StiloLpg έγραψε:Ένα είναι το γεγονός . Μας παραμυθιάσανε οι"γκαζάδες " , ότι ντέ και καλά " τό γκάζι με νόμο της Ε .Ε μέχρι και το έτος 20018 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έχει τη μισή τιμή της βενζίνης "...μούσι και Άγιος ο Θεός και εμείς τσιμπήσαμε , άρα φταίμε . Αρχίστε να μετράτε που θα φτάσουν την τιμή του απο εδώ και μπρός.....
gagas75 έγραψε:O αδερφος μου ειναι πρατηριουχος και εβαλε προσφατα υγραεριο στο μαγαζι του και επειδη γνωριζω τιμες αγορας, σας πληροφορω οτι με τιμη γυρω στα 90 λεπτα τα περιθωρια κερδους ειναι πολυ μικρα και ειναι σχεδον ιδια με αυτα της βενζινης.
gagas75 έγραψε:Πριν απο 2 χρονια τα πρατηρια βγαζανε 20 λεπτα το λιτρο.Σημερα που αυξηθηκε ο αριθμος των πρατηριων το κερδος εχει μειωθει.Οσο για τις χαμηλες τιμες ας κανει ο καθενας μας τον ελεχγο που μπορει ως προς την προελευση του υγραεριου,ως προς την ποσοτητα και τα ας κρινει ο καθενας το σωστοτερο.
gkazakias έγραψε:gagas75 έγραψε:Πριν απο 2 χρονια τα πρατηρια βγαζανε 20 λεπτα το λιτρο.Σημερα που αυξηθηκε ο αριθμος των πρατηριων το κερδος εχει μειωθει.Οσο για τις χαμηλες τιμες ας κανει ο καθενας μας τον ελεχγο που μπορει ως προς την προελευση του υγραεριου,ως προς την ποσοτητα και τα ας κρινει ο καθενας το σωστοτερο.
Eγω το μονο που μπορω να σου πω για τις χαμηλες τιμες ειναι για το πρατηριο στη Φαωνος(το φθηνοτερο στην Αττικη!), που βαζει μιγμα πετρογκαζ, και δεν εχει κλεψει στα 30 γεμισματα που εχω κανει εκει, και παντα κοβει αποδειξη! Μιλαμε για 6-7 λεπτα κατω απο τους ακριβοτερους! Τι αλλο να πουμε!
gagas75 έγραψε:gkazakias έγραψε:gagas75 έγραψε:Πριν απο 2 χρονια τα πρατηρια βγαζανε 20 λεπτα το λιτρο.Σημερα που αυξηθηκε ο αριθμος των πρατηριων το κερδος εχει μειωθει.Οσο για τις χαμηλες τιμες ας κανει ο καθενας μας τον ελεχγο που μπορει ως προς την προελευση του υγραεριου,ως προς την ποσοτητα και τα ας κρινει ο καθενας το σωστοτερο.
Eγω το μονο που μπορω να σου πω για τις χαμηλες τιμες ειναι για το πρατηριο στη Φαωνος(το φθηνοτερο στην Αττικη!), που βαζει μιγμα πετρογκαζ, και δεν εχει κλεψει στα 30 γεμισματα που εχω κανει εκει, και παντα κοβει αποδειξη! Μιλαμε για 6-7 λεπτα κατω απο τους ακριβοτερους! Τι αλλο να πουμε!
ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ;
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες
|
|
|