Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τρί 14 Αύγ, 2012 13:25

To 60% της τιμής της βενζίνης είναι φόρος του υγραερίου δεν ξέρω και όσο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες μας πουλάνε τεχνολογίες δεκαετίας '70 για χρυσάφι σε όμορφο πλαστικό περιτύλιγμα με μεγάλη οπισθέλκουσα οπότε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όλη η αγορά της μεταφοράς είναι μια αισχροκέρδεια και όποιος μπαίνει σε αυτή με το σταυρό στο χέρι τον τρώει η μαρμάγκα. Εμείς όμως που είμαστε οι χαζοί καταναλωτές δεν αντιδράμε σε τπτ μάλιστα ιδρύουμε και fun club και φοράμε μπλουζάκια της shell κ της BP και όποιας άλλης για να τους ευχαριστήσουμε επομένως καλά μας κάνουν.
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 14 Αύγ, 2012 13:36

stargazer έγραψε:To 60% της τιμής της βενζίνης είναι φόρος του υγραερίου δεν ξέρω και όσο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες μας πουλάνε τεχνολογίες δεκαετίας '70 για χρυσάφι σε όμορφο πλαστικό περιτύλιγμα με μεγάλη οπισθέλκουσα οπότε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όλη η αγορά της μεταφοράς είναι μια αισχροκέρδεια και όποιος μπαίνει σε αυτή με το σταυρό στο χέρι τον τρώει η μαρμάγκα. Εμείς όμως που είμαστε οι χαζοί καταναλωτές δεν αντιδράμε σε τπτ μάλιστα ιδρύουμε και fun club και φοράμε μπλουζάκια της shell κ της BP και όποιας άλλης για να τους ευχαριστήσουμε επομένως καλά μας κάνουν.

η ενεργητικη και η παθητικη ασφαλεια, οι χαμιλες καταναλωσεις πιστευεις οτι ειναι της δεκαετιας του 70?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τρί 14 Αύγ, 2012 14:40

hlias έγραψε:
stargazer έγραψε:To 60% της τιμής της βενζίνης είναι φόρος του υγραερίου δεν ξέρω και όσο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες μας πουλάνε τεχνολογίες δεκαετίας '70 για χρυσάφι σε όμορφο πλαστικό περιτύλιγμα με μεγάλη οπισθέλκουσα οπότε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όλη η αγορά της μεταφοράς είναι μια αισχροκέρδεια και όποιος μπαίνει σε αυτή με το σταυρό στο χέρι τον τρώει η μαρμάγκα. Εμείς όμως που είμαστε οι χαζοί καταναλωτές δεν αντιδράμε σε τπτ μάλιστα ιδρύουμε και fun club και φοράμε μπλουζάκια της shell κ της BP και όποιας άλλης για να τους ευχαριστήσουμε επομένως καλά μας κάνουν.

η ενεργητικη και η παθητικη ασφαλεια, οι χαμιλες καταναλωσεις πιστευεις οτι ειναι της δεκαετιας του 70?

Πιάνεις μεγάλη κουβέντα αλλά ναι , σούστες , ταμπούρα , τα Ecu που κάνουν 500ευρό και έχουν υπολογιστική ισχύ κατώτερη του game boy 1 , λάμπες πυρακτώσεως , τα λάστιχα με αέρα , ο συντελεστής αεροδυναμικής 0.35 ποιο πολλά λεφτά δίνουν στο marketing παρά στην έρευνα και θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι με τα δεδομένα της τεχνολογικής εξέλιξης οι καταναλώσεις μόνο μικρές δεν είναι γνώμη μου πάντα μπορεί και να κάνω λάθος αλλά έχουν γραφτεί και βιβλία πάνω στο θέμα. Αν θέλεις μπορούμε να ανοίξουμε χωριστό θέμα γιατί τελευταία το ψάχνω πολύ για να μειώσω την κατανάλωση του αυτοκινήτου μου (6.7 με υγραέριο μάλλον το πέτυχα :D ) και κατάλαβα γιατί το παλιό Citroen GSA του πατέρα μου είχε τόσα αεροδυναμικά καλούδια και γιατί το καινούργιο δεν τα έχει ο λόγος απλός κέρδος marketing, εμπρός για πίσω δλδ...
stargazer

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 14 Αύγ, 2012 15:33

Σχεδόν ότι τεχνολογία υπάρχει είναι από της αρχές του 1900 έως τα μέσα.... Απλώς με την πάροδο του χρόνου και της ηλεκτρονικής μπόρεσαν και μπήκαν και σε φθηνά μοντέλα και μελέτησαν αίτηση την παθητική ασφάλεια... Τελευταία γίνεται αγώνας για λίγα κυβικά με πολλά άλογα γιατί φτάσανε τα μικρομεσαία με οδηγό και γεμάτο ντεπόζιτο τον 1.5 τόνο... Από εκεί και πέρα είναι οικονομικα τα νέα μοτέρ αν δεν τα πιέζεις και αναλογικά με το βάρος τους δεν καίνε πολύ...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό stargazer » Πέμ 16 Αύγ, 2012 13:16

Παιδιά πάντος βλέπω με την αλλαγή του μείγματος τον χειμώνα να φτάνουν πάλι το 0.9++ οι τιμές αφού τώρα έχουμε εδώ τουλάχιστον 0.89 μέση τιμή...
stargazer

Δημοσίευσηαπό abel » Πέμ 16 Αύγ, 2012 15:42

Σταθερά στη Κρήτη από τέλη Ιουλίου μέχρι και σήμερα ... 0,95 /λίτρο

Αντίστοιχα όμως και η αμόλυβδη είναι από 1,80+ στα "φθηνά" πρατήρια
abel

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό ChristoG » Πέμ 16 Αύγ, 2012 20:11

Μετά από 15νθήμερη περιήγηση σε Θεσσαλία, Αν. Μακεδονία και Θράκη αναφέρω:
Σταθερά (και μακράν) φθηνότερος νομός, η Δράμα, με τιμές από 0,78 έως 0,85.
Ξάνθη και Κομοτηνή, αδικαιολογητα ακριβότερες, με τιμές έως και 0,93, αν θυμάμαι καλά.

Σταθερή αξία το πρατήριο του Βελεστίνου, 2 χλμ έξω από την ΕΟ, με τιμή 0,80 και υγραέριο από Φαρμάκη.
Mazda3, 1.6, του 2004, με σύστημα BRC Plug 'n' Drive, χωρίς λαδιέρα.
ChristoG

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 16 Αύγ, 2012 20:24

ChristoG έγραψε:Μετά από 15νθήμερη περιήγηση σε Θεσσαλία, Αν. Μακεδονία και Θράκη αναφέρω:
Σταθερά (και μακράν) φθηνότερος νομός, η Δράμα, με τιμές από 0,78 έως 0,85.
Ξάνθη και Κομοτηνή, αδικαιολογητα ακριβότερες, με τιμές έως και 0,93, αν θυμάμαι καλά.

Σταθερή αξία το πρατήριο του Βελεστίνου, 2 χλμ έξω από την ΕΟ, με τιμή 0,80 και υγραέριο από Φαρμάκη.

Βαλε και την Ηπειρο απο 78,5 Εως 85
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 16 Αύγ, 2012 23:54

Δράμα πολύ μπροστά.. Θεσσαλονίκη σήμερα όλο 0.89+ έβλεπα.

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό glamor » Παρ 17 Αύγ, 2012 01:44

tsopirs έγραψε:Δράμα πολύ μπροστά.. Θεσσαλονίκη σήμερα όλο 0.89+ έβλεπα.

Ας προσεχανε
3 φορες πιγα θεσσαλονικα ουτε 1 φορα δεν εβαλα!!
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες