stargazer έγραψε:To 60% της τιμής της βενζίνης είναι φόρος του υγραερίου δεν ξέρω και όσο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες μας πουλάνε τεχνολογίες δεκαετίας '70 για χρυσάφι σε όμορφο πλαστικό περιτύλιγμα με μεγάλη οπισθέλκουσα οπότε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όλη η αγορά της μεταφοράς είναι μια αισχροκέρδεια και όποιος μπαίνει σε αυτή με το σταυρό στο χέρι τον τρώει η μαρμάγκα. Εμείς όμως που είμαστε οι χαζοί καταναλωτές δεν αντιδράμε σε τπτ μάλιστα ιδρύουμε και fun club και φοράμε μπλουζάκια της shell κ της BP και όποιας άλλης για να τους ευχαριστήσουμε επομένως καλά μας κάνουν.
hlias έγραψε:stargazer έγραψε:To 60% της τιμής της βενζίνης είναι φόρος του υγραερίου δεν ξέρω και όσο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες μας πουλάνε τεχνολογίες δεκαετίας '70 για χρυσάφι σε όμορφο πλαστικό περιτύλιγμα με μεγάλη οπισθέλκουσα οπότε το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όλη η αγορά της μεταφοράς είναι μια αισχροκέρδεια και όποιος μπαίνει σε αυτή με το σταυρό στο χέρι τον τρώει η μαρμάγκα. Εμείς όμως που είμαστε οι χαζοί καταναλωτές δεν αντιδράμε σε τπτ μάλιστα ιδρύουμε και fun club και φοράμε μπλουζάκια της shell κ της BP και όποιας άλλης για να τους ευχαριστήσουμε επομένως καλά μας κάνουν.
η ενεργητικη και η παθητικη ασφαλεια, οι χαμιλες καταναλωσεις πιστευεις οτι ειναι της δεκαετιας του 70?
) και κατάλαβα γιατί το παλιό Citroen GSA του πατέρα μου είχε τόσα αεροδυναμικά καλούδια και γιατί το καινούργιο δεν τα έχει ο λόγος απλός κέρδος marketing, εμπρός για πίσω δλδ...ChristoG έγραψε:Μετά από 15νθήμερη περιήγηση σε Θεσσαλία, Αν. Μακεδονία και Θράκη αναφέρω:
Σταθερά (και μακράν) φθηνότερος νομός, η Δράμα, με τιμές από 0,78 έως 0,85.
Ξάνθη και Κομοτηνή, αδικαιολογητα ακριβότερες, με τιμές έως και 0,93, αν θυμάμαι καλά.
Σταθερή αξία το πρατήριο του Βελεστίνου, 2 χλμ έξω από την ΕΟ, με τιμή 0,80 και υγραέριο από Φαρμάκη.
tsopirs έγραψε:Δράμα πολύ μπροστά.. Θεσσαλονίκη σήμερα όλο 0.89+ έβλεπα.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες
|
|
|