Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Παρ 20 Ιούλ, 2012 15:04

O Πανικιδης στην Αγ.Παρασκευη το ξεφτυλισσε..........Χθες ξαφνικα 0.829 σημερα 0,845.........ΕΛΕΟΣ.....ΑΚΥΡΟ απο μενα και ελπιζω οπο πολυ κοσμο ΑΜΕΣΑ!
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό glamor » Παρ 20 Ιούλ, 2012 16:04

SteliosProCeed έγραψε:O Πανικιδης στην Αγ.Παρασκευη το ξεφτυλισσε..........Χθες ξαφνικα 0.829 σημερα 0,845.........ΕΛΕΟΣ.....ΑΚΥΡΟ απο μενα και ελπιζω οπο πολυ κοσμο ΑΜΕΣΑ!

έχω να πατήσω εκεί κάτι χρόνια.....
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό tleo » Παρ 20 Ιούλ, 2012 16:16

Θεσσαλονίκη Κα'ί'σης προχθές 0,835 και εχθές 0,865.
HYUNDAI ACCENT 1.3 2005 - ZAVOLI ΜΕ ΑΕΡΙΟΥΧΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
tleo

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό prometheas » Παρ 20 Ιούλ, 2012 19:46

Καταναλωτική συνείδηση παίδες.... στηρίζουμε τους φθηνότερους γιατί δεν μας βλέπω καλά..... :thumbdown:
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 21 Ιούλ, 2012 19:01

tleo έγραψε:Θεσσαλονίκη Κα'ί'σης προχθές 0,835 και εχθές 0,865.

Απο τον συγκεκριμενο εχω σταματησει να βαζω εγω και αλλοι τεσσερεις φιλοι γιατι ειναι παντα οι τιμες του πιο ψηλα απο τους αλλους και δοξα το θεο δυτικα υπαρχουν πολλες πορτοκαλιες!!!!!
Ολοι στον πιο φθηνο παιδια γιατι αυτοι δεν βαζουν μυαλο!!!!
Εστω και για ενα λεπτο!!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό stargazer » Δευτ 23 Ιούλ, 2012 19:44

sonid έγραψε:Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να μαζέψει διάφορα στοιχεία που να αποδεικνύουν όλο αυτό το μπάχαλο και να τα δώσω σε γνωστό μου βουλευτή ώστε να φέρει το θέμα στη βουλή?

Διάβασε όλο το θέμα από την αρχή και θα βρεις πολλά στοιχεία , αλλά η ίδια η τιμή και το γεγονός ότι δεν υπάρχει έλεγχος στην ποσότητα που μπαίνει είναι αρκετά για μένα τουλάχιστον.

Σε όλους όσους έρθουν για διακοπές Χαλκιδική ή βόρεια Ελλάδα γενικά να γεμίσουν στο ενδιάμεσο και να μην δώσουν ούτε ένα ευρό στα λαμόγια της Θεσσαλονίκης, είναι απαράδεκτοι όλοι τους.
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό panorano » Τρί 24 Ιούλ, 2012 08:21

stargazer έγραψε:
sonid έγραψε:Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να μαζέψει διάφορα στοιχεία που να αποδεικνύουν όλο αυτό το μπάχαλο και να τα δώσω σε γνωστό μου βουλευτή ώστε να φέρει το θέμα στη βουλή?

Διάβασε όλο το θέμα από την αρχή και θα βρεις πολλά στοιχεία , αλλά η ίδια η τιμή και το γεγονός ότι δεν υπάρχει έλεγχος στην ποσότητα που μπαίνει είναι αρκετά για μένα τουλάχιστον.

Σε όλους όσους έρθουν για διακοπές Χαλκιδική ή βόρεια Ελλάδα γενικά να γεμίσουν στο ενδιάμεσο και να μην δώσουν ούτε ένα ευρό στα λαμόγια της Θεσσαλονίκης, είναι απαράδεκτοι όλοι τους.

η τιμη στα καυσιμα ειναι ελευθερη και νομιμη απο τη στιγμη που εκδιδεται αποδειξη και πληρωνεται ο αναλογος φορος.δεν υπαρχει κανενα νομοθετημα που να αναφερεται για το ποσο ειναι το περιθωριο κερδους σε ολα τα σταδια.
ελεγχος στην ποσοτητα υπαρχει απο το τελωνειο,απο την εποπτεια εμποριου,απο τις κατα τοπους αστυνομικες διευθυνσεις,απο την διευθυνση μετρολογιας και απο το ΚΕΔΑΚ.
Αν ειναι μαγκας ο βουλευτης σου πες του να φερει σαν ερωτημα στη βουλη αν επιτρεπεται ο κατοχος αδειας δυιλισης να εχει και αδειες εταιρειων εμποριας και αδειες πρατηριων???

αλλα μαλλον εκει πεφτει σε βαθια νερα και θα τον φαει κανενας καρχαριας....
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό sonid » Τρί 24 Ιούλ, 2012 09:31

θα ήθελα να μου πεις φίλε, τί ισχύει ως νομοθεσία και τί συμβαίνει στη πραγματικότητα. Όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να του πω υπάρχει θέμα στο υγραέριο,ψάξτο και κάνε ερώτηση.Πρέπει να του δώσω κάτι συγκεκριμένο
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 24 Ιούλ, 2012 11:20

Κοιτα να δεις τι εκανα εγω.

Χτυπαω στο google Μυρτεα Α.Ε. και μου βγαζει αυτο

http://www.coralenergy.gr/inside.aspx?a_id=327

Κοιταω αριστερα και βλεπω
Coral - Εμπορια
Ερμης - μεταφορές
Μυρτεα - πωλησεις βενζιναδικα.

Παω και παταω πανω στην Coral, Παταω χρηση 2011 και διαβαζω τον περιληπτικό ισολογισμό. Υπογραφη κατω κατω αριστερα Ιωαννης Βαρδινογιαννης.
Ακομα και να μην κανουμε την προφανη για μας τους κοινους θνητους συσχετιση με την Μοτορ Οιλ ( γιατι νομικά μπορει να μην εχουν καμια αμεση σχεση - δε το ξερω) εχεις μια "καθετη" μοναδα απο προμηθεια απο το δυηλιστηριο μεταφορά και εμπορια...
ΑΥΤΟ ειναι το ερωτημα αν επιτρεπετε, να ελεγχεις ολη την "αλυσιδα παραγωγής"
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 24 Ιούλ, 2012 11:26

ειμαι βλακας
δε κοιταξα την..... πρωτη σελιδα

http://www.coralenergy.gr/inside.aspx?a_id=113

"Τον Ιούνιο 2010 ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξαγοράς των δραστηριοτήτων Shell στην Ελλάδα από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E."

αποκατασταθηκε και αυτος ο κρικος...

απο το ιδιο κειμενο
"Τομείς Δραστηριοτήτων

Πρατήρια

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών." ( η υπογραμιση δικη μου )

αρα απο την αρχη μεχρι το τελος ΕΧΕΙ "αποψη".... το κατα ποσον αυτο ειναι νομιμο δεν το γνωριζω...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 87 επισκέπτες