Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό prometheas » Κυρ 02 Σεπ, 2012 22:23

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΥΡΩ

η καλύτερη τιμωρία για τους ακριβούς πρατηριούχους όταν πρέπει να βάλουμε αναγκαστικά επειδή μένουμε: βάζουμε τόσο όσο χρειάζεται μέχρι να πάμε στον φθηνό για να γεμίσουμε

ΑΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ/ ΛΙΤΡΟ

^ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

(οι ακριβοί πρατηριούχοι κάνουν ζημιά ακόμα και στους εγκαταστάτες συστημάτων υγραερίου, αφού το πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής μπορεί με τον καιρό να μειωθεί αν συνεχιστεί η άνοδος των τιμών... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ)
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 03 Σεπ, 2012 02:51

prometheas έγραψε:
gkazakias έγραψε:
prometheas έγραψε:Coral Gas 0.899 στην Λ.Καβάλας :o -> επειδή έμενα μετά από ταξίδι, έβαλα 10ευρώ ίσα-ίσα για να πάω την επόμενη να φουλάρω σε άλλο πρατήριο. ;)

Kαι λιγο πιο κατω στην Φαωνος 0.835 μιγμα της πετρογκαζ. Δεν παιρνει πρεφα ο κοσμος?

Πήγα σήμερα και γέμισα στη Φαωνος ;)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΑΩΝΟΣ:
ΣΕ ΑΔΕΙΑ 60ΑΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΗΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 48 ΛΙΤΡΑ - ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ

(60 λίτρα δεξαμενή-20%όριο ασφαλείας=48 λίτρα υγραερίου)

Eγω φιλε το ξερω οτι δεν κλεβει, εχω βαλει σε αυτον 20 φορες και παντα εχω υπολογισει τα αναμενομενα. Πολλοι ομως που το συστημα τους εχει καποιο προβλημα ή δεν ξερουν να υπολογιζουν, λενε οτι η ανλτια του κλεβει, αντε βγαλε ακρη
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό prometheas » Δευτ 03 Σεπ, 2012 10:12

gkazakias έγραψε:
prometheas έγραψε:
gkazakias έγραψε:
prometheas έγραψε:Coral Gas 0.899 στην Λ.Καβάλας :o -> επειδή έμενα μετά από ταξίδι, έβαλα 10ευρώ ίσα-ίσα για να πάω την επόμενη να φουλάρω σε άλλο πρατήριο. ;)

Kαι λιγο πιο κατω στην Φαωνος 0.835 μιγμα της πετρογκαζ. Δεν παιρνει πρεφα ο κοσμος?

Πήγα σήμερα και γέμισα στη Φαωνος ;)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΑΩΝΟΣ:
ΣΕ ΑΔΕΙΑ 60ΑΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΗΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 48 ΛΙΤΡΑ - ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ

(60 λίτρα δεξαμενή-20%όριο ασφαλείας=48 λίτρα υγραερίου)

Eγω φιλε το ξερω οτι δεν κλεβει, εχω βαλει σε αυτον 20 φορες και παντα εχω υπολογισει τα αναμενομενα. Πολλοι ομως που το συστημα τους εχει καποιο προβλημα ή δεν ξερουν να υπολογιζουν, λενε οτι η ανλτια του κλεβει, αντε βγαλε ακρη

^ Συμφωνώ απόλυτα :thumbup:
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό dimarg » Δευτ 03 Σεπ, 2012 11:40

Μια χαρά δουλεύει και η αντλία και όλα.. πρέπει να στηρίξουμε τον πιο φτηνό γιατί μονό έτσι μπορεί να γίνει κάτι. εγώ έφυγα από Βάρη και πήγα εκεί παρόλο που άνοιξε διπλά πρατήριο.
dimarg

Δημοσιευσεις: 54

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Δευτ 03 Σεπ, 2012 11:54

Εγω πάντως το τελαιτεο 3 μηνο βάζω απο Φαένος και μόνο!!
Σταθερό γέμισμα όυτε παραπάνω όυτε παρακάτω! 48 ΛΙΤΡΑ σε 60αρα δεξαμενη παραπάνω δέν έχει μπει ποτέ!!!!
Μέιγμα PETROGAS δέν μου έχει βγάλει λαμπάκι όυτε έχει κάνει κανα κόλπο ο κινητήρα και με clima το καλοκαιρι
Χιλιόμετρα σταθερα απο γέμισμα σε γέμισμα!!
Κ τιμή η καλύτερη στην Αθήνα!!
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό valtasa » Τρί 04 Σεπ, 2012 13:33

Γιάννενα 4-9-2012 coral gas (ελεούσα) 0,829 ευρω.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

Δημοσίευσηαπό gkal » Πέμ 06 Σεπ, 2012 07:32

Και εγώ έβαλα στη Φάωνος για πρώτη φορά. Τυχαία περνούσα από εκεί και διαπίστωσα ότι ήμουν σχεδόν άδειος. 4-9-2012 0.835€/L. Για την ποιότητα και την ποσότητα όταν αδειάσει!

Δείτε και εδώ για να καταλάβετε πως μας δουλεύουν με τις τιμές (ειδικά στο Βέλγιο) http://www.golpg.eu/
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό glamor » Παρ 07 Σεπ, 2012 10:55

gkal έγραψε:Και εγώ έβαλα στη Φάωνος για πρώτη φορά. Τυχαία περνούσα από εκεί και διαπίστωσα ότι ήμουν σχεδόν άδειος. 4-9-2012 0.835€/L. Για την ποιότητα και την ποσότητα όταν αδειάσει!

Δείτε και εδώ για να καταλάβετε πως μας δουλεύουν με τις τιμές (ειδικά στο Βέλγιο) http://www.golpg.eu/

Βουλγαρία δίπλα σας είναι!!!! όση από εσάς είστε βόρια ελλαδα. πάντως οι κάτοικοι των σερρών το προτιμούν από να τους γδάρουν!!
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό FERB » Σάβ 08 Σεπ, 2012 11:21

konos έγραψε:
j0hnkyr έγραψε:δεν ξέρω αν τελικά ο "φθηνός" είναι ο "ακριβός" και αντίθετα .... μιας και πόσο τελικά "πειράζουν" τις αντλίες τους ......
υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγχει το κράτος την ποσότητα ; γίνονται έλεγχοι ;

βάζοντας στις διακοπές (καλαματα, οδό κρήτης) γκάζι, από άδειος, γέμισα με τα λιγότερα λίτρα .... από κάθε γέμισμα που έχω κάνει στην Αθήνα ... τυχαίο ?

Έχω βάλει δύο φορές στη Φάωνος και λίτρα και χλμ βγήκαν τα αναμενόμενα. Το προηγούμενο Σάββατο έβαλα στο Ακταίο στην Πάτρα 0.90 σε κοράλ και σήμερα από την άλλη πλευρά της Πάτρας σε κοράλ πάλι 0.93. Τα μίγματά τους είναι καλά, τα χλμ σωστά, και έχουν και αρκετή αφέλεια, καθώς ο υπάλληλος στην πρώτη κοράλ είπε από μόνος του και πολύ χαλαρά ότι όλοι (4 πρατήρια στην Πάτρα) έχουμε την ίδια τιμή και γελούσε. Θυμάμαι το φθινόπωρο του 2010 που γέμιζα με 0.65 ευρώ και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Και μη μου πείτε πόσο είχε η βενζίνη τότε, καθώς ποσοστιαία το υγραέριο έχει ακριβύνει περισσότερο. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι έχω κάνει απόσβεση της εγκατάστασης (60000 χλμ γαρ). Το ερώτημα είναι ένας φίλος που θέλει να βάλει υγραέριο και φοβάται ότι θα αλλάξει η σχέση τιμής των δύο καυσίμων στο πιο ασύμφορο, τι να του πω; Με τη σημερινή σχέση συμφέρει, αλλά θα διατηρηθεί η ισορροπία αυτή;

Φιλε μου coral gas ειναι μονο το πρατηριο στο ακταιο.δεν εχει αλλο η πατρα.κοιταξε καλα.
FERB
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 08 Σεπ, 2012 17:06

Δυστυχώς δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός και υπάρχουν υπερκέρδη από 12-15 λεπτά ανά λιτρο στα πρατήρια υγραερίου , η τιμή του σήμερα θα επρεπε να ειναι γύρω στα 80 λεπτα αλλα οι πρατηριουχοι θεωρούν οτι πρέπει να είναι στο 50 % της μέσης τιμης της βενζινης.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες