vdgle έγραψε:Όπως το περίμενα...
Καμία απάντηση...
Όσον αφορά για το αν θα πρέπει να κανω γκάλοπ σε 3-4 συνεργεία,  επειδή τυχαίνει το πελατολόγιο μου να είναι εκατοντάδες συνεργεία σε όλη την χώρα ( προμηθευτής διαγνωστικών ) επέτρεψε μου να βασίζομαι σε καλύτερο δείγμα από το δείγμα του βενζινα σου.
Aντε καλα ,καμια απαντηση λοιπον αφου ετσι θες να το βλέπεις!
Απαντησε μου εσυ λοιπον σε κατι που τονισε και καποιος άλλος πιο πανω,
(το ποστ που λεει)
"Πάντως σε ένα πράγμα ο valsam έχει δίκιο. Η φυσική και η θερμοδυναμικη δεν λένε ψέματα. Πράγματι το υγραέριο έχει 30% λιγότερο θερμογονο ισχύ.. Αυτό το αμφισβητεί κάποιος; Ναι η όχι; Ας ξεκινήσουμε από εδώ.. Θα πάμε και στα υπόλοιπα.."
Εξηγησε το μου και παω πασσο,εξηγησε μου αφου η βενζινη εχει 36% περισσοτερη θερμ. δυναμη πως γινεται να χρειαζομαι μονο 20% παραπανω καυσιμο για να πετυχω το ιδιο εργο?
Εξηγησε το μου και δεν θα ξαναβγαλω αχνα πανω στο θεμα!
Εξηγησε το μου και σωσε με γιατι εγω τωρα που κανει ψοφοκρυο χρειαζομαι 200kw θερμανση την ημερα  για να εχω μια Α θερμοκρασια,εξηγησε μου λοιπον πως θα γινει να εχω την ιδια θερμοκρασια και να χρειαζομαι μονο 147kw(το 36% που λεγαμε),και μην μου πεις καμια βλακεια για μονωσεις  κ.τ.λ,καταλαβαινεις τι θελω να'πω!
Αντε πες  μου τον τροπο να την βγαλω με 166,5kw(το 20% που λες και λεει και η vialle!)αντι για 200?
Εγω τελικα πρεπει να είμαι πολύ χαζος γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου και λυση δεν μπορω να'βρω στο πως δηλ. να βγαλω τις ανάγκες των 200kw  με μονο  147 η 166,5 χωρις καμια απολυτος παρεμβαση στο κτηριο!
Αν θυσιασω λιγη ζεστη όμως μια χαρα  γινεται ,ετσι δεν είναι?