Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Έμπρακτη διαμαρτυρία

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Έμπρακτη διαμαρτυρία

Δημοσίευσηαπό stargazer » Τετ 07 Μαρ, 2012 13:58

christoi έγραψε:
stargazer έγραψε:Παιδιά έβαλα Βουλγαρία καθαρά δευτέρα με 0.78 στην lykoil

Καθαρά δευτέρα, στο 2ο πρατήριο δεξιά μετά τα σύνορα (έχει ένα περίεργο όνομα) με 0,751€ [=1,45 BGN (1,93 BGN / 1€)].

Ένα μπλε που παραπέμπει σε Σοβιετική Ενωση κατά την ψυχροπολεμική περίοδο ? =)) =)) =)) =)) =))

Πήρε 37 (με 52λτ δεξαμενή) και πλήρωσα 55 λέβα και λέβα έκανα στο ανταλλακτήριο στα σύνορα...
Πάντως λέω απο δώ και πέρα να μην βγάζω λεφτά στα σύνορα αλλά να πληρώνω με electron visa γιατί τα βουλγαράκια που πλένουν τζάμια είναι μεγάλοι πρίχτες καια ζητάνε και 2ευρο λες και αν είχαμε λεφτά στην Βουλγαρία θα βάζαμε βενζίνη...
Δείτε τις μετατροπές μου για οικονομία:
http://ecomodder.com/forum/em-fuel-log. ... cleid=6595
stargazer

Δημοσιευσεις: 121

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τετ 07 Μαρ, 2012 18:43

όσοι μαζεύεστε πουθενά για καφέ πάτε καμιά γύρα 10-15 άτομα σε 2-3 πρατήρια όλοι μαζί, κάντε ουρά και βάλτε από 5€ ο καθένας έτσι για σπάσιμο
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό christoi » Τετ 07 Μαρ, 2012 18:49

stargazer έγραψε:Ένα μπλε που παραπέμπει σε Σοβιετική Ενωση κατά την ψυχροπολεμική περίοδο ? =)) =)) =)) =)) =))

Ναι, αυτό λέω. Με αυτού το υγραέριο και πολύ συνετή οδήγηση (6,1-6,2 lt/100 km στο trip) βρίσκομαι στα 770km και πρέπει να έχει καμιά 50αρια ακόμα. Βγάλε 30-40 των ξεκινημάτων (παίζει ούτε τα μισά να έγιναν).

tzanabetis έγραψε:όσοι μαζεύεστε πουθενά για καφέ πάτε καμιά γύρα 10-15 άτομα σε 2-3 πρατήρια όλοι μαζί, κάντε ουρά και βάλτε από 5€ ο καθένας έτσι για σπάσιμο

Χάρη θα τους κάνουμε αν βάλουμε και 5€!
Ότι και να γίνει, να μην ξεχνάμε το έντυπο που βρίσκεται στην 1η σελίδα του θέματος.
Το έντυπο της διαμαρτυρίας!
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τετ 07 Μαρ, 2012 18:58

Mπορείς να βάλεις και €1 αν σε χαλάει το 5εύρο.
Το χω κάνει σε έναν παρεμπιπτόντως :P Πήγα εκεί που φουλάρω συνήθως και ξέροντας ότι έχω κάψει πάνω-κάτω 35 λίτρα του είπα να μου βάλει 34 και μετά πήγα σε ένα ακριβό πρατήριο και του είπα "φούλαρέ το" :P Με το που είδε την αντλία να σταματάει στο €1,10 αντραλέφτηκε και νόμισε ότι του χάλασε η αντλία και με ρώτησε "γεμάτο ήταν;" Του λέω "όχι έπρεπε να πάρει κανα 10€" :P και συνέχισε "δεν κάνει θόρυβο όταν σταματάει; λες να χει τίποτα η αντλία μου;" :P λέω "δεν ξέρω αλλά η τιμή σου σίγουρα κάτι έχει" :P
του δωσα €1,10 και πολύ του ήταν :P
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό GOLDWAGON » Τετ 07 Μαρ, 2012 19:41

tzanabetis έγραψε:Mπορείς να βάλεις και €1 αν σε χαλάει το 5εύρο.
Το χω κάνει σε έναν παρεμπιπτόντως :P Πήγα εκεί που φουλάρω συνήθως και ξέροντας ότι έχω κάψει πάνω-κάτω 35 λίτρα του είπα να μου βάλει 34 και μετά πήγα σε ένα ακριβό πρατήριο και του είπα "φούλαρέ το" :P Με το που είδε την αντλία να σταματάει στο €1,10 αντραλέφτηκε και νόμισε ότι του χάλασε η αντλία και με ρώτησε "γεμάτο ήταν;" Του λέω "όχι έπρεπε να πάρει κανα 10€" :P και συνέχισε "δεν κάνει θόρυβο όταν σταματάει; λες να χει τίποτα η αντλία μου;" :P λέω "δεν ξέρω αλλά η τιμή σου σίγουρα κάτι έχει" :P

Ωραίος... :lol:
KIA SPORTAGE 2001 WAGON Romano HD Reducer Plug & Drive
http://www.go-lpg.co.uk/RomanoN.html
Άβαταρ μέλους
GOLDWAGON

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό THANASISAKIS » Τετ 07 Μαρ, 2012 21:48

μπραβο σου να αγιασει η παναγια σου :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
THANASISAKIS

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Τετ 07 Μαρ, 2012 22:37

tzanabetis εισαι μεγαλος τζαναμπετης ... σωστος, βγαλτε ολοι τις αντλιες "λαθος"
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό sdaoulas » Πέμ 08 Μαρ, 2012 00:45

πολυ ωραιος ο φιλος. ΜΠΡΑΒΟ.
fly...
Άβαταρ μέλους
sdaoulas

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό panorano » Κυρ 18 Μαρ, 2012 21:37

stargazer έγραψε:Παιδιά έβαλα Βουλγαρία καθαρά δευτέρα με 0.78 στην lykoil

αν σκεφτεις οτι η βουλγαρια δεν εχει 125ευρω τον τονο ειδικο φορο καταναλωσης,ειναι ακριβοτερη απο την ελλαδα (οσον αφορα το κοστος του προιοντος και τα περιθωρια κερδους)
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 18 Μαρ, 2012 21:42

Φιλε panorano ποσος με απασχολει ( πλεον )
η τελική τιμη με ενδιαφερει...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες