fokion έγραψε:....... στον Πανικίδη στη Δουκισσης πριν λιγο Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ουρα για γεμισμα εφταναν σε διπλή σειρά μεχρι το δρομο για οσους ξερουν....
Για να εχει τοση ουρα δε θα εβαζα 5ευρα φανταζομαι....
Και 0,906 τιμη.... ακατεβατη...
ενω η απλή εχει αρχισει να τσιμπαει προς τα κατω στο 1,648 ο ασματογλου κι οχι μονο...
Πράγματι το Σάββατο έχει πολύ κόσμο καθώς πολλοί γεμίζουν εκεί πριν την Αττική Οδό και βόλτα για ΣΚ. Σήμερα που έβαλα ό,τι άντεχε η τσέπη μου είδα όλα τα τέρατα με υγραέριο μπροστά μου. Όλοι γεμίζουν και δεν παίρνουν χαμπάρι. Το θέμα είναι βέβαια ότι μποτιλιάρισμα δημιουργείται σε dt αφού οι μισοί μπαίνουν ανάποδα, άλλοι ξεχνάνε το αυτοκίνητο για να πάρουν και κάτι για το δρόμο και οι υπάλληλοι (άραγε πόσοι δουλεύουν εκεί;) να τρέχουν δεξιά αριστερά μπας και εξυπηρετήσουν τον κόσμο...
Δύσκολα τα πράγματα!
Προσωπικά πάντως φεύγω, όποτε έχω τη δυνατότητα, από Αθήνα ίσα ίσα για να φτάσω στην επαρχία και γεμίζω εκεί αφού τα πρατήρια στα μέρη που πάω είναι αρκετά πιο φθηνά από την Αττική.
Όπως και να έχει, η κίνηση στα πρατήρια LPG της Αττικής είναι χαμηλότερη από πέρσι. Δεν ιδρώνει το κεφάλι τους όμως... ακόμα!
Θα τα πούμε σε λίγο καιρό. Ο Ρέντης μάλλον θα το πάρει το μήνυμα πολύ πιο γρήγορα.