maevius έγραψε:panorano έγραψε:maevius έγραψε:valtasa έγραψε:1-8-2012 Γιάννενα, Φαρμάκης και Μπαράτσας(shel βλαχόστρατα) 0.77 και οι δύο.
Τιμη γνωριμιας ο Μπαρατσας και σε κανα 2-3 μερες ανηφορα.......
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προεξοφλεις την επιχειρηματικη πορεια ενος απο τους καλυτερους εμπορους στην ελλαδα στον τομεα του?
Νομιζω οτι το θεμα με την τιμη εχει ξεφτιλιστει και το μονο που μας μενει ειναι να ποινικοποιησουμε το νομιμο εμπορικο κερδος!μονο ετσι θα ειμαστε ευχαριστημενοι!να απαγορευεται να κερδιζει ο λιανεμπορος απο την δουλεια του!
ο Νικος ειναι ο πιο επιτυχημενος ,πιο οργανωμενος και πιο δουλευταρας πρατηριουχος στην δυτικη ελλαδα!εχει 9 quarantee πρατηρια δικα του μεταφορικα μεσα και δικια του αλυσιδα εστιασης και νομιζω οτι εχει κριθει η αξια του απο την πιατσα και την κοινωνια για να τον προεξοφλεις στι φορουμ
Κυριακη κοντη γιορτη λεγαν οι παλιοτεροι........θα δουμε αν εχω δικιο η οχι.....μετα θελω να μου εξηγησεις γιατι ο φιλος σου εχει διαφορετικες τιμες στα τρια πρατηρια βενζινης που εχει στα Γιαννενα ενω φυσικα αγοραζει με μια ιδια τιμη...........
1.εξηγησε μου εσυ γιατι αυτο ειναι παρανομο?
2.που ξερεις οτι αγοραζει με μια τιμη?
3.τα βυτια ειναι με συμβαση σε καποι εγκαταστση φορτωσης.το ενα ειναι αμφιλοχια το αλλο θεσσαλονικη