Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 14 Ιουν, 2012 09:37

Ασχετο με την ενδιαφερουσα συζητηση σας.

Αν παρακολουθεις καθημερινα το Gas price βλεπεις ποιοι "το παλευουν" και κοβουν συστηματικά οποτε μπορουν - ισως οχι ΟΣΟ μπορουν αλλα δε παυει να κοβουν - ποιοι ακολουθουν αλλωνων ομως "κατεβασματα", ποιοι ενω ακολουθουσαν τωρα για καποιο λογο "παγωσαν" σε μια τιμη, και ποιοι κανουν καποιες "σπασμοδικές" κινησεις ετσι στο ξεκαρφωτο, προφανως οταν πεσει ο τζιρος τους και "πεταγονται" πανω σαν φτυνοτεροι.
και αναφερομαι παντα στο υγραεριο ετσι??

πχ η Κερατεα ξεκινησε "γερα"... καπου ομως ατονισε κι "εμεινε" πισω για πολυ καιρο και σημερα "ξαναβγηκε μπροστα"
σε αντιθεση με τον AutogasExodos1 ( ονομα κι αυτο :D :D :D :D ) που κραταει μια συνεπη τακτικη την οποια ελπιζω να διστηρησει
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fotisly » Πέμ 14 Ιουν, 2012 11:49

maevius έγραψε:
fotisly έγραψε:εγω πιστευω το θεμα ειναι να βαζουμε φθηνο και καλο υγραεριο!!
το φθηνο το πετυχαινει συνεχεια ο φαρμακης,για το καλο,εγω δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα ή καποιο μειον σε σχεση με αλλους!!
εχει διαπιστωσει καποιος οτι το μιγμα του δεν ειναι τοσο καλο??
γιατι ραδιοαρβυλα και αθεμητος ανταγωνισμος(τυπου,αν βαλεις απο εμενα παει καλυτερα και πιο πολλα χλμ), υπαρχει απο ολους προς ολους!!

Εγω δεν είπα οτι δεν έχει καλό υγραέριο απλώς λέω ότι το κερδος του είναι ισο μπορεί και περισσότερο από τους υπόλοιπους γιατι δεν έχει ενδιάμεσους. Επίσης να ανφέρω ότι φουλάρω σε αυτόν.

δεν αναφερομουνα σ εσενα!!γενικα μιλησα!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 14 Ιουν, 2012 19:43

παρατηρώ πάντως ότι σε όλή την ελάδα το ποιο΄φθηνό lpg to έχει το Αγρίνιο 0,740!!

Όσο για τα πρατηρια προχθές έβαλε ο ξάδερφός μου απο αυτό στην Αλίμου!!!
το γέμυσε και μετά απο 60 χιλιόμετρα του έσβησε το τέταρτο λαμπακι!!! που σε άλες περιπτώσει έσβηνε στα 150
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 14 Ιουν, 2012 19:53

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 14 Ιουν, 2012 20:37

O πινακας αυτος μας λεει???
Απο την στιγμη που στην Ελλαδα = no data.
η τιμη crude ιδια κι απο κει και περα αναλλαμβανουν οι φοροι....

αλλα την Ελληνική τιμη την ξερουμε ΜΕ φορους απο το λινκ που εχει μπει παμπολες φορες...
το θεμα ειναι να μαθουμε με ΣΤΟΙΧΙΑ ποσο πουλαει απο κει και περα το καθε ενδιαμεσο σταδιο μεχρι τον βενζινοπολη και... ιδανικά αν υπαρχουν διαφοροποιησεις σε αυτη τη τιμη.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 15 Ιουν, 2012 07:51

panorano έγραψε:στατιστικα παντως η ραγδαια πτωση των τιμων των καυσιμων δεν δειχνει καλα πραγματα για την παγκοσμια οικονομια!μας συμφερει μεν αλλα δειχνει μεγαλη επιβραδυνση της αναπτυξης που οδηγει σε πτωση των τιμων,μεχρι να μαζευτουν οι γνωστες "επτα αδερφες" (σημειωτεον το επισημοτερο και τρανοτερο καρτελ και ας πιστευουν καποιοι οτι οι μεγαλοι δεν πινουν καφε) να αποφασισουν μειωση της παραγωγης που θα μας οδηγησει σε συγκρατηση προς τα πανω των τιμων και φυσικα ολα τα κακα φαινομενα της επιβραδυνσης.ανεργια ,μειωσεις,απολυσεις,συννενοησεις σε ολα τα επιπεδα ολων των προιοντων..

και οπως σας εχω ξαναπει η πετρελαικη αγορα αποτελει τον ορισμο των επισημων καρτελ σε ολα τα σταδια της πλην της λιανικης...
εξαλλου οσοι ασχολουνται ειναι ολοι βαθυπλουτοι πλην των πρατηριων
http://www.express.gr/news/diethnisoz_o ... 15410.php3
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 15 Ιουν, 2012 11:29

αιναι δικοπο μαχαιρι αυτο που λες.
Γιατι απο οτι εχω καταλαβει η τιμη εχει πεσει ακριβως γιατι λογω κρισης εχει μειωθει η καταναλωση και αναμενουν να μειωθει ΑΚΟΜΑ περισσότερο....
αν οντως το κρατησουν ψηλά ( που δε ξερω ποιο ειναι αυτο το ψηλά ) θεωρητικά η καταναλωση θα κρατιεται μειωμενη...

δε ξερω βεβαια οικονομολογος δεν ειμαι......
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό tommygun » Παρ 15 Ιουν, 2012 14:58

2 κουβεντες θα πω:

εξοδος1

φαωνος
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό panorano » Παρ 15 Ιουν, 2012 17:41

tsakozzz έγραψε:παρατηρώ πάντως ότι σε όλή την ελάδα το ποιο΄φθηνό lpg to έχει το Αγρίνιο 0,740!!

Όσο για τα πρατηρια προχθές έβαλε ο ξάδερφός μου απο αυτό στην Αλίμου!!!
το γέμυσε και μετά απο 60 χιλιόμετρα του έσβησε το τέταρτο λαμπακι!!! που σε άλες περιπτώσει έσβηνε στα 150

νομιζω οτι το 0,74 με το ζορι θα μπαινει μεσα στα τριαντα πιο φθηνα πρατηρια (σε καμια 200αρια που υπαρχουν)
οι πιο φθηνες περιοχες ειναι παντα βεροια,ναουσα,θεσ/νικη,γιαννενα και πρεβεζα που νομιζω οτι ειναι κατω απο 0,70!
οσο για το αλλο που λες δεν σημαινει απολυτως κατι περιεργο.μια απλη εξηγηση μπορει να ειναι οτι δεν το γεμισε καλα..
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό christoi » Παρ 15 Ιουν, 2012 18:09

panorano έγραψε:
tsakozzz έγραψε:παρατηρώ πάντως ότι σε όλή την ελάδα το ποιο΄φθηνό lpg to έχει το Αγρίνιο 0,740!!

νομιζω οτι το 0,74 με το ζορι θα μπαινει μεσα στα τριαντα πιο φθηνα πρατηρια (σε καμια 200αρια που υπαρχουν)
οι πιο φθηνες περιοχες ειναι παντα βεροια,ναουσα,θεσ/νικη,γιαννενα και πρεβεζα που νομιζω οτι ειναι κατω απο 0,70!
οσο για το αλλο που λες δεν σημαινει απολυτως κατι περιεργο.μια απλη εξηγηση μπορει να ειναι οτι δεν το γεμισε καλα..

Ημαθία 0,696
Θεσσαλονίκη 0,745

Η Θεσσαλονίκη ακολουθεί τον κανόνα. Βαράνε όπως και αλλού. Βέβαια, ίσως συμμαζεύονται λόγω Βουλγαρίας.

Σκέφτομαι να εκτυπώνω την χαμηλότερη τιμή της Ελλάδος και να την κολλάω στο πίσω τζάμι. Άχρηστο; Ίσως...
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 90 επισκέπτες