Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Παρ 18 Ιαν, 2013 18:11

ο,876 και συνεχιζω με Καλυβια...Η Παιανια αν και διπλα τρωει ακυρο εδω και 2,5 μηνες...
Στηριξτε μονο τους φθηνοτερους...ΜΟΝΟ...Ουτε βενζινη απο τους αλλους...
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 18 Ιαν, 2013 19:18

fanis52 έγραψε:o farmakis aplos kanei to koroido ...afoy den fthnenei h benzina aytos poylaei trela...ela omos poy exase eidh, etsi poy kanei...ego prosopika den ksanapathsa...

Παιδια ο Φαρμακης ακολουθει περιεργη πολιτικη. Τωρα με 660 ο τονος ναι ειναι ακριβος. Αλλά βλεπεται πως κυμαινεται η διυλυστηριακη τιμη του υγραεριου, ασταθη εντελως. Οταν λοιπον θα παρει την πανω βολτα και φτανει παλι κοντα στα 900 ευρω ο τονος και ολοι θα πουλανε πανω απο 1 ευρω αυτος πολυ πιθανον να συνεχισει με 0.92-0.95. Αυτα τα λεω παρατηρωντας τις τιμες απο το gasprice(τονου και πρατηριων), δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη των Ιωαννινων.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό adamch » Σάβ 19 Ιαν, 2013 10:04

Στη Δράμα κατέβασαν σήμερα την τιμή συνολικά 2 λεπτά από την ημέρα της εφαρμογής του ΕΦΚ. Άντε σύντομα και ο Φαρμάκης στο 0,91 :ymapplause:
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό valtasa » Σάβ 19 Ιαν, 2013 13:06

gkazakias έγραψε:
fanis52 έγραψε:o farmakis aplos kanei to koroido ...afoy den fthnenei h benzina aytos poylaei trela...ela omos poy exase eidh, etsi poy kanei...ego prosopika den ksanapathsa...

Παιδια ο Φαρμακης ακολουθει περιεργη πολιτικη. Τωρα με 660 ο τονος ναι ειναι ακριβος. Αλλά βλεπεται πως κυμαινεται η διυλυστηριακη τιμη του υγραεριου, ασταθη εντελως. Οταν λοιπον θα παρει την πανω βολτα και φτανει παλι κοντα στα 900 ευρω ο τονος και ολοι θα πουλανε πανω απο 1 ευρω αυτος πολυ πιθανον να συνεχισει με 0.92-0.95. Αυτα τα λεω παρατηρωντας τις τιμες απο το gasprice(τονου και πρατηριων), δεν εχω καμια σχεση με την περιοχη των Ιωαννινων.

Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου την λογική της σκέψη σου.Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα παρακολουθώντας μόνο το gasprice.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 19 Ιαν, 2013 17:36

adamch έγραψε:Στη Δράμα κατέβασαν σήμερα την τιμή συνολικά 2 λεπτά από την ημέρα της εφαρμογής του ΕΦΚ. Άντε σύντομα και ο Φαρμάκης στο 0,91 :ymapplause:

Εγω τον έκοψα, τελευταία με πετούσε και πολύ στην βενζίνη.. Βάζω από τον Ζαΐμη συνήθως η αποστολή του πρατήριο μετά το μικρό Σούλι όπως πάμε για δράμα

Στάλθηκε από το Novo7Fire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό adamch » Σάβ 19 Ιαν, 2013 17:48

Καλά κι εγώ έχω κανένα 2μηνο να βάλω από τον Κ...Όταν χρειάζεται βάζω από Διογένη- πάντως 2 φορές που έβαλα από το Aegean στο Μ.Σούλι μου έκανε κάτι γυρίσματα σε βενζίνη, οπότε δεν ξαναδοκίμασα. Πλέον κάνω το αντίθετο από αυτό που έκανα παλιά-γεμίζω Θεσαλονίκη και βάζω όσο χρειάζεται για να κινηθώ στη Δράμα. Μέχρι να συνετιστούν οι κύριοι πρατηριούχοι της Δράμας. 15 λεπτά πιο ακριβοί από την Κατερίνη και με τη Βουλγαρία σε μικρότερη απόσταση.
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 19 Ιαν, 2013 18:47

valtasa έγραψε:
gkazakias έγραψε:

Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου την λογική της σκέψη σου.Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα παρακολουθώντας μόνο το gasprice.

Τι δεν καταλαβαινεις? Εχω γινει σαφης. Τι αλλο πρεπει να παρακολουθω εκτος του gasprice ωστε να βγαλω καποιο συμπερασμα? Αν ξερεις κατι πες το χωρις υπονοουμενα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valtasa » Σάβ 19 Ιαν, 2013 21:57

gkazakias έγραψε:
valtasa έγραψε:
gkazakias έγραψε:

Τι δεν καταλαβαινεις? Εχω γινει σαφης. Τι αλλο πρεπει να παρακολουθω εκτος του gasprice ωστε να βγαλω καποιο συμπερασμα? Αν ξερεις κατι πες το χωρις υπονοουμενα.

H διαφωνεία μου είναι στο συμπέρασμα που βγάζεις πως '' οταν λοιπόν θα πάρει την πάνω βόλτα .......να συνεχίσει με 0,92-0,95.'' Δεν υπονοώ τίποτε περισότερο.Φιλικά από τα κρύα Γιάννενα.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

Δημοσίευσηαπό fotisly » Σάβ 19 Ιαν, 2013 22:58

εγω θα συμφωνησω με τον φιλο gkazakias!!
παλιοτερα ητανε σταθερος 0.75 για εναν χρονο περιπου ενω ολοι ανεβοκατεβαιναν!!
πιθανος το 0.92 ειναι η νεα σταθερη του τιμη ακομη κ αν ανεβουνε ολοι!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 19 Ιαν, 2013 23:54

Τοοοοοσο σταθερος δεν ηταν ποτε...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο