stargazer έγραψε:Φόρουμ για υγραεριοκίνηση είναι για το υγραέριο θα γκρινιάζω, σε φόρουμ με άλλα θέματα κράζω άλλους. Η σύγκριση φυσικά έχει σκοπό να δείξει πώς μια χώρα που συνορεύει με την δική μας έχει τόσο μεγάλη διαφορά σε τιμή , δεν μπορεί να είναι μόνο φόροι και φυσικά είναι χαζό να θέλω τις ίδιες τιμές εδώ αλλά ΑΠΑΙΤΏ όπως έριξα και εγώ τα έσοδα μου να τα ρίξουν όλοι και οι βενζινάδες, 5 λεπτά το λίτρο κέρδος έπρεπε να τους αρκεί όπως και με την βενζίνη αλλά από την στιγμή που δεν φιλοτιμούνται να διευκολύνουν τους πελάτες τους έτσι και μεις πρέπει να είμαστε ανελέητοι μαζί τους αλλά και με τους εγκαταστάτες όχι όλους αλλά εκείνους που θέλουν να πληρώνονται 80 και 100 ευρό την εργατοώρα ενώ οι συνάδελφοι τους στην αεροπορία να πληρώνονται 800ε/μήνα για πλήρες 8ωρο μαμίσι αυτά
Υπαρχει και η τουρκια που συνορευει μααζι μας και η τιμη ειναι 1,05ευρω,σε περιπου 7000 πρατηρια υγραεριου ,και ο μισθος ειναι 700 λιρες τουρκιας (280 ευρω δλδ)
μιας και το εφερε η συζητηση!
το θεμα ειναι οτι οι συγκρισεις μεταξυ κρατων με διαφορετικο νομισμα,διαφορετικους μισθους,διαφορετικους εφκ και φπα ειναι ακυρες και δεν οδηγουν σε κανενα συμπερασμα.οποιος μπορει και το εκμεταλευεται ειναι μεν τυχερος αλλα η συγκριση ειναι παντελως ακυρη.
και σκεψου οτι στις χωρες που αναφερομαστε τα πρατηρια εχουν τοσα κερδη που οι πρατηριουχοι δεν δουλευουν ποτε και οι αδειες τους πωλουνται με "μαυρο χρημα" στην αγορα...