνεχες "παλης ξεκινημα νεοι αγωνες" υφος, καταλαβαινεις τι εννοω ελπιζω...

στα αλλα ολα ο καθεις δικαιουται την αποψη του, απλά εγω πιστευω οτι δεν φταινε ΜΟΝΟ ( και βασικά κυριως) οι πρατηριουχοι....

εν κατακλειδη ομως και παλι συμφωνουμε οτι συφαιρει, ασχετα αν θα μπορουσε να συφαιρει περισσότερο....

α! και ξεχασα πριν για τις βλαβες...
οταν βρισκεις μοτερ ( για το δικο μου μιλαω ) με 6 κατοσταρικα και.... με τα διπλά ολοκληρο αυτοκινητο!!!!! με οτι κερδιζω μπορω να.... αλλαζω μοτερ καθε χρονο.... ( λεμε...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 06 Νοέμ, 2013 22:23

fokion έγραψε:
valsam έγραψε:

με ολο το θαρρος και σεβασμό και εσυ ασε στην ακρη αυτο το συνεχες "παλης ξεκινημα νεοι αγωνες" υφος, καταλαβαινεις τι εννοω ελπιζω...

στα αλλα ολα ο καθεις δικαιουται την αποψη του, απλά εγω πιστευω οτι δεν φταινε ΜΟΝΟ ( και βασικά κυριως) οι πρατηριουχοι....

εν κατακλειδη ομως και παλι συμφωνουμε οτι συφαιρει, ασχετα αν θα μπορουσε να συφαιρει περισσότερο....

α! και ξεχασα πριν για τις βλαβες...
οταν βρισκεις μοτερ ( για το δικο μου μιλαω ) με 6 κατοσταρικα και.... με τα διπλά ολοκληρο αυτοκινητο!!!!! με οτι κερδιζω μπορω να.... αλλαζω μοτερ καθε χρονο.... ( λεμε...)

προσεχε τι λες ο Κυριακος παραμονευει, εκτος αν τα λες αυτα για να σε σβησει απο τσιρακι μου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 06 Νοέμ, 2013 22:54

Στο κατα "κυριακον ευαγγελιο" δεν ειμαι απλώς τσιρακι σου , ΕΙΜΑΙ εσυ :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 01:05

fokion έγραψε:
valsam έγραψε:

quote]
Oχι δεν το δεχομαι και δεν βαζω τιποτα στην ακρη με οσο θαρος και σεβασμο και να μου το ζητας φιλε!
Γιατι μονο θαρος δεν δειχνει αυτη η ειρωνεια σου παλι,αν εισαι ικανοποιημενος εσυ η εχεις μαθει να εισαι υποτελης στην ζωη σου λογο εργασιας η αλλων καταστασεων και δεχεσαι την κατασταση την σημερινη στην τιμη του υγραεριου τοτε δικαιωμα σου και καλα κανεις,εγω δεν θα σε κρινω,ασε με και εμενα λοιπον να εχω οποιο υφος γουσταρω,καταλαβαινεις τι εννοω ελπιζω και εγω....
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 08:29

Οκ... so be it....
απλά να ξεχωριζεις την ευγενεια απο την ειρωνια.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό harry » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 10:24

να πω και εγω την γνωμη μου?
55 χιλιαδες χιλιομετρα μεσα σε 2 1/2 χρονια απο ζημιες εχω αλλαξει 2 φορες αντλια βενζινης - την πρωτη μου στοιχισε 200 με την δουλεια και μετα απο 1 1/2 χρονο την αλλαξα παλι με 230 ευρω, Εχω το c-max 1600cc του 2007. Απο συστημα εχω το brc .. για εμενα η αποσβεση εχει γινει και εγω κερδισει σιγουρα ΑΛΛΑ !!! θα το εβαζα στο δευτερο αμαξι μου ? ΟΧΙ επειδη δεν κανει πολλα χιλιομετρα ... ΟΧΙ επειδη το αγορασα το 2008 και το εχει η γυναικα και θα το εχει για τα επομενα πολλα χρονια ... θα προτεινα σε φιλο να βαλει σημερα υγραέριο ? Μονο εαν κανει 30000 τον χρονο θα του ελεγα ναι και αυτο φυσικα οχι σε νεο αμαξι .. νεο αμαξι πας σε πετρελαιο ... σε αμαξι παλι που δεν εχει μεγαλη καταναλωση ΟΧΙ θα ελεγα σε φιλο ... οποτε δεν ειναι το ιδιο για εμενα και το ιδιο για οποιονδηποτε αλλο ..ομως τα εχω και με τους βενζιναδες ... βαζω μονο στην BP στην πετρου Ραλλη και στην αυξηση που εχει κανει σε 0,888 μου λεει αφου εχει περασει να μην το ανεβασω? να πας να πεις του βαρδινογιαννη να ριξει την τιμη... ΟΧΙ φιλε ριξε εσυ το κερδος σου και θα το πω σε ολους τους φιλους μου ... περιμενω να δω τωρα αυτον στον παραδρομο στο μετρο στο ελληνικο ... ειμαι 5 τετραγωνα αποσταση ... εαν εχει τιμη στα επιπεδα της γειτονιας (γλυφαδα/αλιμο/βουλα) θα περναω απλα να λεω γεια .. δεν βαζω ουτε 2 ευρω σε βενζιναδικα που δεν εχουν τιμη φιλικη προς τον πελατη
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό jek » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 11:17

κυκλοφορώ μέσα στην Αθήνα με ένα σκουτερ 250 κυβικά, βάζω βενζίνη απο ένα γειτονικό ΕΚΟ
(1,62) 10€ και κάνω 160χιλ, το τελευταίο καιρό ανά 2-3 γεμίσματα των 10€ βάζω και στα φθηνά βενζινάδικα (1,55) και πότε δεν έχω καταφέρει να περάσω τα 150-155 χιλ.
Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί έχουμε ως βάση τιμής της βενζίνης πάντα τα φθηνά, δεν λεω οτι ολα τα φθηνά βενζινάδικα είναι έτσι αλλά σε αυτά που έχω βάλει ........
Μένω Ρέντη και ανεφοδιάζομαι βενζίνη σε Πειραιώς - Κηφισό, αέριο ΜΟΝΟ στη Φαωνος.
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 11:52

harry έγραψε:να πω και εγω την γνωμη μου?
55 χιλιαδες χιλιομετρα μεσα σε 2 1/2 χρονια απο ζημιες εχω αλλαξει 2 φορες αντλια βενζινης - την πρωτη μου στοιχισε 200 με την δουλεια και μετα απο 1 1/2 χρονο την αλλαξα παλι με 230 ευρω, Εχω το c-max 1600cc του 2007. Απο συστημα εχω το brc .. για εμενα η αποσβεση εχει γινει και εγω κερδισει σιγουρα ΑΛΛΑ !!! θα το εβαζα στο δευτερο αμαξι μου ? ΟΧΙ επειδη δεν κανει πολλα χιλιομετρα ... ΟΧΙ επειδη το αγορασα το 2008 και το εχει η γυναικα και θα το εχει για τα επομενα πολλα χρονια ... θα προτεινα σε φιλο να βαλει σημερα υγραέριο ? Μονο εαν κανει 30000 τον χρονο θα του ελεγα ναι και αυτο φυσικα οχι σε νεο αμαξι .. νεο αμαξι πας σε πετρελαιο ... σε αμαξι παλι που δεν εχει μεγαλη καταναλωση ΟΧΙ θα ελεγα σε φιλο ... οποτε δεν ειναι το ιδιο για εμενα και το ιδιο για οποιονδηποτε αλλο ..ομως τα εχω και με τους βενζιναδες ... βαζω μονο στην BP στην πετρου Ραλλη και στην αυξηση που εχει κανει σε 0,888 μου λεει αφου εχει περασει να μην το ανεβασω? να πας να πεις του βαρδινογιαννη να ριξει την τιμη... ΟΧΙ φιλε ριξε εσυ το κερδος σου και θα το πω σε ολους τους φιλους μου ... περιμενω να δω τωρα αυτον στον παραδρομο στο μετρο στο ελληνικο ... ειμαι 5 τετραγωνα αποσταση ... εαν εχει τιμη στα επιπεδα της γειτονιας (γλυφαδα/αλιμο/βουλα) θα περναω απλα να λεω γεια .. δεν βαζω ουτε 2 ευρω σε βενζιναδικα που δεν εχουν τιμη φιλικη προς τον πελατη

Οι ποιό πολυ την ίδια άποψη έχουμε φίλε μου , όσοι τα έχουμε βάλει πάει καλώς έχουμε πάρε τα λεφτά μας πίσω , μιλάμε πάντα για όσους σκέφτονται να βάλουν !! Είναι εντελως ασυμφορω για εκεινου !!

ΠΟΥ ..

1) Δέν κάνουν πάνω απο 20000 χλμ το χρόνο !
2) Εχουν αυτοκίνητο μικρου κυβισμου !!
Εάν ξεκινήσει και το χειμωνιάτικο μείγμα !! Αστο !!!
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 16:13

harry έγραψε:να πω και εγω την γνωμη μου?

στο συνεργειο ποια ειναι η γνωμη τους που η αντλια βενζινη χαλαει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ενω στελνει βενζινη και ανακυκλωνεται μεσα στο ρεζερβουαρ;
βαλε θερμαινομενο πνευμονα με ηλεκτρικη αντισταση για πρωινες εκκινησεις και αποκλειστικη λειτουργια μονο με υγραεριο και λειτουγια με βενζινη σε εκτακτες περιπτωσεις
τιμη βαζω με 0.849Ε
antonis132

Δημοσιευσεις: 481

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 07 Νοέμ, 2013 16:46

Παιδιά έχει ο καιρός γυρίσματα που λένε.

Αυτή τη στιγμή η βενζίνα μπορεί νάναι στο 1,58 αλλά μη ξεχνάτε ότι πριν δύο μήνες ήταν στα 1,72 και κανείς μας
δεν ξέρει σε τι τιμή θα είναι σε δύο μήνες.
Από την άλλη βρε παιδιά και εγώ έχω ένα σκούτερ αυτόματο 125 κυβικά με το οποίο κινούμαι όταν θέλω να κατέβω
στο κέντρο στην Αθήνα.
Αν δεν υπήρχε πρόβλημα πάρκινγκ θα έπαιρνα το αυτοκίνητο γιατί ειλικρινά είναι πιο οικονομικό στα καύσιμα
από το σκούτερ. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες