Διάβασε το επόμενο ποστ

panorano έγραψε:maevius έγραψε:valtasa έγραψε:1-8-2012 Γιάννενα, Φαρμάκης και Μπαράτσας(shel βλαχόστρατα) 0.77 και οι δύο.
Τιμη γνωριμιας ο Μπαρατσας και σε κανα 2-3 μερες ανηφορα.......
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προεξοφλεις την επιχειρηματικη πορεια ενος απο τους καλυτερους εμπορους στην ελλαδα στον τομεα του?
Νομιζω οτι το θεμα με την τιμη εχει ξεφτιλιστει και το μονο που μας μενει ειναι να ποινικοποιησουμε το νομιμο εμπορικο κερδος!μονο ετσι θα ειμαστε ευχαριστημενοι!να απαγορευεται να κερδιζει ο λιανεμπορος απο την δουλεια του!
ο Νικος ειναι ο πιο επιτυχημενος ,πιο οργανωμενος και πιο δουλευταρας πρατηριουχος στην δυτικη ελλαδα!εχει 9 quarantee πρατηρια δικα του μεταφορικα μεσα και δικια του αλυσιδα εστιασης και νομιζω οτι εχει κριθει η αξια του απο την πιατσα και την κοινωνια για να τον προεξοφλεις στι φορουμ

....... 3 μέρες μετα την τιμη γνωριμιας ανεβαινει.Τυχαιο;;;;;;; Και αν δεν ηταν ο Φαρμάκης να τους κραταει χαμηλα θα πληρωναμε 87-88 λεπτα το υγραέριο όπως πχ στην Κοζάνη - Καστορια.........και σε παω και στοιχημα την αλλη εβδομαδα 0,82 και ίσως 0,85 και Αντε γεια!!!
 ....... 3 μέρες μετα την τιμη γνωριμιας ανεβαινει.Τυχαιο;;;;;;; Και αν δεν ηταν ο Φαρμάκης να τους κραταει χαμηλα θα πληρωναμε 87-88 λεπτα το υγραέριο όπως πχ στην Κοζάνη - Καστορια.........και σε παω και στοιχημα την αλλη εβδομαδα 0,82 και ίσως 0,85 και Αντε γεια!!!

christoi έγραψε:Άρα να προτιμησω με τα 1000 τον φαρμάκη όταν θα έρθω τον 15αύγουστο;;

panorano έγραψε:υπερξερολα και κομπλεξικε φιλαρακο σε ενημερωνω οτι ο φαρμακης πουλαει ο.80λ

maevius έγραψε:panorano έγραψε:υπερξερολα και κομπλεξικε φιλαρακο σε ενημερωνω οτι ο φαρμακης πουλαει ο.80λ

Μηπως το παρατραβας λιγο; Δεν θα σε χαρακτηρισω (ασχετο-κολοτουμπα κομπλεξικε κλπ) οπως με ειπες στα ποστ σου πριν Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που νομιζει οτι τα ξερει ολα και γραφει ενα σωρο θεωριες. Το κομπλεξικος στο επιστρεφω γιατι δειχνει τον χαρακτηρα σου. Οσο για τις τιμες εγω μιλησα για τον Μπαρατσα οτι θα ανεβασει την τιμη γρηγορα στο ποστ που αντεδρασες (κατι που εγινε) οχι οτι δεν θα το ανεβασει ο Φαρμακης. Δεν ειμαι δικηγορος του φαρμακη αλλα πως να το κανουμε αν δεν ηταν αυτος δεν θα το βαζαμε τοσο στην Ηπειρο. Οσο γις τις τιμες περιμενε να δουμε.....ποσο θα το παει να σαι καλα να μας λες κομπλεξικους Ααααα να μην το ξεχασω....βρες γκομενα επειγοντως.......

κλασσικος τζεσ γιαννιωτης
 κλασσικος τζεσ γιαννιωτηςpanorano έγραψε:maevius έγραψε:panorano έγραψε:υπερξερολα και κομπλεξικε φιλαρακο σε ενημερωνω οτι ο φαρμακης πουλαει ο.80λ

Μηπως το παρατραβας λιγο; Δεν θα σε χαρακτηρισω (ασχετο-κολοτουμπα κομπλεξικε κλπ) οπως με ειπες στα ποστ σου πριν Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που νομιζει οτι τα ξερει ολα και γραφει ενα σωρο θεωριες. Το κομπλεξικος στο επιστρεφω γιατι δειχνει τον χαρακτηρα σου. Οσο για τις τιμες εγω μιλησα για τον Μπαρατσα οτι θα ανεβασει την τιμη γρηγορα στο ποστ που αντεδρασες (κατι που εγινε) οχι οτι δεν θα το ανεβασει ο Φαρμακης. Δεν ειμαι δικηγορος του φαρμακη αλλα πως να το κανουμε αν δεν ηταν αυτος δεν θα το βαζαμε τοσο στην Ηπειρο. Οσο γις τις τιμες περιμενε να δουμε.....ποσο θα το παει να σαι καλα να μας λες κομπλεξικους Ααααα να μην το ξεχασω....βρες γκομενα επειγοντως.......
κατι μας ειπες τωρα!αφου οι τιμες ελπε ανεβαινουν ολη η ελλαδα ανεβασε τιμες!!!οσο για τα σχολια περι γκομενας κτλ κτλ ενα εχω να πω.
ξυπνας 6¨30 για να σχολιασεις το σχολιο μου!!!!!!

κλασσικος τζεσ γιαννιωτης

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες
|  |  |