Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 03 Αύγ, 2012 17:41

maevius έγραψε:
panorano έγραψε:
maevius έγραψε:
valtasa έγραψε:1-8-2012 Γιάννενα, Φαρμάκης και Μπαράτσας(shel βλαχόστρατα) 0.77 και οι δύο.

Τιμη γνωριμιας ο Μπαρατσας και σε κανα 2-3 μερες ανηφορα.......

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προεξοφλεις την επιχειρηματικη πορεια ενος απο τους καλυτερους εμπορους στην ελλαδα στον τομεα του?
Νομιζω οτι το θεμα με την τιμη εχει ξεφτιλιστει και το μονο που μας μενει ειναι να ποινικοποιησουμε το νομιμο εμπορικο κερδος!μονο ετσι θα ειμαστε ευχαριστημενοι!να απαγορευεται να κερδιζει ο λιανεμπορος απο την δουλεια του!
ο Νικος ειναι ο πιο επιτυχημενος ,πιο οργανωμενος και πιο δουλευταρας πρατηριουχος στην δυτικη ελλαδα!εχει 9 quarantee πρατηρια δικα του μεταφορικα μεσα και δικια του αλυσιδα εστιασης και νομιζω οτι εχει κριθει η αξια του απο την πιατσα και την κοινωνια για να τον προεξοφλεις στι φορουμ

Κυριακη κοντη γιορτη λεγαν οι παλιοτεροι........θα δουμε αν εχω δικιο η οχι.....μετα θελω να μου εξηγησεις γιατι ο φιλος σου εχει διαφορετικες τιμες στα τρια πρατηρια βενζινης που εχει στα Γιαννενα ενω φυσικα αγοραζει με μια ιδια τιμη...........

1.εξηγησε μου εσυ γιατι αυτο ειναι παρανομο?
2.που ξερεις οτι αγοραζει με μια τιμη?
3.τα βυτια ειναι με συμβαση σε καποι εγκαταστση φορτωσης.το ενα ειναι αμφιλοχια το αλλο θεσσαλονικη
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 03 Αύγ, 2012 17:46

panorano έγραψε:
maevius έγραψε:
panorano έγραψε:
maevius έγραψε:
valtasa έγραψε:1-8-2012 Γιάννενα, Φαρμάκης και Μπαράτσας(shel βλαχόστρατα) 0.77 και οι δύο.

Τιμη γνωριμιας ο Μπαρατσας και σε κανα 2-3 μερες ανηφορα.......

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προεξοφλεις την επιχειρηματικη πορεια ενος απο τους καλυτερους εμπορους στην ελλαδα στον τομεα του?
Νομιζω οτι το θεμα με την τιμη εχει ξεφτιλιστει και το μονο που μας μενει ειναι να ποινικοποιησουμε το νομιμο εμπορικο κερδος!μονο ετσι θα ειμαστε ευχαριστημενοι!να απαγορευεται να κερδιζει ο λιανεμπορος απο την δουλεια του!
ο Νικος ειναι ο πιο επιτυχημενος ,πιο οργανωμενος και πιο δουλευταρας πρατηριουχος στην δυτικη ελλαδα!εχει 9 quarantee πρατηρια δικα του μεταφορικα μεσα και δικια του αλυσιδα εστιασης και νομιζω οτι εχει κριθει η αξια του απο την πιατσα και την κοινωνια για να τον προεξοφλεις στι φορουμ

Κυριακη κοντη γιορτη λεγαν οι παλιοτεροι........θα δουμε αν εχω δικιο η οχι.....μετα θελω να μου εξηγησεις γιατι ο φιλος σου εχει διαφορετικες τιμες στα τρια πρατηρια βενζινης που εχει στα Γιαννενα ενω φυσικα αγοραζει με μια ιδια τιμη...........

1.εξηγησε μου εσυ γιατι αυτο ειναι παρανομο?
2.που ξερεις οτι αγοραζει με μια τιμη?
3.τα βυτια ειναι με συμβαση σε καποι εγκαταστση φορτωσης.το ενα ειναι αμφιλοχια το αλλο θεσσαλονικη

4.εχει εξι ιδιες τιμες.......
http://www.fuelprices.gr/CheckPrices
panorano

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 03 Αύγ, 2012 17:50

Κανεις δεν ειπε οτι ειναι παρανομο......οπως και πολλα αλλα στην Ελλαδα πχ η νομιμη μιζα στις προμηθειες εξοπλισμων.........Ο καθενας εχει την φημη του οπως και ο φιλος σου αλλα οχι μονο θετικη αλλα και αρνητικη αλλα επειδη δεν εχω κατι μαζι του οπως εγραψα πιο πριν θα δουμε αν εχω δικιο η οχι......δεν χρειαζεται να αντιλογουμε για κατι που θα φανει πολυ γρηγορα
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 03 Αύγ, 2012 21:11

maevius έγραψε:Κανεις δεν ειπε οτι ειναι παρανομο......οπως και πολλα αλλα στην Ελλαδα πχ η νομιμη μιζα στις προμηθειες εξοπλισμων.........Ο καθενας εχει την φημη του οπως και ο φιλος σου αλλα οχι μονο θετικη αλλα και αρνητικη αλλα επειδη δεν εχω κατι μαζι του οπως εγραψα πιο πριν θα δουμε αν εχω δικιο η οχι......δεν χρειαζεται να αντιλογουμε για κατι που θα φανει πολυ γρηγορα

κρινεις και κρινεσαι απο αυτο που εισαι οχι απο αυτο που ΘΑ εισαι!
ο μπαρατσας(εμμεσα γνωστος μου οχι φιλος μου που λες)εχει καταξιωθει στο επαγγελμα του εχει ανοιξει πανω απο 100 θεσεις εργασιας στα γιαννενα και ειναι συμβολο ποιοτητας και εξυπηρετησης στην πολη των ιωαννινων.
κρινε τον για αυτα και ΑΝ κανει καποια στραβη τα ξαναλεμε...
panorano

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 03 Αύγ, 2012 21:14

maevius έγραψε:Κανεις δεν ειπε οτι ειναι παρανομο......οπως και πολλα αλλα στην Ελλαδα πχ η νομιμη μιζα στις προμηθειες εξοπλισμων.........Ο καθενας εχει την φημη του οπως και ο φιλος σου αλλα οχι μονο θετικη αλλα και αρνητικη αλλα επειδη δεν εχω κατι μαζι του οπως εγραψα πιο πριν θα δουμε αν εχω δικιο η οχι......δεν χρειαζεται να αντιλογουμε για κατι που θα φανει πολυ γρηγορα

και κατι ακομα...
η μιζα ειναι παρανομη και διωκεται σε μορφη κακουργηματος.δεν εκδιδεται κανενα παραστατικο για αυτη ,πραγμα που σε καμια περιπτωση δεν μπορω να το αντιπαραθεσω με την τιμη των καυσιμων (εφοσον τηρουνται οι διαταξεις για την εκδοση παραστατικων)
panorano

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 03 Αύγ, 2012 22:57

επειδη βαρεθηκα να το λεω συνεχεια και να συζηταμε ασκοπα θα βαλω φωτο οταν αλλαξει την τιμη στο υγραεριο. Εγω εχω την αποψη μου και ακουω και βλεπω ζω στα Γιαννενα και ξερω αλλα δεν υπαρχει λογος να γραψω κατι και δεν με πειθεις.... τελειωνω εδω και τα ξαναλεμε οταν ενας απο τους 2 δικαιωθει
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 04 Αύγ, 2012 01:38

maevius έγραψε:επειδη βαρεθηκα να το λεω συνεχεια και να συζηταμε ασκοπα θα βαλω φωτο οταν αλλαξει την τιμη στο υγραεριο. Εγω εχω την αποψη μου και ακουω και βλεπω ζω στα Γιαννενα και ξερω αλλα δεν υπαρχει λογος να γραψω κατι και δεν με πειθεις.... τελειωνω εδω και τα ξαναλεμε οταν ενας απο τους 2 δικαιωθει

ο μπαρατσας εχει κριθει απο την επιτυχημενη πορεια του 20χρονια τωρα!αυτη ειναι η δικαιωση του.οσο για το αν με πεισεις εσυ εμενα δεν το κοβω γιατ εχω παντελως αλλη αντιληψη για το εμποριο γενικοτερα.αντιμετωπιζω τον επαγγελματικη δραστηριοτητα ως νομιμως ασκουμενη εργασια που υπακουει στις αρχες της αγορας και στις διαταξεις καθε πολιτειας που δυστυχως αγνοεις πληρως!
δεν κρινεται κανενας επαγγελματιας απο μια τιμη στην ελευθερη αγορα γιατι ασκει νομιμη δραστηριοτητα με σκοπο το κερδος υποστηριζομενος απο την πολιτεια!ολες οι αναπτυσσομενες και υγιεις κοινωνιες βασιζονται σε κερδοφορες εμπορικες και παραγωγικες επειχηρεισεις και οχι σε κηφηνισμους και λαικισμους!αν βρεις αλλον ενα επειχηρηματια να εχει αυτοδημιουργησει σε επαρχιακη πολη 9 πρατηρια,3βυτια μεταφορας και μια επιτυχημενη αλυσιδα εστιασης με πανω απο δεκα σημεια πωλησης και συνολικα 100+ θεσεις εργασιας ισως με πεισεις!
με αυτες τις λογικες σαν την δικη σου επηζουν λαθρεμπορες στην αγορα(δεν πιστευω να μην το εχεις παρει πρεφα αυτο ειδικα στην ηπειρο???)
panorano

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 04 Αύγ, 2012 07:57

Επειδή το χεις παρει πατριωτικά και δεν ήθελα να παει εκει η κουβέντα αλλα μάλλον νομίζεις ότι μιλάς σε άσχετους ρωτα καναν γνωστό σου (αν και νομιζω πως ξέρεις πολύ καλά) πως χρησιμοποιεί κάποια από τα παιδάκια που έχει στα μαγαζιά του.
Θα σου πω εγώ ένα: Λέει θα σε πάρω δοκιμαστικά για 3-4 εβδομάδες (χωρίς να πληρώνεσαι) και μετά (αν μου κάνεις) θα σε προσλάβω και θα σε πληρώνω κανονικά. Μάντεψε δεν του κάνει κανένας και κάθε 3-4 εβδομάδες αλλάζει τον δοκιμαστικό(γιατί φυσικά δεν του κάνει) και παίρνει άλλον δοκιμαστικό για 3-4 εβδομάδες έχει πάντα τζάμπα υπαλλήλους............ίσως να είναι και νόμιμο δεν ξέρω......αλλα είναι σωστό και ηθικό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ με την βούλα του ΝΣΚ κιόλας. Είναι σωστά και δίκαια όμως;;;;;;;;; Και μην μου πεις ότι επειδή είναι νόμιμα τα αποδεχεσαι σαν σωστά;
Φυσικά δεν μπορώ να αποδείξω αυτά που σου λέω....... αλλα έτσι είναι δυστυχώς. Εκτός αν θέλεις να εθελοτυφλείς. Και φυσικά μπορεί να το κάνουν και άλλοι (πχ ο Φαρμάκης). Αλλα όχι και να τον ανακυρήξουμε και άγιο!!!
Όσο για το αυτοδημιούργητος που γράφεις συνέχεια αυτο-δημιουργητος είναι αυτός που ξεκινάει μόνος του από την αρχή (αυτή είναι η έννοια της λέξης), όχι αυτός που έχει βενζινάδικα και φράγκα ο μπαμπάς του και αυτός τα διαχειρίζεται και τα πολλαπλασιάζει αυτός λέγεται καλός διαχειριστής κεφαλαίου που προυπήρχε.
Τώρα μην μου αρχίσεις τα πως μπορείς και κατηγορείς αναπόδεικτα - ανώνυμα κλπ κλπ συζήτηση κάνουμε (που την πήγες εσυ εκει παίρνοντας αφορμή απο ένα σχόλιο μου μιας σειράς) στο κάτω κάτω και εσυ τον διαφημίζεις με τα σχόλια σου το πόσο επιτυχημένος είναι (που όντως είναι) και καλός και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΜΑΖΙ ΣΟΥ αλλά πράγματα που ξέρω και ακούγονται στην κοινωνία των Ιωαννίνων δεν μπορω να μην τα πω η να ακούω αλλα και να τα αφήσω ασχολίαστα.
Και φύσικά εχω πάρει πρέφα τι γίνεται και δεν υπερασπίζομαι κανέναν. Απλώς γεγονός είναι ότι αν δεν υπηρχε ο Φαρμάκης στην περιοχή θα πληρώναμε το υγραέριο 5-10 λεπτα παραπάνω (και μπορεί να ναι λαθράιο-νοθευμένο κλπ όπως ακούγεται έντονα) αλλά αφού δεν έχω πρόβλημα εγω στο αυτοκίνητο με συμφέρει. Για δες στο fuelprices στους νομους που δεν έχει ο Φαρμάκης πρατήρια πχ Γρεβενα- Κοζάνη - Καστοριά πόσο έχει το υγραέριο;;;;;;;
όπως επίσης για την ποιότητα των καυσίμων του δεν έχεις ακούσει τίποτα ΑΡΝΗΤΙΚΟ; Μπορεί να είναι και φήμες από ανταγωνιστές του δεκτόν...αλλά δεν άκουσες ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;
Αρα η πρέφα είναι επιλεκτική και όποια θέλει ο καθένας παιρνει..........................................................και αν με τις εργοδοτικές λογικές σαν την δική σου μεγαλώνουν οι επιχειρήσεις στην Ηπείρο........όχι ευχαριστω δεν θα πάρω γιατι έτσι κερδίζουν οι επιχειρήσεις και χάνουν οι εργαζόμενοι...............αν είναι αυτοί οι κανόνες της αγοράς.........που κατι μου θυμιζουν...........α ναι!! αυτούς που θέλουν να μας κανουν προτεκτοράτο......... ΝΑΙ δεν θέλω να τους ξέρω, τους αγνοω.
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό panorano » Σάβ 04 Αύγ, 2012 10:49

θα σου απαντησω ενα ενα γιατι οσο μιλαμε τοσο με καλυπτεις σε αυτο που σου ειπα περι ασχετοσυνης..
1.για τα "παιδακια" που λες παρε να διαβασεις το νομο περι εργασιακης μαθητειας Ν3863/2010 αρθρο 74 παρ 9
2.τα χαρατσια ειναι παρανομα με αποφαση του ΣΤΕ αλλα ουτε αυτο το πηρες γραμμη!ασε που κανεις ατοπα παραδειγματα
3.ο μπαμπας του ειχε ενα με τρεις εργαζομενους και αυτος τα εκανε 9 με χιλια παρακλαδια και 100 εργαζομενους και αν σε χαλαει η λεξη αυτοδημιουργητος δεχομαι την διορθωση σου!μην ξεχνας οτι ηταν και αλλοι "διαχειριστες" στα γιαννενα (πχ πεπονης) και πως κατεληξαν!
η ουσια ειναι να καταλαβεις την κοινωνικη υποσταση των 100 θεσεων εργασιας και το οτι για να τον υποστηριζει ο κοσμος να εχει 9 πρατηρια στην ιδια πολη ειναι κοινωνικη αποδοχη και καταξιωση
4.αυτα που μου λες για τους νομους που δεν δραστηριοποιειται ο φαρμακης ΕΓΩ ΤΑ ΓΚΑΡΙΖΩ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ αλλα υπαγονται στους νομους και κανονες της ελευθερης και ανταγωνιστικης αγορας.απο οτι καταλαβαινω ομως ουτε τον φαρμακη εχεις σε υποληψη αλλο που σε βολευει
5.η ποιοτητα των καυσιμων δεν αποδεικνυεται με κουβεντες στα καφενεια και στα φορουμ αλλα κανε ενα κοπο και πηγαινε σε ενα απο τα πρατηρια του και ζητα τους ποιοτικους του ελεγχους!με χαρα θα σε ενημερωσει και θα σου δειξει πανω απο 100(σε καθε πρατηριο)ποιοτικες βεβαιωσεις απο ανεξαρτητους,κρατικους και λοιπους φορεις.πραγμα που δεν μπορει να το κανει κανενας αλλος στα γιαννενα
6.αν νομιζεις οτι υποστηριζοντας το λαθραιο προιον και κερδιζοντας 4-5λ καθε φορα κανεις καλο στην τσεπη σου με βεβαιωνεις σε αυτο που σου εγραψα περι ασχετοσυνης!το λαθρεμποριο καυσιμων ειναι ενας απο τους βασικοτερους παραγοντες ελλειψης ταμειακης κρατικης ρευστοτητας η οποια με την σειρα της επιφερει ολα τα υπολοιπα που αναφερεις(χαρατσια,εισιτηριο στο νοσοκομειο,μειωσης μισθων κτλ)
Τα πρατηρια εχουν περισσοτερα κρατικα εσοδα και απο τις εφοριες αν δεν το εχεις καταλαβει(και χωρις να αμοιβονται για αυτο)
7.τελος αυτα τα σχολια περι εργασιας (τα οποια μονο η κουβα τα υποστηριζει ακομα σε ολο τον πλανητη)να σου θυμισω οτι αν χανει η επειχηρηση θα κλεισει οποτε δεν θα υπαρχει εργαζομενος σε αυτη και λυπαμαι οτι ουτε αυτο το εχεις καταλαβει.υγιεις επειχειρησεις σημαινει ανοιγμα θεσεων εργασιας, που καποια στιγμη οταν πραγματικα καταλαβουμε σε αυτη τη χωρα ποσο αλληλενδετα ειναι αυτα τα πραματα και ωριμασουμε εργασιακα ξεφευγοντας απο τριροκοσμικες αποτυχημενες θεωριες,θα σημαινει και μπονους αποδοτικοτητας.το οποιο δυστυχως κηφηνες και Δ.Υ. το φοβουνται και το αποδοκιμαζουν.
panorano

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 04 Αύγ, 2012 11:24

Ρε φιλε σοβαρα τωρα διακοπες εκανες;....χαλαρωσε.....τελος.....κανε καμμια βουτια.....βαριεμαι να ασχοληθω να απαντησω αφου δεν θα καταλαβεις.....πιστευε οτι θες.Την φωτο θα την ποσταρω με την τιμη και τελος.........πλατσ πλουτσ.
Το οτι δεν σου απανταω δεν σημαινει οτι δεν μπορω απλως δεν υπαρχει λογος.............
Άβαταρ μέλους
maevius

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες