Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό kyriak » Τετ 06 Νοέμ, 2013 15:02

Χαχαχα , το γέλιο για κάτι «χρήστες» και καλά υγραερίου , που όμως ξημεροβραδιάζουν εδώ μέσα και υποστηρίζουν την χρήση υγραερίου στα αυτοκίνητα, για το καλό μας βέβαια, ακόμη και τώρα που δεν συμφέρει ούτε άμεσα, γιατί έμμεσα δεν συμφέρει και ούτε συμφερε ποτέ.

Μπράβο στον καταναλωτή fokion, μπράβο στον καταναλωτή papoys ,και τους αλλους φυσικά που νομίζω δεν χρειάζεται να τους αναφέρω, οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι , που όλη την μέρα είναι εδώ μέσα και δεν αφήνουν «άποψη» να πέσει κάτω , και μας ανοίγουν τα μάτια χαχαχαχα , και οι βαλβίδες π.χ., δεν χαλανε από το υγραέριο αλλά από το τι ομάδα είναι ο εγκαταστάτης αχχαχαχα, τα προβλήματα στην λειτουργία δεν οφείλονται στο υγραέριο αλλά στον καιρό ….χααχαχχα κ.α. άρε λαμογια….
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 06 Νοέμ, 2013 15:14

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΔΕΝ υποστιριζω την χρηση υγραεριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά οποιος δε θελει να βαλει ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΤΟ ΛΕΩ!!

απλά το αν με σημφαιρει ΕΜΕΝΑ ( οχι εσενα οχι τον οποιονδηποτε αλλο ) ασε να το ξερω καλυτερα....

Αν μη τι αλλο ΕΓΩ ΕΧΩ αεριο στο αυτοκινητο μου και μιλαω απο πρωτο χερι...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 06 Νοέμ, 2013 17:33

Ρε παιδια μην μαλωνετε για το αν συμφερει η οχι η χρηση υγραεριου,συμφερει και παρασυμφερει!
Ναι αλλα δεν σας ειπα για ποιον!
Συμφερει και παρασυμφερει για τους πρατηριουχους πρωτα απ'ολα γιατι με την αοσχροκερδια τους εχουν μπει νταβαντζιδες 50% αυτοι και 50% εμεις επι του κερδους !
Π.χ με τιμη 1,51 της βενζινης και 92,2 το υγραεριο εδω θεσ/νικη αν βαλω 40 λιτρα υγραεριο θα δοσω 36,88 ευρω, με Βενζινη θελω 33 λιτρα(καρατσεκαρισμενη η 20% αυξηση καταναλωσης στην περιπτωση μου με υγραεριο!)και ΤΟ ΚΟΣΤΟς ΑΥΤΗς 49,83 ευρω,δηλ. 13 ευρω κερδος για εμενα!
Ναι αλλα ο πρατηριουχος συναιτερος μου εδω θεσ/νικη εχει διαφορα τιμης με τον βολο 15-20 λεπτα στο λιτρο και αν αναλογιστουμε οτι ο Βολιωτης πανω στην τιμη του αυτη βγαζει κερδος και αυτος(να μην βγαζει 5-10 λεπτα στο λιτρο αλλιος δεν βγαινουν ουτε τα λειτουργκα!),με λιγα λογια ο κοπροσκυλος πρατηριουχος εδω που μενω παει απο 20σεντς το ελαχιστο εως και 35 σεντς στο λιτρακι δηλ. εγω κερδιζω στο γεμισμα 13 ευρω και ο νταβατζης μου και αυτους αλλα 8 με 14ευρω,και το καλυτερο της υποθεσης ειναι οτι ο νταβατζης τα παιρνει στο πιτς φυτιλη,τσατ-μπαμ σε 2-3 λεπτα που διαρκει το γεμισμα ,εβω εγω ο μ@λακας περιμενω κανα χρονο ισος και 2 να το δω αυτο το κερδος και αν το δω και δεν εχω παρει κανα κεφαλαρι στο χερι!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 06 Νοέμ, 2013 17:38

Γιατι δε το ξυλωνεις να ησυχασεις......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό famas » Τετ 06 Νοέμ, 2013 17:43

Ανατολικά Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή 0,9550 το αέριο :clap: Στο ίδιο πρατήριο 1,56 η 95άρα :wave:
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 06 Νοέμ, 2013 17:48

Κυριάκο είναι πολλοί με υγραεριοκίνηση.
Ασχέτως αν στο φόρουμ είμαστε λίγοι.Εγώ στο Γέρακα που μένω όπου λειτουργούν δύο πρατήρια με υγραέριο 'οταν
πάω περισσότερα αυτοκίνητα βλέπω να βάζουν υγραέριο και λιγότερα βενζίνη.
Έχω μιλήσειμε πάρα πολλούς αλλά κανείς δεν γνωρίζει το φόρουμ.
Τον λόγο δεν τον γνωριζω.Αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.Μπορεί να φταίει και η Διαχείριση.Μπορεί εγώ με τον
fokion.Μπορεί κάτι άλλο.
Δεν γνωρίζω.
Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι από τότε που έβαλα υγραέριο στο αυτοκίνητό μου το αγάπησα και πάλι.
Πριν πήγαινα σε πρατήριο να του βάλω βενζίνα και έπεφτα ψυχολογικά.
Από την άλλη να σου πω και τι πιστεύω εγώ.Αν βάλουν πολλοί υγραέριο φοβάμαι ότι το κράτος θα ανεβάσει τη
φορολογία ή θα μας βάλει κανά χαράτσι.
Οπότε μια χαρά είμστε όσοι είμαστε.Δεν θέλουμε άλλους. :lol: :lol: :lol: :lol:

Εξάλλου εσύ τι ζόρι τραβάς.Αφού δεν έχης βάλει υγραέριο τυχερός είσαι. :lol: :lol: :lol:
Κάτσε με την ωραία βενζινούλα σου και άσε εμάς με το υγραέριο-τις βαλβίδες την τρόμπα να τραβάμε το ζόρι. :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 06 Νοέμ, 2013 17:51

Ρε παιδια ασχολουμαστε με τον μ@λακα τον Kyriak η οπως σκατα τον λενε ημαρτον.ολο χαχαχα ειναι το βλαμενο δεν το βλεπετε?
Καλυβια φουλαρα σημερα 085,9 σταθερα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 06 Νοέμ, 2013 20:03

με τον κυριακ δε χρειαζεται να του απανταμε ουτως η αλλως προσπαθει να μας πεισει οτι εκεινος ειναι ο εξυπνος και εμεις οι χαζοι.

Εγω σε λιγο καιρο συμπληρωνω 50000χλμ με υγραεριο, και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ουτε προβλημα μου εβγαλε ουτε τπτ. Επισης τα σκοπια ειναι κοντα και μπορουμε να προμηθευτουμε κ
και καλη βενζινη και καλο υγραεριο και να φαμε δωρεαν στο καζινο. Φιλακια σε ολους τους αλλους που ακομα το σκεφτονται.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 06 Νοέμ, 2013 20:48

fokion έγραψε:Γιατι δε το ξυλωνεις να ησυχασεις......

fokion ασε σε παρακαλω τις εξυπναδες στην ακρη!
Εδωσα καποια λεφτα για να βαλω υγραεριο και θελω επιτελους να κανω αποσβεση και να μου περισεψει κανα φραγκο στην τσεπη απ'το οτι να κινιομουν ακομη με βενζινη,δεν ειπα πουθενα οτι δεν συμφερει σε σχεση με την βενζινη,αυτο που λεω συνεχεια ειναι οτι θα μπορουσε να καρασυμφερει αν δεν υπηρχε το νταβατζιλικη των πρατηριουχων!
Ναι με καρασυμφερει υπο ορους (και ψιλοταλαιπορια!),με καρασυμφερει αν πεταγομαι μια φορα τον μηνα μεχρι τα Σκοπια να φουλαρω με 60 λεπτα το λιτρο και επισης να φουλαρο και βενζινη με 1,25-1,30,ετσι δεν συμετεχω στην ληστεια των νταβατζιδων και καιω και την βενζινουλα μου αφθονη και δεν κυναγαω την τυχη μου στο θεμα βαλβιδων-εδρων!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 06 Νοέμ, 2013 20:57

Στο κάθε φόρουμ χρειάζεται ένας Κυριάκος. :lol: :lol: :lol:
Και δύο Κυριάκοι να σου πω καλίτερα θάναι. :lol: :lol:

Πως να στο πω ζωντανεύουν τοδιάλογο.Αρκεί να μην βρίζουν και να γίνονται ενοχλητικοί.
Εγώ μερικές φορές σκέφτομαι μήπως είναι στημένος από τη Διαχείριση μόνο και μόνο να κάνει ντόρο και έτσι
να ζωηρεύει ο διάλογος. :lol: :lol:

Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν τον πιστεύει σε αυτά που λέει. :D :D

Κυριάκο εμείς σε αγαπάμε ότι κι αν λες. :x :ymhug: :ymhug:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες