Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό challenger » Σάβ 21 Ιαν, 2012 19:20

Ας κανονίσουμε ημερομηνίες. Ποια βδομάδα να κάνουμε αποχή από τα πρατήρια? Αν τελειώσει το υγραέριο καίμε και λίγη βενζίνη... δεν τρέχει τίποτα... μπορούμε να το κάνουμε και 2 βδομάδες με αυτό τον τρόπο...
challenger

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Σάβ 21 Ιαν, 2012 19:26

εγω λεω απο την δευτερα και μεχρι την επομενη να γινει αυτο!!!εγω ειμαι ο πρωτος που θα το κανει!!!αλλα ρε παιδια αμα πουμε κατι να γινει οχι μετα να κανουμε οτι νανε...
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό panosopel » Σάβ 21 Ιαν, 2012 19:41

Αντισταση παντου

Οχι υγραεριο μεχρι να ριξουν τις τιμες η ολοι στον πιο φθηνο
Να ανοιγετε τις μπαρες το κανω και γλυτωνω λεφτα εως τωρα μου κανανε αερα...και θα μου κανουν,ειναι παρανομο ιδιωτες να παιρνουν τα λεφτα μας και να τα τρωνε.Οσο φοβαται ο κοσμος θα μας γ..νε οσο μπορουνε.
Αμα δρουμε μαζικα δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Οσο υπακουμε συνεχιζουν
Οποιος θελει και ειναι αθηνα ας περασει και κυριακη συνταγμα στις 4.Θα ειναι αρκετος κοσμος θελω να πιστευω.Οσα και να λεμε δεν αλλαζει κατι με τις πραξεις αλλαζουν
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Σάβ 21 Ιαν, 2012 20:19

dexter13 έγραψε:Θα πρότεινα κάποιος από τους διαχειριστές (ή όποιος τελοσπάντων έχει πρόσβαση) να δημιουργήσει μια εφαρμογή σαν δημοψήφισμα, όπως γίνεται και σε άλλα forum στην αρχική σελίδα αναφορικά με προτεινόμενες ημερομηνίες αποχής απο τα πρατήρια και ότι ψηφιστεί να εκτελεστει από όλους, αλλά ΑΜΕΣΑ. Επίσης δεν θα ήταν κακό κάθε φορά που γεμίζουμε να έχουμε στο παρμπριζ έστω ένα απλό χαρτί εκτύπωσης Α4 αντίδρασης σαν του κινήματος δεν πληρώνω διοδια. Κ σε αυτή την περίπτωση πρέπει να υπάρχει συνεννόηση για τα γραφόμενα σε αυτό, ώστε να είναι ίδια από ολους μας. Καλύτερα να χάσουμε 50Ευρώ στη βενζίνη για καναδυο εβδομάδες παρά να μας κοροιδεύουν. Να δεις πως θα σφιξουν οι κ@λοι... Άσε που τότε ίσως ασχοληθεί και κανένας δηλητηριο-γράφος με την αισχροκέρδεια....

πες τα μεγαλε!!!!συμφωνω σε ολα για τα διοδια και για ολα!!!!!επιτελους μου φενετε αρχιζουμε και ξυπναμε!!! :thumbup:
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό pzala » Σάβ 21 Ιαν, 2012 21:03

και γω μεσα οτι αποφασιστει.ας το οργανωσει καποιος οπως πρεπει.αποχη κανα 2 βδομαδες και μια μερα να κανονιστει να παμε να τους κραξουμε.
pzala

Δημοσιευσεις: 31

Δημοσίευσηαπό Giannis » Σάβ 21 Ιαν, 2012 21:13

Και εγώ μέσα!
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

Δημοσίευσηαπό rebel » Σάβ 21 Ιαν, 2012 21:27

Εγω δεν εχω προβλημα να το δουλευω με βενζινη......πριν απο 10μηνες που το εβαλα ελεγα απλα γεμισετο.....τωρα ψαχνω το ποιο φτηνο.Την εχουν δει καπως οι μ@λ@κες ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΕΡΙΟ
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Σάβ 21 Ιαν, 2012 23:40

Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά βλέπω την πραγματικότητα. Και όπως όλοι γνωρίζετε, η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ αυτοκίνητα που κινούνται με αέριο. Τι θα κάνουμε λοιπόν εμείς οι 50, 100, 200; Θα ταρακουνήσουμε την αγορά και θα ρίξουν τις τιμές; Κύριοι, ονειρεύεστε; Δεν έχουμε δύναμη. Είμαστε λίγοι. Οπως ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει σύνδεσμος Καταναλωτών που να λέει ΔΕΝ θα κάνουμε το Χ πράγμα και να ακολουθείται η εντολή. Είδατε να γίνεται ποτέ τίποτα στην Ελλάδα έτσι οργανωμένο; Η μπας και ζω εγώ σε άλλη χώρα;

Εν πάσει περιπτώσει για να μην θεωρηθώ αντιρρησίας, αν αποφασσθεί να απέχουμε από το αέριο θα ακολουθήσω την απόφαση.
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό insano » Κυρ 22 Ιαν, 2012 00:00

μολις εβαλα αεριο με 0.90!ρε αυτοι ειναι για σουτια οχι για αποχες κλπ!επισης κοβω τον π.... μου οτι καμια μα καμια αντλια δεν ειναι απειραχτη!
ποια υπηρεσια κανει ελεγχους σαυτους τους νταβατζηδες???ξερει κανεις???βλεπω καμια μερα να τρωει μαπες ο υπαλληλος και δε θα φταιει κιολλας!!!
insano

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό Giannis » Κυρ 22 Ιαν, 2012 00:19

Batfalcon έγραψε:Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά βλέπω την πραγματικότητα. Και όπως όλοι γνωρίζετε, η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ αυτοκίνητα που κινούνται με αέριο. Τι θα κάνουμε λοιπόν εμείς οι 50, 100, 200; Θα ταρακουνήσουμε την αγορά και θα ρίξουν τις τιμές; Κύριοι, ονειρεύεστε; Δεν έχουμε δύναμη. Είμαστε λίγοι. Οπως ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει σύνδεσμος Καταναλωτών που να λέει ΔΕΝ θα κάνουμε το Χ πράγμα και να ακολουθείται η εντολή. Είδατε να γίνεται ποτέ τίποτα στην Ελλάδα έτσι οργανωμένο; Η μπας και ζω εγώ σε άλλη χώρα;

Εν πάσει περιπτώσει για να μην θεωρηθώ αντιρρησίας, αν αποφασσθεί να απέχουμε από το αέριο θα ακολουθήσω την απόφαση.

Μιχάλη, αν παρακολουθούσες το φόρουμ μερικές εβδομάδες πριν, θα έβλεπες ότι έστω και κάποιοι ελάχιστοι που οργανωθήκαμε και ενημερώνουμε καθημερινά και το gasprice αλλά και το autogasforum, είχαμε κάποια αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, όποτε αντιλαμβανόμουν μεγάλη απόκλιση της τιμής ή αδικαιολόγητη αύξηση, έβαζα 5 ευρώ για σπάσιμο και τους έκανα την απαραίτητη μανούρα.
Κάποιοι άλλοι, πληρώνουν με κέρματα και άλλοι βάζουν 2ευρα.
Είναι και αυτά τρόποι αντιμετώπισης κατά της αισχροκέρδιας.
Τρανταχτό παράδειγμα που κανένας ακόμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει, είναι το πρατήριο του Ρέντη, που ενώ εδώ και τόσο καιρό ήταν ο φθηνότερος, πλέον πουλάει ακριβά.
Όταν μίλαγα για αποχή από το αέριο πριν 2 μήνες, γελούσαν μαζί μου.
Τώρα όμως που θα απέχουμε πολλαπλάσιοι, πιστεύω ότι κάτι θα γίνει.
Fiat Panda100HP powered by EUROPEGAS 4ης Γενιάς Αερίου Ψεκασμού άνευ λαδιέρας..
Άβαταρ μέλους
Giannis

Δημοσιευσεις: 290

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες