Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό hunter » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:13

Εγώ πάντως αναμένω την ενεργοποίηση
και του άλλου πρατηρίου στην περιοχή μου,
στη Λ. Λαυρίου λίγο μετά τα φανάρια των Καλυβίων.
Shell βέβαια και αυτό, αλλά λογικά, σαν νέο πρατήριο υγραερίου,
θα πρέπει να έχει καλή τιμή (για το καλό του).
Στη βενζίνη πάντως έχει από τις καλύτερες τιμές στην περιοχή.
Πάντως σήμερα που πέρασα, οι αντλίες ακόμα κουκουλωμένες είναι.
"Τέλος του μήνα" ήταν η απάντηση πάλι.
Την ίδια απάντηση παίρνω βέβαια από ... το Νοέμβριο.
Περιμένουν την άδεια. Είναι όλα έτοιμα.

:-?
Βρε μπας ... Χμμμ :-? Λέτε??

Λέτε αυτά που ακούγονται για το καρτέλ των βενζινάδων Αττικής,
που "εμποδίζουν" ή φρενάρουν άλλα βενζινάδικα να μπουν στην αγορά του υγραερίου,
να είναι αλήθεια??? εεεε???

Μπααααααααα.
Αποκλείεται βρε κουτά!!!!!
Συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα??

Ε ρε κλωτσές που θέλουν.
2+ μήνες να δώσουν άδεια στον άνθρωπο.

Εγώ πάντως, μόλις ανοίξει, εάν έχει καλή τιμή, θα τον στηρίξω.
Μέχρι τότε ...
ΜΕΙΩΝΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Και (λυπάμαι που το λέω),
αλλά αρχίζω όταν βλέπω βενζινάδικο με λουκέτο,
να χαίρομαι.

Αλλά φταίω??
Πείτε μου φταίω???
Suzuki Jimny mod. 2000 + Mygas + Λαδιέρα υποπίεσης
hunter

Δημοσιευσεις: 12

Re: Τιμη υγραεριου - Σεναρια

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:21

Είδηση!!!
Σήμερα που ανακοινώθηκαν οι διυλιστηριακές τιμές του Σαββάτου 21/1/2012, Κυριακής 22/1/2012 και της Δευτέρας 23/1/2012, είδα οτι για πρώτη φορά από τις 2 Δεκεμβρίου 2011, η τιμή του μετρικού τόνου μειώθηκε έστω και ελάχιστα!
Μακάρι να ξεκινήσει επιτέλους μια μακρά πτωτική πορεία...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:31

valsam έγραψε:Ξεκινησα λοιπον και πανω στον δρομο σταματω στον γνωστω "ΕΠΙΤΙΜΟ προεδρο" για να ρωτησω για τιμη του συστηματος,πρωτα βλεπω 0.87 τιμη και παθαινω ενα ψιλοσοκ μπαινω στο γραφειο και μου λεει ο υπαληλος να περασω μεσα,χωρις να χτυπησω ανοιγω την πορτα και πετυχαινω τον επιτημο με τα ποδια πανω στο γραφειο να καπνιζει και την γιαγια στον καναπε να μετραει ενα βουνο λεφτα και οταν λεω βουνο χωρις υπερβολη ηταν ενας μικρος λοφος,ΞΑΦΝΙΑΣΤΙΚΑΝ ΛΙΓΟ και μου λενε τι θελετε κυριε? τους λεω οτι θελω τιμη για το αυτοκινητο μου κ.τ.λ και μου λεει το γνωστο 1200 προσφορα κ.τ.λ και του λεω μα αφου τοσο το ειχες και το καλοκαιρι δεν επεσε ακομη η τιμη περιμενα τωρα να μου το δωσεις καμια 800 αντε 900 το πολυ ειδικα του λεω τωρα που πηγε κοντα στα 90 λεπτα το lpg,και μου απανταει γελωντας ναι αλλα και η βενζινη πηγε στα 1,70,καλα του λεω( κοιτωντας τα λεφτα) αντε γεια απ'οτι φαινετε δεν εχεις αναγκη τα 800 ευρω που ημουν διατεθημενως να σου δωσω!

ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ Απίστευτο σκηνικό!
Πάντως ο "επίτιμος" είναι διαχρονικά απ' όσο παρατηρώ σταθερά από τους πλέον φθηνούς στη Θεσσαλονίκη, αν όχι ο φθηνότερος...
Πάντως ακόμη και με αυτή την τιμή, τα 10+ λεπτά/λίτρο τα βγάζει...
dti

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:33

Καλησπέρα απο Λουτράκι

Το μοναδικό πρατήριο κοντά είναι στην Κόρινθο και ανεβάζει και αυτός συνεχώς εδω και 2 εβδομάδες

Χθές φίλος έβαλε Γιάννενα και αν μου μετέφερε σωστά ο Φραμάκης επιμένει στο 0.76

Νομίζω πως η οργανωμένη αλητεία κράτους και βενζινοπολών θα κάνει και αυτή την επιλογή σύντομα εντελώς ασύμφορη
Μόνο οργανωμένη και απο την πλευρά τω ν καταναλωτών αντίδραση μπορεί να φέρει αποτελέσματα

Συμφωνώ με τον φίλο που επικοινώνησε με το Υπουργείο και ας το κάνουμε όλοι μας να μη θεωρούν οτι δε μας αφορά τόσο όσο να μην αντιδρούμε

Στην Ελλάδα αν ανέβει η τιμή μάλλον ας μην περιμένουμε απο μόνη της να ξαναπέσει...
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:34

hunter έγραψε:Εγώ πάντως αναμένω την ενεργοποίηση
και του άλλου πρατηρίου στην περιοχή μου,
στη Λ. Λαυρίου λίγο μετά τα φανάρια των Καλυβίων.
Shell βέβαια και αυτό, αλλά λογικά, σαν νέο πρατήριο υγραερίου,
θα πρέπει να έχει καλή τιμή (για το καλό του).

Στοιχηματίζω από τώρα οτι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με όλους τους άλλους του καρτέλ των Ανατολικών Προαστίων.
Εξαιρείται η Shell στο Ελ. Βενιζέλος που είναι πάντα πιο ακριβή από το υπόλοιπο καρτέλ.
dti

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:44

rebel έγραψε:Εμενα Φωκιων τελειωσε απο χθες το αεριο....δεν πηγα να βαλω μιας και κινουμε τωρα σε κοντινες αποστασεις.Εβαλα βενζινη

Γιαννη με ξερεις.
ΠΟΤΕ δεν κρινω τον καθε ενα τι κανει με την τσεπη του.
Απλά αυτη τη στιγμή πιστευω οτι ενα αρκετο μερος των αυξησεων δικαιολογήται.
ΒΕΒΑΙΑ απο το μυαλο μου εχω διαγραψει ενα βενζιναδικο που ανεβασε 2 ναι ΔΥΟ φορες την τιμη του μεσα στην ιδια μερα....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 23 Ιαν, 2012 20:56

φιλε Valsam

δυο ερωτησεις παρατηρησεις.

Α. Την εγγυηση των 2 χρονων στην δινει ΓΡΑΠΤΑΑΑ??????? με σφραγιδα και υπογραφη η "στο μιλητό"???.

β. Αυτο για το 50% θα το θεωρω HOAX μεχρι καποιος να ποσταρει την αποφαση.... ( δεν το λεω για σενα ετσι??? Απλά το λεω ωστε να μην μεταφερουμε πραγματα που δεν εχουν αποδειχτει.)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 23 Ιαν, 2012 21:10

dti έγραψε:Πάντως ο "επίτιμος" είναι διαχρονικά απ' όσο παρατηρώ σταθερά από τους πλέον φθηνούς στη Θεσσαλονίκη

Τότε, λες να βρούμε κάποιον που δεν είναι τόσο χωμένος, "βρωμιάρης" (πράγμα που σχεδόν αποκλείεται) και να τον προτιμήσουμε; Ακόμα και αν την έχει πιο ακριβά. Αν πάμε 5-6, βάλουμε και τον ενημερώσουμε ότι ήρθαμε για να σε στηρίξουμε, αρκεί να κατεβάσεις την τιμή, δεν παίζει να πετύχουμε κάτι;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Ιαν, 2012 21:27

Μια κι έχουν ανοίξει αρκετά πρατήρια τώρα τελευταία γύρω από τη Θεσσαλονίκη, ίσως εκεί να βρείτε κάποιον "νέο" που θα είναι πρόθυμος να συνεργαστεί.
dti

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Δευτ 23 Ιαν, 2012 21:46

οσα πρατηρια και να ανοιξουν το ιδιο ειναι οσον αφορα την τιμη αφου ολοι εχουν τους ιδιους προμηθευτες ,το πρωτο,δευτερο γεμισμα ενος νεου πρατηριου μπορει να ξεκινα με σχετικα χαμηλη τιμη ειναι για την γνωριμια μετα ερχετα στα ισα με τους αλλους ,οποτε προσωπικα μονο η χαμηλη τιμη με ενδιαφερει δε παν ανοιξουν ενα σε καθε γωνια το ιδιο μου κανει. Ειχα ξαναγραψει αλλου οσοι ειναι Β.Ελλαδα και θελουν να οργανωθει κονβοι για γεμισμα σε γειτονες χωρες να παμε για φουλαρισμα και για αναμνηστικη φωτο ολα τα οχηματα στην ουρα...και μετα θα τις μοιραζουμε στα ¨φτηνα¨ πρατηρια καθε βδομαδα αλλο γκρουπ τα ιδια..
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες