Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό mik » Δευτ 13 Μάιος, 2013 12:00

Καλά αυτο που γινεται στην θεσσαλονικη δεν εχει ονομα
μιλαμε για τους μεγαλυτερους απατεωνες και κλεφτες πρατηριουχους στην ελλαδα
0,87 λεπτα ακατεβατα ολη η θεσσαλονικη
μονο εκτος του πολεοδομικου συγκροτηματος εχουν χαμηλοτερη τιμη για να παρουν και κανενα πελατη
ολοι οι ομοροι νομοι απο 0,77 και κατω
τι να λεμε τωρα
και το κρατος απων οπως παντα
τι email τους εστειλα και τους εκραζα ( στο σωματιο τους), ανοιχτα οτι ειναι καρτελ ,και με ονοματεπωνυμο παρακαλω ,και αυτοι πουλουσαν τρελα και μετα σταματησαν να απαντανε οταν στριμωχτηκαν
δεν τους καιγεται καρφι
πρεπει να οργανωθουμε και να βαζουμε συνεχως 5 ευρα
κατι πρεπει να γινει με αυτο το θεμα
ειναι και τυχεροι
βαλανε τα κωλοδιοδια στην κατερινη και θες πολλα φραγκα αλλιως μια φορα την βδομαδα θα πηγαιναμε μια βολτα στην κατερινη για κανενα μπανακι και καφε, θα φουλαραμε με 0,69 και θα γυρνουσαμε
εγω με 64-65 λιτρα που βαζω θα ειχα οφελως 12 ευρω
το πηγαινε ελα θα εβγαινε απο αυτο, τα διοδια μας τσακιζουν
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 13 Μάιος, 2013 14:26

Κανέ μια παράκαμψη, εύκολο έιναι

Στάλθηκε από το Novo7Fire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Re:

Δημοσίευσηαπό tedd » Δευτ 13 Μάιος, 2013 19:09

tsopirs έγραψε:Κανέ μια παράκαμψη, εύκολο έιναι

Δεν ειναι και τοσο ευκολο και δεν συμφερει, τα διοδια στα μαλγαρα ευκολα τα παρακαπτεις αλλα τα καινουρια στο αιγινιο δεν γινεται, η παρακαμψη ειναι 60+ χιλιομετρα πανε έλα δεν συμφερει.
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 13 Μάιος, 2013 23:33

tedd έγραψε:
tsopirs έγραψε:Κανέ μια παράκαμψη, εύκολο έιναι

Δεν ειναι και τοσο ευκολο και δεν συμφερει, τα διοδια στα μαλγαρα ευκολα τα παρακαπτεις αλλα τα καινουρια στο αιγινιο δεν γινεται, η παρακαμψη ειναι 60+ χιλιομετρα πανε έλα δεν συμφερει.

Έχω μείνει μόνο στα μαλγαρα. Δεν ήξερα ότι γίνανε και άλλα.. Ανα 20 χιλιόμετρα διόδια... :mad:

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό NikosS » Σάβ 25 Μάιος, 2013 17:23

Καθαρη κομπινα το υγραεριο, κερδος απο 10-εως 25+ λεπτα εχουν τα πρατηρια γιαυτο και βρισκεις πρατηρια με 0,74 λεπτα και με 90+ λεπτα, εβαλα Ημαθεια σε εγκατασταση που ειχε και υγραεριο και καθε 1 του μηνα ειχε τιμη κοστους , εβαλα 1 του μηνα σε τιμη 0,65 λεπτα.
Honda Civic 1.6cc , Kit-Versus
NikosS

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 28 Μάιος, 2013 13:19

Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?
ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ με κεφαλαια γραματα,σημερα εβαζα βενζινη και ως συνηθος επιασα συζητηση με το παιδι που μου γεμιζε ,τον ρωταω ποσα λιτρα αεριο βαζετε την ημερα και μου λεει 3 με 3,5 χιλιαδες ευρω καθημερινα,δηλ. με τιμη 87 λεπτα το λιτρο ειναι 4000 λιτρα ημερισως,και σκεφτικα 4000 λιτρα επι τουλαχιστον 25 λεπτα το λιτρο κερδος= 1000 ευρω τσεπη μεροκαματο,δεν ειναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ με κεφαλαια γραματα?
Σε 3 (και κατι ψιλα) μηνες αποσβεση της επενδυσης των 100,000 ευρω (που λεει αυτος οτι του κοστισε η εγγατασταση!)καλα δεν ειναι?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 28 Μάιος, 2013 17:09

valsam έγραψε:Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?
ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ με κεφαλαια γραματα,σημερα εβαζα βενζινη και ως συνηθος επιασα συζητηση με το παιδι που μου γεμιζε ,τον ρωταω ποσα λιτρα αεριο βαζετε την ημερα και μου λεει 3 με 3,5 χιλιαδες ευρω καθημερινα,δηλ. με τιμη 87 λεπτα το λιτρο ειναι 4000 λιτρα ημερισως,και σκεφτικα 4000 λιτρα επι τουλαχιστον 25 λεπτα το λιτρο κερδος= 1000 ευρω τσεπη μεροκαματο,δεν ειναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ με κεφαλαια γραματα?
Σε 3 (και κατι ψιλα) μηνες αποσβεση της επενδυσης των 100,000 ευρω (που λεει αυτος οτι του κοστισε η εγγατασταση!)καλα δεν ειναι?

υπερβολικος εισαι 10-12 λεπτα το λιτρο καθαρα πανε τα πρατηρια
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 28 Μάιος, 2013 17:31

Γιαυτούς που τα πρατήρια είναι ιδιόκτητα και πουλάνε τιμές καρτέλ σίγουρα το κέρδος είναι μεγάλο ειδικά
αν έχουν και δικά τους βυτία.

Οι υπόλοιποι που τα πρατήρια ανήκουν σε εταιρείες άστα να πάνε.
Καθημερινά είναι στην τσίτα και φοβούνται μη σπάσει το καρτέλ και πρέπει να κατέβουν στις τιμές.
Πόσα πρατήρια έχουν κλείσει με αυτό τον τρόπο.Και πόσα έχουν αλλάξει χέρια με αυτό τον τρόπο.
Ας πάρουμεπαράδειγμα την Κλεισθένους.Ήταν από τα πιο φθηνά πρατήρια στην Αττική.
Θυμάστε τον Ασμάτογλου καθημερινά στην tv να λέει για τις φθηνές τιμές να πάρει ο λαός φθηνά καύσιμα.
Αλλαξαν χέρια 2-3 πρατήρια γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν τον ανταγωνισμό και πλέον οι τιμές τους
είναι από τις πιό ακριβές στην Αττική.
Την τηλεόραση.................?????
Δεν την έχουνν πλέον ανάγκη προς το παρόν.Τη δουλειά τους την έκαναν.

Γιαυτό και εμείς όσο μπορούμε ας ψάχνουμε να βρούμε τα φθηνότερα και καλίτερα πρατήρια.
Με τη βενζίνη δεν μπορούσαμε να κάνουμε μετρήσεις-συγκρίσεις.Ποιός άφηνε το ρεζερβουάρ να αδειάσει και
να δώσει μετά 100 έως 150 ευρώ για να κάνειμετρήσεις.Κανένας.Απλά βάζαμε 20,30 άντε το πολύ 50 ευρώ
και δεν ξέραμε ποιό πρατήριο μας κλέβει και πόσο.
Τώρα 'ομως με το υγραέριο που οι δεξαμενές καυσίμων και οι τιμές είναι μικρότερες μπορούμε να φουλάρουμε
και να κάνουμε μετρήσεις - συγκρίσεις.
Και να ξέρετε.Μας παρακολουθούν και μας φοβούνται.
Εμείς δεν πρέπει να τους φοβόμαστε.Τα λεφτά μας τους δίνουμε γιαυτό πρέπει να ζητάμε και να αναζητάμε το
καλίτερο και το φθηνότερο.
Θα τους αναγκάσουμε να μας το δώσουν.Από μόνοι τους δεν πρόκειται να το κάνουν.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 28 Μάιος, 2013 18:04

Qgas έγραψε:
valsam έγραψε:Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

υπερβολικος εισαι 10-12 λεπτα το λιτρο καθαρα πανε τα πρατηρια

Καθολου υπερβολικος φιλε,ανατολικη Θεσ/νικη το καρτελ εχει φιξ τιμη 87,2 ΕΔΩ ΚΑΙ βδομαδες οταν την ιδια στιγμη στον Βολο και στην Κατερινη πουλουσαν 67 λεπτα ,δηλ. 20, λεπτα διαφορα στο λιτρο και μην μου πεις οτι αυτοι με τα 67 λεπτα το λιτρο δεν εβγαζαν τιποτα! http://www.cres.gr/kape/pdf/download/D3 ... _FINAL.pdf
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 28 Μάιος, 2013 20:03

Παλι τα ιδια......

valsam. το ποσο πουλαει το δυιλιστηριο δεν λεει ουτε καν την μιση αληθεια....
δε ξερεις
ποσο χρεωνει ο μεταφορεας
ποσο χρεωνει ο χοντρεμπορος
ποσο χρεωνει η εταιρεία.....

"καποιος" απο ολους δεν περναει την τιμη στον καταναλωτη, αυτο ειναι σιγουρο.
αυτο που δεν ειναι σιγουρο ειναι το "ποιος"
προσεξε λεω σιγουρο οχι τι φανταζεται ο καθενας...

γιατι υπαρχει και η χειραγωγηση απο τις εταιριες πχ.
αλλο να ποσο πουλανε στα πρατηρια Αθηνα Θεσαλονικη κ.λ.π. αλλο πχ στο Βολο...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 34 επισκέπτες