Η αυτονομία μου είναι περίπου 400 χιλιόμετρα (ας πω τα λιγότερα)
Εννοείται ότι όπου καταλήξω και εγώ, θα τα γράψω στην κατάλληλη ενότητα!
dti έγραψε:Ξεκινώντας από Αθήνα, φρόντισε να έχεις υγραέριο που θα σε βγάλει για περίπου 280 χιλιόμετρα, μέχρι να φθάσεις έξω από το Βελεστίνο, όπου θα βάλεις από αυτό εδώ το πρατήριο (μείγμα FGAS). Πριν 5 μέρες η τιμή του λίτρου ήταν 0,85.
Στη συνέχεια ξαναγεμίζεις σε κάποιο από τα πρατήρια της περιοχής Κατερίνης (όχι φυσικά πάνω στην Εθνική Οδό). π.χ. εδώ με 0,839 πριν 3 μέρες.
Στην επιστροφή, ξαναβάζεις στο Βελεστίνο, ή εναλλακτικά, πριν τη Λαμία σ' αυτήν εδώ τη BP (πάλι με μείγμα FGAS νομίζω) με τιμή 0,869 σήμερα.
Γενικά ρίξε μια ματιά στον χάρτη εδώ και μετά δες τις τιμές στο gasprice.gr για τα πρατήρια που είναι πάνω ή κοντά στη διαδρομή σου.
l3g3nd έγραψε:Φρέσκα νέα!
Μπορεί να έχω smartphone, αλλά με τα gadgetοειδή έχω σηκώσει λευκή σημαία,
να σας αναφέρω ότι απο το πρατήριο LPG στην μεταμόρφωση, στα 309 χιλιόμετρα υπάρχει ολοκαίνουργιο πρατήριο επάνω στην Εθνική! Τιμή 0,9€/lt
Επίσης κατεβαίνοντας απο Λιτόχωρο και έχοντας κάνει 370 χιλιόμετρα (109 χιλιόμετρα απο το ταξίδι προς Λιτόχωρο) αφού μου τελείωσε το LPG, καμιά 15 χιλιόμετρα πιο κάτω βρήκα πρατήριο LPG επάνω στην Εθνική πάλι με τιμή 0,0909€/lt
Προς ενημέρωση!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες
|
|
|