harmim έγραψε:christoi έγραψε:VaggelisS έγραψε:Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.
Ούτως ή άλλιως, ο αριθμός των εγκαταστάσεων μειώθηκε. Πάντως, όταν με ρωτάνε για την εγκατάσταση, εγώ ρίχνω στο τέλος και την ιδέα για την Βουλγαρία με το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήμα, θα το ψάξει.
Μπορεις να μου στειλεις με p.m τα στοιχεια του εγκαταστατη?Με ενδιαφερει...
stargazer έγραψε:harmim έγραψε:christoi έγραψε:VaggelisS έγραψε:Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.
Ούτως ή άλλιως, ο αριθμός των εγκαταστάσεων μειώθηκε. Πάντως, όταν με ρωτάνε για την εγκατάσταση, εγώ ρίχνω στο τέλος και την ιδέα για την Βουλγαρία με το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήμα, θα το ψάξει.
Μπορεις να μου στειλεις με p.m τα στοιχεια του εγκαταστατη?Με ενδιαφερει...
Άσχετο αλλά το έκανε ένας φίλος με 600 ευρό με τα χαρτιά και όλα και του έκαναν πολύ καλή δουλειά αν εξαιρέσεις ότι έβαλαν λαδιέραπάντως με τα ίδια λεφτά τώρα πια βάζεις και Ελλάδα τις προάλλες στην χαλκιδική είδα μια πινακίδα Lovato με 600 BRC 700 οπότε κάπου θα βρέις εδώ
stargazer έγραψε:Αν κάνουν καλή δουλειά που το πρόβλημα; αν κάποιος βγάζει νόμιμα 300-800 και τα κάνει όλα σαν τα μούτρα του είναι καλύτερα; Κάκος που δεν πέρασα το σύστημα μόνος μου και καλύτερο σύστημα θα έβαζα και καλύτερη δουλειά θα έκανα θα γλίτωνα 500 ευρό και κτεο και φασαρία και καβγάδες...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες
|
|