tasoshunter έγραψε:Aπο τη στιγμη που δεν μπορεις να αποδειξεις την υπαρξη Καρτελ δεν γινεται τιποτε.
Η πιο σωστη κινηση κατα την αποψη μου που εχει γινει στο συγκεκριμενο site ειναι
η διαμαρτυρια που εστειλες στην επιτροπη ανταγωνισμου οπως θα στειλω και εγω και οφειλει να στειλει και
ο καθενας μας εδω μεσα!!!
valsam έγραψε:Μια ματια στο gasprice να ρηξουν φτανει για να πουν βρε δικιο εχουν αυτοι που μας εστειλαν τις διαμαρτυριες,για κατσε λιγο να το ερευνησουμε το θεμα,μεγαλυτερη αποδειξη για την υπαρξη καρτελ μονο κοιτοντας τις τιμες δεν υπαρχει,και τυφλος το βλεπει!
dancerman έγραψε:Ρε παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ φοβαστε να δωσετε το ονομα σας? Λοιπον επειδη εγω δεν εχω προβλημα να δωσω το ονομα μου οποιος μου τα ετοιμασει με γραφηματα φωτο κτλ εγω θα τη στειλω περιμενω πμ. Αναφερομαι για τη περιοχη της θεσσαλονικης.
Και λεω να ανοιξουμε ενα θεμα που θα βοηθησουν ολα τα μελη που ειναι θεσσαλονικη πχ τιτλος Καταγγελια Καρτελ Πρατηριουχων Υγραεριου θεσσαλονικης
θα δωσουμε ημερομηνια πχ 30/9 και σε αυτην την ημερομηνια θα φωτογραφησουμε τα πρατηρια της θεσσαλονικης με την τιμη του υγραεριου εχοντας στη συνεχεια το παραπανω υλικο εγω θα βαλω τα στοιχεια μου για να γινει η καταγγελια και οποιος αλλος θελει μαζι. Περιμενω απαντησεις. Ευχαριστω.
dancerman έγραψε:Και λεω να ανοιξουμε ενα θεμα που θα βοηθησουν ολα τα μελη που ειναι θεσσαλονικη πχ τιτλος Καταγγελια Καρτελ Πρατηριουχων Υγραεριου θεσσαλονικης
θα δωσουμε ημερομηνια πχ 30/9 και σε αυτην την ημερομηνια θα φωτογραφησουμε τα πρατηρια της θεσσαλονικης με την τιμη του υγραεριου εχοντας στη συνεχεια το παραπανω υλικο εγω θα βαλω τα στοιχεια μου για να γινει η καταγγελια και οποιος αλλος θελει μαζι. Περιμενω απαντησεις. Ευχαριστω.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες
|
|
|