maevius έγραψε:Μήπως μερικοί που έχουν υγραέριο και θέλουν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν βαρέθηκαν το Κράξιμο για διαφορετικά νικ το bulling (που είναι και της μόδας) επειδή δήλωσαν ευχαριστημένοι η έστω συνειδητοποιημένοι γνωρίζοντας τα συν και τα πλην (ο καθένας έχει τους λόγους του πχ οικονομικό, πολλά χλμ, αμάξι που δεν μπορούν να ξεφορτωθουν κλπ) το βρισιμο (μέχρι και το φακελλωμα .............και δεν υπερβαλλω) το τρολλαρισμα τις ατέλειωτες φλυαρίες και τις κωλοτουμπες;
Φιλέ erimitis για τους κατσαπλιαδες εγκαταστατες εχεις δίκιο. Ευτυχώς όμως ο κόσμος έχει πονηρευτει μετα απο τον πρωτο καιρό
όλοι πια έχουν κοντά κάποιον που έχει υγραέριο τα χλμ είναι αρκετά πια μεχρι και τα συνεργεια-αντιπροσωπειες αντιμετωπιζουν πολυ πιο ψυχραιμα τα υγραεριοκινητα αυτοκινητα και δεν αφοριζουν (Δεν κατηγορουν το υγραεριο για ξεφουσκωτα λαστιχα εμαθαν να ελεγχουν - ρυθυμιζουν βαλβιδες αν χρειαστει κλπ) και μονο αφελείς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που βλέπει την τρύπα και πέφτει μεσα
Maev..πολλά

και απο εμένα για το πόστ σου..
Εγώ έχω φάει όντως μεγάλο κράξιμο απο τούς "γνωστούς"επειδή έκανα μια επιτυχημένη επιλογή και
ΔΕΝ έχω μετανοιώσει που κινούμαι με LPG..//..θα μπορούσα να πώ "αει στο δι@ολο" και να εγκαταλείψω , αλλά φίλε
ΔΕΝ θα τους κάνω τη χάρη και όπου τους "πετυχαίνω" θα τους αλλάζω τον αδόξαστο..

...
...και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες ,
λέω ΝΑΙ στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ αντιπαράθεση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ την καταστροφική !!!!!

..