Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Σεπ, 2013 00:01

Αισιος φτασαμε στα 20 λεπτα διαφορα στο λιτρο Θεσ/νικη-Βολος,τι να πω τα λογια ειναι περιτα πια!
Μια βδομαδα και ουτε email ουτε τιποτα απο την επιτροπη ανταγωνισμου,εγω θα περιμενω και αυτη την εβδομαδα μπας και γινει τιποτα με την επιτροπη ανταγωνισμου και μετα θα πραξω αναλογα,μ@λακας αισθανομαι οταν με περνανε για μ@λακα και αυτο δεν το καταπινω με τιποτα,υγραεριο γιοκ απο τα κοπροσκυλα(εσεις αφου γουσταρετε να σας πηδανε με'γεια σας με χαρα σας!),υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες,Σκοπια-Βουλγαρια-λαθραια βενζινη οτιδιποτε ειναι προτιμοτερο απ'το να με γ@μανε και να τους λεω θελω κι'αλλο και ευχαριστω,λιγο ακομη και θα καταντησουμε να εχουμε αποκτησει σαν εκεινη την σχεση που ειχε το κοριτσακι που το απηγαγε εκεινο το τερας στην Αυστρια το ειχε στο υπογειο ποσα χρονια και μετα αφου ελευθερωθηκε μετα απο λιγο καιρο ειπε οτι της ελειπε το τερας,στην τελικη οπως σε μαθουν ειναι,και η κολαση συνηθιζετε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Σεπ, 2013 14:56

Tελευταια απελπιδα προσπαθεια μου σημερα στο τελευταιο μου γεμισμα (απο εδω!) υγραεριου,φωναζω στο αφεντικο(Καλπακης)τι θα γινει ρε αφεντικο που θα παει αυτο το πραμα 20 λεπτα διαφορα με Βολο σημερα και 10 με 12 με Κιλκις,Βεροια,Κατερινη πως τα καταφερνετε,μου απανταει (ξανα μανα τα ιδια ψεματα!)αποκλειετε φιλε εγω αγοραζω πολυ πιο ακριβα απο αυτες τις τιμες που μου λες,οριστε κυριε παρτε να δειτε και του δειχνω φωτοτυπια απο το gasPrice που εβγαλα το πρωι πριν φυγω,την κοιταει κουναει το κεφαλι του και μου λεει δεν γινετε ξερεις ποσο παει ο μετρικος τονος σημερα,βεβαιος του λεω οριστε και του δινω αλλη μια φωτοτυπια απο εδω http://oil.gge.gov.gr/?p=5069#more-5069 που επισης εβγαλα σημερα το πρωι,σαστιζει που λετε το αφεντικο,εχει μεινει κοκαλο για καμια 5 δευτερολεπτα φευγει παει στο γραφειο,περιμενω που λετε νομιζοντας οτι πηγε να παρει κατι για να μου δικαιολογησει τα αδικαιολογητα αλλα περασαν 2-3 λεπτα και τιποτα φωναζω"αφεντικο θα βγεις τελος παντων να συνεχισουμε την κουβεντα" τιποτα,κανονικο γραψιμο εφαγα,ε και εγω λοιπον πηγα πιο πανω οπου βρισκεται η βουρτσα για να πλυνω το αυτοκινητο μου με την δωρεαν μαρκα που μου εδωσε και εκει που πλενοταν το αυτοκινητο εβγαλα και εγω τον μικρο valsam και εκανα την αναγκη μου σε ψιλοκοινη θεα ,ετσι ειστε λοιπον ετσι και εγω,ας τολμουσε κανεις να μου την πει!
Και μην μου πει κανεις οτι ξεφυγα ειμαι λαθος κ.τ.λ γιατι την επομενη φορα μπορει και να τους χεσω κανονικα με την πραγματικη ενοια της λεξης γιατι με το ξεχεσιμο δεν καταλαβαινουν τιποτα!
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 30 Σεπ, 2013 18:34

Ειστε σιγουροι οτι οι εταιρειες δινουν στα πρατηρια το ιδιο καυσιμο στην ιδια τιμη πανελαδικα???

ειναι αραγε τυχαιο οτι οι μεγαλυτερες πλυθισμιακά περιοχες ειναι οι ακριβωτερες...?????? Τυχαίο?????
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 30 Σεπ, 2013 21:46

Αυτό δα έλειπε να δίνουν την ίδια τιμή ας πούμε Θεσσαλονίκη και Βέροια.

Και βέβαια πιο φτηνά θα δώσει στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι καλίτερος πελάτης και σίγουρα με μεγαλίτερες πωλήσεις.
Αν του δώσει ακριβότερα θα πάει σε άλλη εταιρεία και θα τον χάσει.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 30 Σεπ, 2013 22:37

Μα τι ερωτηση ειναι αυτη?
Εδω και απειρα χρονια οι εταιριες πουλανε βενζινη στα πρατηρια με το "οσο πιο μακρυα απο τα δυηλιστηρια τοσο πιο ακριβα" λογο των υψηλοτερων μεταφορικων, λετε τωρα στο υγραεριο να αλλαξαν πολιτικη?
Δεν στεκει με τιποτα!
valsam

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Οκτ, 2013 06:27

Δεν είναι ερώτηση απάντηση στο ποστ του fokion είναι σύμφωνα με τη δική μου σκέψη και γνώμη.

π.χ.δεν μπορεί να παίρνει υγραέριο στην ίδια τιμή ένα πρατήριο των Αθηνών που έχει ημερήσιο τζίρο 5-6 χιλιάδες λίτρα
με ένα πρατήριο της επαρχίας π.χ. της Εύβοιας με 500-1000 λίτρα την ημέρα.
Σίγουρα το πρατήριο των Αθηνών θα πάρει σε φτηνότερη τιμή αλλά συνήθως θα πουλήσει ακριβότερα από την επαρχία.
Πως συμβαίνει αυτό.
Είναι από τα ανεξήγητα μυστήρια και πιθανώς ένας Χαρδαβέλας θα μπορούσε να μαςφωτίσει.

Και μη μασάμε την καραμέλα ότι οι εταιρείες κάνουν την εγκατάστηση και ελέγχουν τις τιμές γιατί όπως ανέφερα
και σε άλλο ποστ μου μία εγκατάσταση υγραερίου σε ένα πρατήριο θα κοστίσει λιγότερο από όσο θα μας κοστίσει να
φτιάξουμε ένα βόθρο για το σπίτι μας.
Το κόλπο είναι να πάρει κάποιο πρατήριο την άδεια για εγκατάσταση υγραερίου.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 01 Οκτ, 2013 06:47

Pappou συγνωμη αλλα μαλλον δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογικα....
οταν εξισωνεις κατασκευη βοθρου με δεξαμενη υγραεριου...
παλαιωθεν ειχαν αναφερθει κοστη που δεν αμφισβητηθηκαν...
κι αν βαδιζεις με αυτη τη λογική τοτε ναι αντιλαμβανομαι γιατι δεν καταλαβαινεις τι εννοω...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 01 Οκτ, 2013 12:10

Εντάξει από μηχανολογικά δεν ξέρω αλλά δεν θα πιστέψω και κάποιον που θα μου πει ένα απίστευτο νούμερο μόνο
και μόνο να δικαιολογήσει την υψηλή τιμή πώλησης.
Έτσι μας έλεγαν και πριν δύο χρόνια (ακόμη κάποιοι το λένε ακόμη) ότι η εγκατάσταση σε αυτοκίνητουγραερίου κοστίζει
1500 και 2000 ευρώ και τώρα βρίσκης με 600 και 700 ευρώ όσους εγκαταστάτες θες.
Και μη μου πεις ότι τα κιτ πριν δύο χρόνια ήταν ακριβότερα.
Την ίδια τιμή είχαν απλά τότε ο κόσμος δεν ήξερε και έτσι φούσκωναν την τιμή να βγάζουν περισσότερο κέρδος.
Δεν τους κατηγορώ γιαυτό.Έτσι λειτουργεί η αγορά.'Ετσι δεν θα πιστέψω και κάποιον που θα μου πει ένα τρελλό
νούμερο για μια εγκατάσταση δεξαμενής σε πρατήριο.
Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος αντιδικίας εκτός και αν είσαι πρατηριούχος. :lol:
Εγώ πάνυτως δεν είμαι. :) :)

Τώρα σε αυτόπου λες γιατί οι εταιρείες να δώσουν διαφορετικό αέριο σε διαφορετικλή τιμή στην επαρχία.?
Τουλάχιστον σε ποιότητα εγώ δεν έχω διαπιστώσει διαφορές από εδώ ή την επαρχία στην οποία κινούμαι κάθε
βδομάδα.
Όσο για τιμή δεν πιστεύω με τίποτε ότι στην επαρχία δίνουν με φθηνότερες τιμές.
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό bebes » Τρί 01 Οκτ, 2013 13:21

θα το επαναλαβω ακομα μια φορα:

ειναι δυνατον να εχουν ολοι ιδια τιμη,

ειτε ειναι παλιο το πρατηριο και "αποσβεσμένο",
ειτε ειναι καινουριο και "χρωσταει",

ειτε ειναι ιδιοκτητο,
ειναι νοικιαζει χωρο "βιτρινα";

Στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον, η εναρμονιση των τιμων βγαζει ματι.

Στη Λαρισα με το που αρχισαν να ανοιγουν πολλα πρατηρια, ο παλαιοτερος απο αυτους εριξε την τιμη.
Ηταν 2 με 3 λεπτα φτηνοτερος απο τον πιο φτηνο :thumbup:
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 01 Οκτ, 2013 15:07

Τι την ψαχνετε ρε παιδια,το καρτελ στην Θεσ/νικη ειναι δεδομενο οτι υπαρχει,και τυφλος το βλεπει,με e-mail πεφτει το συρμα σε ολα τα πρατηρια ποσο θα πουλησουν π.χ απο αυριο και μου το επιβεβαιωσε και υπαληλος ενος πρατηριου που το εχει δει με τα ματια του καμποσες φορες!
Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα!
Ολοι μα ολοι ειστε τοσο αναισθητοι ρε παιδια,μονο εμενα πειραζει τοσο αυτο το τοσο μεγαλο νταβατζιλικη που μας κανουν?
Πραγματικα αυτο το αισθημα της κοροηδιας που αισθανομουν πριν τωρα μου εχει γυρισει σε ακατασχετο μισος για αυτα τα κοπροσκυλα(και πολυ επιηκης ο χαρακτηρισμος κοπροσκυλα!).
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες