Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Σάβ 04 Αύγ, 2012 13:25

maevius έγραψε:Ρε φιλε σοβαρα τωρα διακοπες εκανες;....χαλαρωσε.....τελος.....κανε καμμια βουτια.....βαριεμαι να ασχοληθω να απαντησω αφου δεν θα καταλαβεις.....πιστευε οτι θες.Την φωτο θα την ποσταρω με την τιμη και τελος.........πλατσ πλουτσ.
Το οτι δεν σου απανταω δεν σημαινει οτι δεν μπορω απλως δεν υπαρχει λογος.............

Συμφωνώ με τον maevius και διαφωνώ με τον φίλο panorano.
Δεν χρειάζεται να γίνει καμία ανάλυση και από την μεριά μου. Θα φάμε ώρες και δεν χρειάζεται να πείσει ο ένας τον άλλον. Ο καθένας έχει την γνώμη του. Σίγουρα κάθε πρατηριούχος κάτι κρύβει και χεσ.... για εμάς. Την τσέπη του κοιτάει. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε την τιμή και να λέμε την γνώμη μας. Να είστε βέβαιοι πως υπάρχουν πρατηριούχοι που διαβάζουν αυτά που λέμε και σε ένα ποσοστό επηρεάζονται. :thumbup:
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό stargazer » Σάβ 04 Αύγ, 2012 14:18

Κανένας δεν επηρεάζεται γιατί τους καλύπτει ο νόμος η πολιτεία οι βολευτές η όποιος άλλος , αφού είναι νόμιμο να έχεις καρτέλ θα έχεις , αφού είναι νόμιμο να είσαι αισχρός σε περίοδο κρίσης θα είσαι αποδέξου ότι αυτή η χώρα είναι τόπος εργασίας για απατεώνες και για φελλούς με γυαλιστερά δόντια κ ακριβά ρούχα .κάνε ότι μπορείς για να φύγεις για να μην τρώνε στην μάπα τα ίδια τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου για μια αρχαία κληρονομιά δεν αξίζει να ζούμε σε αυτό το χάλι όσοι από μας γεννηθήκαμε με εγκέφαλο. Όσο για τους υπαλλήλους στα βενζινάδικα δεν βλέπω Έλληνες επομένως για ποιες θέσεις μιλάμε δεν ξέρω. Όσο για την μαθητεία γιατί το πέρασα και εγώ δύο φορές στην ζωή μου δεν αξίζει ούτε να ζει όποιος το κάνει δεν με νοιάζει αν είναι νόμιμο το να στερείς 20 ευρό από έναν καημένο ενώ έχεις εκατομμύρια είναι ξεφτίλα τέλος δεν χρειάζεται συζήτηση αυτό.
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 04 Αύγ, 2012 15:14

Με το καπελο της νομιμοτητας εχουν γινει οι μεγαλυτερες λαμογιες. Οσο για το θεμα κλεψιμο και ποιοτητα καυσιμου..στην Ελλαδα δεν υπαρχει θεμα. Απλως ψαχνεις αυτον που σε κλεβει λιγοτερο.....................και αυτο με τους ελεγχους ποιοτητας και τις πιστοποιησεις εχει πολυ πλακα.....θυμιζω σε καποιους την εννοια λαδωμα και δημοσιος λειτουργος (πχ ελεγκτης Σδοε η καυσιμων) και το πως συνδεεονται...........μαλλον μερικοι εδω μεσα νομιζουν οτι ειμαστε εξωγηινοι και αμερικανακια
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 04 Αύγ, 2012 16:30

maevius έγραψε:Με το καπελο της νομιμοτητας εχουν γινει οι μεγαλυτερες λαμογιες. Οσο για το θεμα κλεψιμο και ποιοτητα καυσιμου..στην Ελλαδα δεν υπαρχει θεμα. Απλως ψαχνεις αυτον που σε κλεβει λιγοτερο.....................και αυτο με τους ελεγχους ποιοτητας και τις πιστοποιησεις εχει πολυ πλακα.....θυμιζω σε καποιους την εννοια λαδωμα και δημοσιος λειτουργος (πχ ελεγκτης Σδοε η καυσιμων) και το πως συνδεεονται...........μαλλον μερικοι εδω μεσα νομιζουν οτι ειμαστε εξωγηινοι και αμερικανακια

Συμφωνω μαζι σου και να προσθεσω οτι το χαρατσι που προειπατε ειναι νομιμο αλλα ειναι παρανομο να κοβεται το ρευμα σε περιπτωση μη καταβολης.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 04 Αύγ, 2012 16:57

δυστυχως ομως για ολα αυτα που λετε οι επειχηρησεις δουλεουν συμφωνα με νομοθετηματα και διαταγματα!
εχς βαρεθει σε αυτη τη χωρα να ακουω αβασιμες ηθικολογιες απο πατροναριστες εργατοπατερες!
ο κυκλος ειναι ενας και και εχει ως εξης:
υγιης επειχειρηση=θεσεις εργασιας=δημοσια εσοδα=κρατικες παροχες+αμοιβες δημοσιων υπαλληλων=χρημα στην αγορα=υγιης επειχειρηση
οσο πιο πολλα κερδη υπαρχουν τοσο βελτιωνοντα τα ενδιαμεσα σταδια και λυπαμαι ειλικρινα που
αυτο το πραμα εμεις στην ελλαδα επρεπα να φερουμε την τροικα να μας το εξηγησει!
και το χειροτερο ακομα ειναι οτι δεν το εχουμε καταλαβει και κοιταμε να χαλασουμε τον κυκλο με οτι συνεπειες εχει αυτο (πλεον αμεσες)
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 04 Αύγ, 2012 17:25

Και εγω βαρεθηκα να ακουω συμβουλες και θεωριες απο δηθεν νομομιμοφρονες επιχερηματιες Αν ειναι ετσι γιατι φτασαμε ως εδω. Με τον σταυρο στο χερι;;;;; Επισης αυτο το ξερολικο αλλαζονικο αφοριστικο και "ειστε ασχετοι" εσεις φταιτε -υφακι σου μου επιβεβαιωνει πολλα. Υγειης επιχειρηση ειναι και τα τζαμπο αλλα εκτος οτι εχουν μισθους βουλγαριας και συνθηκες εργασιας μεσαιωνα δεν τα θελανε στα Γιαννενα γιατι χαλαγαν την πιατσα. Αλλα βλεπεις δεν κατεληγε τιποτα στην τσεπη τους. Γι αυτο σου λεω ασε τις κατηχησεις για κανα επιχειρηματικο φορουμ........εδω μιλαμε για υγραεριο οχι για τον Πετσιο την Πινδο και τον Μπαρατσα......και τους λοιπους σωτηρες της οικονομιας της Ηπειρου που βγαζουν την χασουρα αφου δεν πληρωνονται τα χρωστουμενα απο το κρατος απο τους εργαζομενους και οχι πχ απο τα κερδη τους ......το πιασες το υπονοουμενο ετσι;;;;;;;;;;;;;;;Μαθηματα οικονομικων αλλου λοιπον και δεν χρειαζομαστε εσενα για να γνωριστουμε μεταξυ μας στην Ελλαδα.........
καλο Σκ
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 04 Αύγ, 2012 23:09

maevius έγραψε:Και εγω βαρεθηκα να ακουω συμβουλες και θεωριες απο δηθεν νομομιμοφρονες επιχερηματιες Αν ειναι ετσι γιατι φτασαμε ως εδω. Με τον σταυρο στο χερι;;;;; Επισης αυτο το ξερολικο αλλαζονικο αφοριστικο και "ειστε ασχετοι" εσεις φταιτε -υφακι σου μου επιβεβαιωνει πολλα. Υγειης επιχειρηση ειναι και τα τζαμπο αλλα εκτος οτι εχουν μισθους βουλγαριας και συνθηκες εργασιας μεσαιωνα δεν τα θελανε στα Γιαννενα γιατι χαλαγαν την πιατσα. Αλλα βλεπεις δεν κατεληγε τιποτα στην τσεπη τους. Γι αυτο σου λεω ασε τις κατηχησεις για κανα επιχειρηματικο φορουμ........εδω μιλαμε για υγραεριο οχι για τον Πετσιο την Πινδο και τον Μπαρατσα......και τους λοιπους σωτηρες της οικονομιας της Ηπειρου που βγαζουν την χασουρα αφου δεν πληρωνονται τα χρωστουμενα απο το κρατος απο τους εργαζομενους και οχι πχ απο τα κερδη τους ......το πιασες το υπονοουμενο ετσι;;;;;;;;;;;;;;;Μαθηματα οικονομικων αλλου λοιπον και δεν χρειαζομαστε εσενα για να γνωριστουμε μεταξυ μας στην Ελλαδα.........
καλο Σκ

1.ειμαι εργαζομενος(και οχι νομιμοφρων επιχειρηματιας που λες) σε ελληνουβουλγαρικη μεταφορικη και δεν θα μου πεις εσυ για μισθους βουλγαριας!μαθε λοιπον οτι οι εργαζομενοι πλεον στην βουλγαρια εχουν πριμ αποδοτικοτητας και μπονους βασει στοχων!συνολικα παιρνω 16 μισθους λοιπον!
2.για τον κυκλο που σου ανεφερα ναι λοιπον υγιης επιχειρηση ειναι και τα τζαμπο.
αν και εδω κανεις κωλοτουμπα σε αυτα που λες μιας και δεν επικροτεις τον φθηνοτερο.αλλα μαλλον η ακριβεια σε απασχολει μονο για το υγραεριο!
φτασαμε ως εδω γιατι ο κυκλος επιχειρηση=θεσεις εργασιας=φοροι=αμοιβες ΔΥ+παροχες κοινωνικες=χρημα στην αγορα=υγιης επιχειρηση
στην ελλαδα ειναι παντου χαλασμενος απο επιχειρησεις που εφαγαν τους φορους,απο εργαζομενους που εκλεισαν επιχειρησεις με τα συνδικατα τους(κλωστουφαντουργιες,νισαν,χαλυβουργια κτλ κτλ) απο πλιατσικα ΔΥ με τους υπερτροφικους μισθους και ανυπαρκτες θεσεις με μηδεν εργασια κ.ο.κ και ολα αυτα λογω λογικων που αναφερεις στα ποσταρισματα σου.

Μαθε οτι στην καταναλωτικη κοινωνια που επιλεξαμε ολοι να ζουμε(μιας και μιλαμε σε φορουμ για υγραερια και αυτοκινητα και κιτ κτλ)η επιβραβευση ενος νομιμου επιχειρηματια ειναι το κερδος και η επενδυση στην αγορα με σκοπο παλι το κερδος
3.τα μαθηματα οικονομικων στα δινω τζαμπα και δεν χανεις τιποτα να τα κανεις πραξη στη ζωη σου αλλιως σου προτεινω να κανεις εστω μια επισκεψη στην κουβα η στην β.κορεα για να ζησεις ,εστω και σαν τουριστας,το μοντελο που προτεινεις

για το τελευταιο περι γνωριμιας ματαξυ σας δεν με αφορα μιας και ανηκω,με δικια μου επιλογη,στο πολυ μικρο ποσοστο ελληνων που δουλευω σε εταιρεια εξωτερικου φορολογουμαι απο επιλογη μου στην ελλαδα ζω και ξοδευω στην ελλαδα ενω θα μπορουσα να το κανω με πολυ μεγαλυτερη οικονομια στη βουλγαρια εφερα εδω και λιγο καιρο τις λιγες οικονομιες μου στην ελλαδα και ολα αυτα γιατι επικροτω τον κυκλο που σου ανεφερα και στην πραξη.
η τσεπη μας ειναι υποκειμενικη εννοια αν σκεφθεις οτι με τους φορους υγιειων επενδυσεων θα ειχαμε δωρεαν κοινωνικες παροχες,μικροτερους ΕΦΚ ,χαμηλοτερο ΦΠΑ και τοτε θα ανεβαινε η αγοραστικη αξια των ιδιων αμοιβων μας
panorano

Δημοσίευσηαπό glamor » Σάβ 04 Αύγ, 2012 23:59

Παιδια, εχω χασει την μπαλα με σας. Παντος ερχομενος απο αθηνα για σερρες εβαλα στην κατερινη με 0.78 και την επομενη 0.819 κοντα στο μαυρολοφο σερρω. Στην θεσσαλονικα παρολο που πηγα 2 φορες δεν εβαλα ουτε μια φορα lpg!! Συχαρητηρια τα καταφερατε... 0.89 και περιμενετε να σου ερθουν πελατες καληνυχτα σας!!! παντος σημερα πρωι περασα στα συνορα για βαρνα (βουλγαρια) , μετα απο 60 περιπου km σε πρατηριο shell εβαλα με 1.16 Leva και αλλη μια στην pozi pazar σε πρατηριο ovel (νομιζω) με 1.17 οποτε κανε της πραξεις!! Μεγαλη διαφορα!! Θα μου πειτε αλλη χωρα αλλα σχεδων ιδιους μισθους εχουμε!!
Παντος απο την σοφια μεχρι τωρα που ειμαι βαρνα η τιμες κυμαινονται στο 1.16 εως 1.22 παντος δεν με χαλασε καθολου οταν με 23 ευρω κανω 500+ km
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 05 Αύγ, 2012 10:05

panorano έγραψε:
maevius έγραψε:Και εγω βαρεθηκα να ακουω συμβουλες και θεωριες απο δηθεν νομομιμοφρονες επιχερηματιες Αν ειναι ετσι γιατι φτασαμε ως εδω. Με τον σταυρο στο χερι;;;;; Επισης αυτο το ξερολικο αλλαζονικο αφοριστικο και "ειστε ασχετοι" εσεις φταιτε -υφακι σου μου επιβεβαιωνει πολλα. Υγειης επιχειρηση ειναι και τα τζαμπο αλλα εκτος οτι εχουν μισθους βουλγαριας και συνθηκες εργασιας μεσαιωνα δεν τα θελανε στα Γιαννενα γιατι χαλαγαν την πιατσα. Αλλα βλεπεις δεν κατεληγε τιποτα στην τσεπη τους. Γι αυτο σου λεω ασε τις κατηχησεις για κανα επιχειρηματικο φορουμ........εδω μιλαμε για υγραεριο οχι για τον Πετσιο την Πινδο και τον Μπαρατσα......και τους λοιπους σωτηρες της οικονομιας της Ηπειρου που βγαζουν την χασουρα αφου δεν πληρωνονται τα χρωστουμενα απο το κρατος απο τους εργαζομενους και οχι πχ απο τα κερδη τους ......το πιασες το υπονοουμενο ετσι;;;;;;;;;;;;;;;Μαθηματα οικονομικων αλλου λοιπον και δεν χρειαζομαστε εσενα για να γνωριστουμε μεταξυ μας στην Ελλαδα.........
καλο Σκ

1.ειμαι εργαζομενος(και οχι νομιμοφρων επιχειρηματιας που λες) σε ελληνουβουλγαρικη μεταφορικη και δεν θα μου πεις εσυ για μισθους βουλγαριας!μαθε λοιπον οτι οι εργαζομενοι πλεον στην βουλγαρια εχουν πριμ αποδοτικοτητας και μπονους βασει στοχων!συνολικα παιρνω 16 μισθους λοιπον!
2.για τον κυκλο που σου ανεφερα ναι λοιπον υγιης επιχειρηση ειναι και τα τζαμπο.
αν και εδω κανεις κωλοτουμπα σε αυτα που λες μιας και δεν επικροτεις τον φθηνοτερο.αλλα μαλλον η ακριβεια σε απασχολει μονο για το υγραεριο!
φτασαμε ως εδω γιατι ο κυκλος επιχειρηση=θεσεις εργασιας=φοροι=αμοιβες ΔΥ+παροχες κοινωνικες=χρημα στην αγορα=υγιης επιχειρηση
στην ελλαδα ειναι παντου χαλασμενος απο επιχειρησεις που εφαγαν τους φορους,απο εργαζομενους που εκλεισαν επιχειρησεις με τα συνδικατα τους(κλωστουφαντουργιες,νισαν,χαλυβουργια κτλ κτλ) απο πλιατσικα ΔΥ με τους υπερτροφικους μισθους και ανυπαρκτες θεσεις με μηδεν εργασια κ.ο.κ και ολα αυτα λογω λογικων που αναφερεις στα ποσταρισματα σου.

Μαθε οτι στην καταναλωτικη κοινωνια που επιλεξαμε ολοι να ζουμε(μιας και μιλαμε σε φορουμ για υγραερια και αυτοκινητα και κιτ κτλ)η επιβραβευση ενος νομιμου επιχειρηματια ειναι το κερδος και η επενδυση στην αγορα με σκοπο παλι το κερδος
3.τα μαθηματα οικονομικων στα δινω τζαμπα και δεν χανεις τιποτα να τα κανεις πραξη στη ζωη σου αλλιως σου προτεινω να κανεις εστω μια επισκεψη στην κουβα η στην β.κορεα για να ζησεις ,εστω και σαν τουριστας,το μοντελο που προτεινεις

για το τελευταιο περι γνωριμιας ματαξυ σας δεν με αφορα μιας και ανηκω,με δικια μου επιλογη,στο πολυ μικρο ποσοστο ελληνων που δουλευω σε εταιρεια εξωτερικου φορολογουμαι απο επιλογη μου στην ελλαδα ζω και ξοδευω στην ελλαδα ενω θα μπορουσα να το κανω με πολυ μεγαλυτερη οικονομια στη βουλγαρια εφερα εδω και λιγο καιρο τις λιγες οικονομιες μου στην ελλαδα και ολα αυτα γιατι επικροτω τον κυκλο που σου ανεφερα και στην πραξη.
η τσεπη μας ειναι υποκειμενικη εννοια αν σκεφθεις οτι με τους φορους υγιειων επενδυσεων θα ειχαμε δωρεαν κοινωνικες παροχες,μικροτερους ΕΦΚ ,χαμηλοτερο ΦΠΑ και τοτε θα ανεβαινε η αγοραστικη αξια των ιδιων αμοιβων μας

..........Εισαι το ονειρο του καθε Ελληνα πολιτικου και εργοδοτη....ΕΥΓΕ.........???????!!!!!!!!!
ΥΓ Ευχαριστω πολυ για τα δωρεαν μαθηματσ θεωρητικης οικονομιας. Κρατα και τα δικα μου (γιατι εμενα φιλαρακο με πειραζει αν τα ρουχα που αγοραζω τα εφτιαξε ενα 7 χρονο παιδακι στην Μαλαισια με μηνιαιο μισθο εναν φραπε σε μια υγιη επιχειρηση που πληρωνει φορους κανονικα στο κρατος και εχει κυρος......
Για αυτο εγραψα για τα τζαμπο αλλα το ερμηνευσες κατα πως σε βολευει.............
Οσο για αυτα που γραφω ασε να τα ερμηνευσουν αυτοι που διαβαζουν στο φορουμ οπως καταλαβαινει ο καθενας (οπως και εκαναν αλλωστε) και οχι μονο εσυ.
και παλι μπραβο!!!!!
Σου ευχομαι να δουλευεις για τα λιγοτερα λεφτα με την περισσοτερη δουλεια σε μια σοβαρη επιχειρηση με προσωπο στην κοινωνια ωστε να προοδευει η οικονομια της ευροζωνης και να νιωθεις περηφανος κιολας που αγοραζεις ακριβοτερα τα προιοντα της ξεροντας οτι το κοστος παραγωγης ειναι το 1/100 της τιμης και το κερδος τεραστιο........αντε και Κινα.......
ΥΓ. Και παντα μιλαμε για ανθρωπους ετσι; Τι να τω κανω που η Κινα εχει την καλυτερη οικονομια οταν εκατομμυρια κινεζοι ζουν σε παραγκες και ζουνε με μια κουπα ρυζι....
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό panorano » Κυρ 05 Αύγ, 2012 18:51

maevius έγραψε:
panorano έγραψε:
καλο Σκ

..........Εισαι το ονειρο του καθε Ελληνα πολιτικου και εργοδοτη....ΕΥΓΕ.........???????!!!!!!!!!
ΥΓ Ευχαριστω πολυ για τα δωρεαν μαθηματσ θεωρητικης οικονομιας. Κρατα και τα δικα μου (γιατι εμενα φιλαρακο με πειραζει αν τα ρουχα που αγοραζω τα εφτιαξε ενα 7 χρονο παιδακι στην Μαλαισια με μηνιαιο μισθο εναν φραπε σε μια υγιη επιχειρηση που πληρωνει φορους κανονικα στο κρατος και εχει κυρος......
Για αυτο εγραψα για τα τζαμπο αλλα το ερμηνευσες κατα πως σε βολευει.............
Οσο για αυτα που γραφω ασε να τα ερμηνευσουν αυτοι που διαβαζουν στο φορουμ οπως καταλαβαινει ο καθενας (οπως και εκαναν αλλωστε) και οχι μονο εσυ.
και παλι μπραβο!!!!!
Σου ευχομαι να δουλευεις για τα λιγοτερα λεφτα με την περισσοτερη δουλεια σε μια σοβαρη επιχειρηση με προσωπο στην κοινωνια ωστε να προοδευει η οικονομια της ευροζωνης και να νιωθεις περηφανος κιολας που αγοραζεις ακριβοτερα τα προιοντα της ξεροντας οτι το κοστος παραγωγης ειναι το 1/100 της τιμης και το κερδος τεραστιο........αντε και Κινα.......
ΥΓ. Και παντα μιλαμε για ανθρωπους ετσι; Τι να τω κανω που η Κινα εχει την καλυτερη οικονομια οταν εκατομμυρια κινεζοι ζουν σε παραγκες και ζουνε με μια κουπα ρυζι....

Αφου σε πειραζει γιατι πας στο φαρμακη που εχει τους πακιστανους χωρις μισθο και περιμενουν να πληρωθουν απο τα tips???
παλι κωλοτουμπα κανεις (μπας και εισαι ο Αδωνις)????
εγω τουλαχιστον υποστηριζω τις αρχες μου..και σου ειπα οτι ενα απο τα προβληματα της ελλαδας ειναι οι δηθεν ηθικολογοι εργατοπατερες που το μονο που κανουν για τα πιστευω τους ειναι να το συζηταν στα καφενεια!
Οταν λοιπον τα ξεπερασεις ολα αυτα θα δεις οτι οι σοβαρες επιχειρησεις που λες δινουν και σοβαρους μισθους και αναλογα με το ποσο αξιζει και δουλευει ο καθενας και τοτε θα νοιωθεις ηθικα και οικονομικα δικαιωμενος και αποζημιωμενος απο τον να παιρνεις ενα καλο τεμπελικο μισθο!
ολα τα προηγμενα κρατη δουλεουν ετσι και ολοι οι ικανοι επιστημονες,εργατες,υπαλληλοι επιδιωκουν τετοιες θεσεις.
οι κηφηνες θελουν υψηλο βασικο και μονιμοτητα...
αυτα ολα τα τελευταια 30 χρονια μας εκαναν "βαλκανια" σαν χωρα και θεωρια ,αφηνοντας μας πολυ μακρια απο αυτο που ειρωνικα λες "οικονομια ευρωζωνης" η οποια εχει και ποιοτητα και επιλογη και ηθικη!

ΥΓ. Για ρωτα γα αυτο που λες για την κινα (η οποια εχει πραγματικα δει φτωχεια πεινα θανατο επι Μαο με τις θεωρειες σαν τις δικες σου)γιατι απο την 165 θεση που ειχε κατα κεφαλη εισοδημα εδω και 10 χρονια εχει ανεβει σχεδον 80 θεσεις
panorano

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες