Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Τρί 16 Οκτ, 2012 00:06

δε καταλαβες
εσεις χρειαζεστε τους πελατες,αλλιως δε θα ειχατε να φατε.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Κόστος εγκατάστασεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Τρί 16 Οκτ, 2012 00:07

hlias έγραψε:ποσο πρεπει ακομα να συνεχιστει αυτη η ηλιθια κοντρα ?
η τιμη εμεινε εκει που ηταν προς απογοητευση σας, βρηκατε καινουριο παιχνιδι τωρα?
και τα συνεργεια ειναι πιο πολλα απο τα βενζιναδικα και εκει κατι δεν παει καλα ?
ειτε σας αρεσει ειτε οχι χρειαζεστε τους εγκαταστατες, χωρις αυτους θα εισασταν ακομα με βενζινη, και σε καθε προβλημα αργα η γρηγορα σε εμας θα τρεξετε για να βρειτε λυση.
και για να σας προλαβω, δεν χρειαζομαι τις εγκαταστασεις για να ζησω, μηχανικος ειμαι και το υγραεριο ειναι, τουλαχιστον για εμενα, συμπληρωματικη και οχι βασικη εργασια.

Αυτο ειναι το κακο οτι για πολλόυς ειναι συμπληρωματικη εργασια κ για αυτο κανουν. Ενα καρω μ.... Ιες πανω στα αυτοκινητα μας κ τους πληρωνουμε κ απο πανω μια περιουσία! Με ενα σεμιναριο τσακ μπαμ μου βγαινεις εξπερτ εγκαταστατης...... Μονο στο Ελλάδα. Γινονται αυτα.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 16 Οκτ, 2012 00:25

hlias έγραψε:και για να σας προλαβω, δεν χρειαζομαι τις εγκαταστασεις για να ζησω, μηχανικος ειμαι και το υγραεριο ειναι, τουλαχιστον για εμενα, συμπληρωματικη και οχι βασικη εργασια.

Δυστηχως η πικρη αληθεια...
H εγκατασταση υγραεριου δεν ειναι παιξε γελασε....ελαχιστοι την κανουν σωστα!
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 16 Οκτ, 2012 00:41

gkazakias έγραψε:
hlias έγραψε:και για να σας προλαβω, δεν χρειαζομαι τις εγκαταστασεις για να ζησω, μηχανικος ειμαι και το υγραεριο ειναι, τουλαχιστον για εμενα, συμπληρωματικη και οχι βασικη εργασια.

Καλημερα στο φορουμ. Θα ηθελα να πω στους εγκαταστατες που χρησιμοποιουν στον λογο τους αρκετο υφος οτι δεν κανουν καλο στον κλαδο τους.
Προσωπικα εχω γνωστο εγκαταστατη που ποτε δεν μιλαει ετσι ειναι χαμηλων τονων γενικα και θελετε να σας πω γιατι?
Γιατι ο ανθρωπος εχει σπουδασει το αντικειμενο ασχολειται και ζει απο αυτο, χωρις να ειναι μηχανικος απλος η ηλεκτρολογος η ζαχαροπλαστης και να περναει και ταυτοχρονα αεριο.
Τωρα για εσας που αναφερετε οτι εχετε την εγκατασταση υγραεριου σαν συμπληρωμα στο εισοδημα σας και το λετε ετσι απλα λυπαμαι που θα το πω εχετε κανει τεραστια ζημια στον κλαδο και προσωπικα δεν σας εχω καμμια επιστοσυνη!!!!!
Για να μην παρεξηγηθω ειμαι μαζι με τους σωστους εγκαταστατες και συμφωνω απολυτα μαζι τους!!!!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 16 Οκτ, 2012 07:51

gkazakias έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
ntinaras έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...

Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...

ευτυχως που γραφεις και επωνυμα εδω μεσα για να ξερω ποιον εγκαταστατη θα αποφυγω σιγουρα οταν βαλω υγραεριο ειτε τσαμπα μου το βαλει ειτε μου δωσει και 500 ευρω.
ουτε βοσκος δε συμπεριφερεται ετσι σε υποψηφιους πελατες του,ποσο μαλλον εν καιρω κρισης.
αρα καλα σας κανουνε και σας κραζουνε οι περισσοτεροι οτι κονοματε τρελλα και εχετε δεσει γαιδαρακο.

Βλέπετε εμείς δεν κρυβόμαστε πισω από nickname και δεν έχουμε πρόβλημα στο τι θα πούμε.

Αν γνωρίζετε από εμποριο και προϊόντα θα πρέπει να ξέρετε πως όλα τα πράγματα έχουν την τιμή τους. Ο προηγούμενος που μίλησε για καλά κιτ σε τιμές 700-800 ευρω μάλλον δεν εχει αίσθηση της πραγματικότητας. Αν θες κάτι καλό θα το πληρώσεις ακριβα αν θες κάτι μέτριο θα το πληρώσεις ποιο φτηνά και αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ακόμα ποιο οικονομικά.

Θα πρέπει να υπολογίσετε πως σε αυτά που εσύ πιστεύετε πως είναι καθαρό για εμάς κέρδος τους φόρους που πληρώνουμε το προσωπικό μας κτλ κτλ κτλ. Δεν είναι όλα τσάμπα και πολύ περισσότερο σε νόμιμα συνεργεία .

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως δεν υπάρχουν συστήματα με 800 ευρώ και εγώ έχω στο μαγαζί μου, αλλά δεν είναι το ίδιο ποιοτικά με κάποια άλλα που κοστίζουν περισσότερο.

Δεν είναι ίδιο το Mercedes με το YUGO

Και αν πιστεύεις ακόμα πως είμαι παράλογος σας περιμένουμε από το μαγαζί μας να πιούμε έναν καφέ και να το συζητήσουμε αναλυτικότερα.

Είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετούμε και να λύνουμε τις απορίες σας

Φιλε εγκαταστατη, εχω βαλει πριν 3 χρονια ενα κιτ AG Centrum πολωνεζικο αν το ξερεις(που δεν θεωρηται και καμια σοβαρη μαρκα) 1400 ευρω ακατεβατα. Παλι καλα το συστημα δουλευει αψογα εδω και 60.000κμ και δεν γκρινιαζω + εχω κανει αποσβεση 2 και 3 φορες.

Σημερα που ψαχνω εντελως πληροφοριακα για νεα κιτ, βρισκω Prins με 1280 ευρω απο πολυ αξιοπιστο εγκαταστατη(μελος του φορουμ) οπου δεν εχω διαβασει καποιο αρνητικο σχολιο τουλαχιστον εδω μεσα.

Ψαχνοντας λοιπον για λιγο πιο χαμηλες μαρκες βρισκω χαλαρα εγκατασταση με 800-900 ευρω σημερα(οχι απο μαγαζακια που ανοιξαν χθες)!!! Τι ηθικο διδαγμα πηρα λοιπον?

Αυτο ακριβως σου λεω και εγω. Υπαρχουν κιτ με 800 αλλα και με 1280 και 1500 ενδεχομενως, δεν ειναι θεμα αισχροκερδιας παντα αλλα και κοστος των εξαρτηματων. Μην βγαζετε ετσι τα συμπερασματα σας. Και εγω αναφερθηκα αρχικα σε καποιο μελος που ζηταει να βαλει prins h landirenzo h BRC με 700 ευρω. Ε αυτα τα πραγματα δεν μπορουν να συμβουν.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 16 Οκτ, 2012 08:18

harmim έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:Εγω προσωπικα αν οι εγκαταστατες αποφασισουν και ριξουν τις τιμες ,θα τοποθετησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου μιας και δε θα με νοιαζει τοσο το κοστος σε σχεση με τωρα..Οτι και να γινει, αλλο ειναι να δινεις 1300 και αλλο 700-800 για ενα συστημα.Μιλαω παντα για αξιοπιστα και επωνυμα κιτ...Οχι βουλγαροτουρκικα φυσικα...Ας λαβετε σοβαρα υποψη αυτη την αποψη κυριοι εγκαταστατες ,διοτι να ξερετε οτι ο κοσμος πλεον εχει γινει δυσπιστος, μιας και αν αυτο δε γινει τωρα(η αυξηση στο υγραεριο εννοω) ,μπορει να γινει σε λιγους μηνες, οποτε η καλυτερη λυση για να το παρει αποφαση ειναι να ριξετε αισθητα τις τιμες ουτως ωστε να μην τον πολυενδιαφερει το τι θα γινει, μιας και το ποσο που θα εχει δαπανησει θα ειναι σχετικα ανεκτο για τον οικογενειακο προυπολογισμο μιας μεσης οικογενειας...

Εγω λεω να σου δωσουμε και 500 ευρω για να μας κανεις την τιμη να βαλεις υγραεριο...

Εσυ καλα θα κανεις να μην ειρωνευεσαι και να κοιταξεις την πραγματικοτητα καταματα.Αντε ολοι μεγαλοπιαστηκαμε και εχουμε τα 500αρικα σαν πασατεμπο...Σε λιγο καιρο που θα βαρας μυγες ελα να μου πεις εμενα για την αξια του 500αρικου.Και οσο αφορα εμενα σε πληροφορω οτι ημουν ετοιμος να βαλω συστημα της Europegas με 1300 ευρω αλλα η ολη κατασταση με απετρεψε...Και για του λογου το αληθες δες τα προηγουμενα ποστ μου για να μην λες οτι τα λεω εκ των υστερων...

Η πραγματικοτητα λεει πως 1300 ευρω για ενα συστημα europegas ειναι παρα πολλα χρηματα και ας με διαψευσει το forum. Εγω το εχω δει και με 800 και 900 ευρω, αρα τωρα καταλαβαινω την οργη σου απενενατι σε εγκαταστατες που αισχρκερδουν απεναντι στον καταναλωτη.

Υ.Γ Το δικο μας συνεργειο ειναι νομιμο και ζουμε μονο απο αυτο, αλλα οπως εσεις εχετε το δικαιωμα να γραφετε και δυσφημητε κρυμενοι πισω απο ενα nickname σε αυτο το forum , εχουμε και εμεις το δικαιωμα να λεμε την δικια μας γνωμη και να προσπαθησουμε να διαφιλαξουμε τις περιουσιες σας μακρια απο παρανομους εγκατατσατες και μαιμου συστηματα που μονο κακο κανουν στα αυτοκινητα σας και στον κλαδο της υγραεριοκινησης. Δεν ειναι θεμα λοιπον ειρωνιας αλλα επαφης με την πραγματικοτητα. Μακαρι να αγοραζα με 300 και να σου πουλουσα με 500 η 600 δεν ειναι ομως ετσι δυστυχως.
ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 16 Οκτ, 2012 08:26

ntinaras έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
ntinaras έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:

ευτυχως που γραφεις και επωνυμα εδω μεσα για να ξερω ποιον εγκαταστατη θα αποφυγω σιγουρα οταν βαλω υγραεριο ειτε τσαμπα μου το βαλει ειτε μου δωσει και 500 ευρω.
ουτε βοσκος δε συμπεριφερεται ετσι σε υποψηφιους πελατες του,ποσο μαλλον εν καιρω κρισης.
αρα καλα σας κανουνε και σας κραζουνε οι περισσοτεροι οτι κονοματε τρελλα και εχετε δεσει γαιδαρακο.

Βλέπετε εμείς δεν κρυβόμαστε πισω από nickname και δεν έχουμε πρόβλημα στο τι θα πούμε.

Αν γνωρίζετε από εμποριο και προϊόντα θα πρέπει να ξέρετε πως όλα τα πράγματα έχουν την τιμή τους. Ο προηγούμενος που μίλησε για καλά κιτ σε τιμές 700-800 ευρω μάλλον δεν εχει αίσθηση της πραγματικότητας. Αν θες κάτι καλό θα το πληρώσεις ακριβα αν θες κάτι μέτριο θα το πληρώσεις ποιο φτηνά και αν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ακόμα ποιο οικονομικά.

Θα πρέπει να υπολογίσετε πως σε αυτά που εσύ πιστεύετε πως είναι καθαρό για εμάς κέρδος τους φόρους που πληρώνουμε το προσωπικό μας κτλ κτλ κτλ. Δεν είναι όλα τσάμπα και πολύ περισσότερο σε νόμιμα συνεργεία .

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω πως δεν υπάρχουν συστήματα με 800 ευρώ και εγώ έχω στο μαγαζί μου, αλλά δεν είναι το ίδιο ποιοτικά με κάποια άλλα που κοστίζουν περισσότερο.

Δεν είναι ίδιο το Mercedes με το YUGO

Και αν πιστεύεις ακόμα πως είμαι παράλογος σας περιμένουμε από το μαγαζί μας να πιούμε έναν καφέ και να το συζητήσουμε αναλυτικότερα.

Είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετούμε και να λύνουμε τις απορίες σας

εγω ξερω οτι το εμποριο στηριζεται στη ζητηση και την προσφορα.
απο τη στιγμη που υπαρχει ζητηση στο τομεα ο καθενας θα πουλαει ακριβα,οταν πεσει η ζητηση πεφτουν οι τιμες.
στο τελος θα μας πεις οτι μπαινεις και μεσα,αλλα δενε...η αποδειξη βρισκεται στα ποσα μαγαζια εχουν ανοιξει,αν δε βγαζανε απειρο κερδος αυτοι δεν θα ανοιγαν για κανενα λογο,και οι περισσοτεροι ξερουν απο πριν οτι θα ειναι προσωρινο αυτο το κερδος.

Γνωριζεις καποιον που να ανοιγει μια εταιρια και να θελει να μπει μεσα???

Σαφεστατα και εχουμε κερδος ποιος ο λογος να δουλευω αλλωστε. Αλλα αν πιστευεις πως σε αυτη την χωρα με αυτη την οιοκνομικ κριση με τους τοσους φορους και τα τοσα χαρατσια , ενα συνεργειο μπορει να γινει χρυσορυχειο τοτε συγνωμη αλλα κανεις λαθος.

Επισης ψαξε απο αυτα τα μαγαζια που ανοιγουν ποσα εχουν αδεια για να το κανουν αυτο. Δεν ειναι δυσκολο πηγαινεις στο υπουργειο και ζητας την λιστα οπως καναμε εμεις και αυτα που δειτε θα σας αφησουν αφωνους.
ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τρί 16 Οκτ, 2012 09:39

ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:

Εσυ καλα θα κανεις να μην ειρωνευεσαι και να κοιταξεις την πραγματικοτητα καταματα.Αντε ολοι μεγαλοπιαστηκαμε και εχουμε τα 500αρικα σαν πασατεμπο...Σε λιγο καιρο που θα βαρας μυγες ελα να μου πεις εμενα για την αξια του 500αρικου.Και οσο αφορα εμενα σε πληροφορω οτι ημουν ετοιμος να βαλω συστημα της Europegas με 1300 ευρω αλλα η ολη κατασταση με απετρεψε...Και για του λογου το αληθες δες τα προηγουμενα ποστ μου για να μην λες οτι τα λεω εκ των υστερων...

Η πραγματικοτητα λεει πως 1300 ευρω για ενα συστημα europegas ειναι παρα πολλα χρηματα και ας με διαψευσει το forum. Εγω το εχω δει και με 800 και 900 ευρω, αρα τωρα καταλαβαινω την οργη σου απενενατι σε εγκαταστατες που αισχρκερδουν απεναντι στον καταναλωτη.

Υ.Γ Το δικο μας συνεργειο ειναι νομιμο και ζουμε μονο απο αυτο, αλλα οπως εσεις εχετε το δικαιωμα να γραφετε και δυσφημητε κρυμενοι πισω απο ενα nickname σε αυτο το forum , εχουμε και εμεις το δικαιωμα να λεμε την δικια μας γνωμη και να προσπαθησουμε να διαφιλαξουμε τις περιουσιες σας μακρια απο παρανομους εγκατατσατες και μαιμου συστηματα που μονο κακο κανουν στα αυτοκινητα σας και στον κλαδο της υγραεριοκινησης. Δεν ειναι θεμα λοιπον ειρωνιας αλλα επαφης με την πραγματικοτητα. Μακαρι να αγοραζα με 300 και να σου πουλουσα με 500 η 600 δεν ειναι ομως ετσι δυστυχως.

Δηλαδη φιλε μου επιμενεις στο γεγονος οτι σων και καλα πρεπει να βγαλεις ενα κερδος της ταξεως του 100% απο την τιμη αγορας σου.
Ο κλασικος , ο.......νεοελληνας !!!
Δεν εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται γυρω σας !! :crazy:
SEATIBIZA05

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 16 Οκτ, 2012 09:46

SEATIBIZA05 έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:

Δηλαδη φιλε μου επιμενεις στο γεγονος οτι σων και καλα πρεπει να βγαλεις ενα κερδος της ταξεως του 100% απο την τιμη αγορας σου.

100% Κερδος θα υπηρχε μονο αν δεν υπηρχε φορολογια ρευματα ενοικια ικα τεβε μισθοι υπαλληλων αναλωσιμα κτλ κτλ κτλ, Μην τα εχετε ετσι στο μυαλο σας ρε παιδια. μιλαμε για 2 ημερες δουλεια καπως θα πρεπει να βγουν και τα εξοδα. Προφανώς και δεν θέλετε να καταλάβετε πως λειτουργει μια νόμιμη επιχείρηση.
ECOΚΙΝΗΣΗ

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Κόστος εγκατάστασεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τρί 16 Οκτ, 2012 10:06

ECOKINISI έγραψε:
SEATIBIZA05 έγραψε:
ECOKINISI έγραψε:
harmim έγραψε:

100% Κερδος θα υπηρχε μονο αν δεν υπηρχε φορολογια ρευματα ενοικια ικα τεβε μισθοι υπαλληλων αναλωσιμα κτλ κτλ κτλ, Μην τα εχετε ετσι στο μυαλο σας ρε παιδια. μιλαμε για 2 ημερες δουλεια καπως θα πρεπει να βγουν και τα εξοδα. Προφανώς και δεν θέλετε να καταλάβετε πως λειτουργει μια νόμιμη επιχείρηση.[/quote]

Ετσι απλα ενημερωτικα σου λεω για να ξερεις οτι ειμαι λογιστης.
Αρα ξερω παρα πολυ καλα πως λειτουρεγει μια νομιμη επιχειρηση.
Εγω δεν ασχολουμαι μονο με το δικο μου μαγαζι μονο οπως κανεις εσυ αλλα με πολλα και διαφορετικου τυπου μαγαζια και επιχειρησεις.
Ολα λειτουργουν με ενα περιθωριο κερδους 30-40 % (αναλογα με το τυπο της επιχειρησης και την περιοχη στην οποια βρισκεται ).
ΟΛΕΣ αυτες οι νομιμες εοπιχειρησεις πληρωνουν ικα,τεβε,ενοικια,μισθους κλπ κλπ.
Δεν εισαι ο μονος ξερεις.
Απλα πολλοι απο αυτους εχουν ριξει ακομα περισσοτερο το περιθωριο κερδους τους αφου καταλαβαινουν τις δυσκολιες στην αγορα και επειδη φυσικα θελουν να συνεχισουν να μπαινουν στα μαγαζια τους και νεοι - οσοι μπορουν να ειναι αυτοι - πελατες.
Αρα μην μου λες εμενα οτι δεν θελω να καταλαβω πως λειτουργει μια νομιμη επιχειρηση .
Μαλλον εσεις δεν θελετε να μεταβαλλεται τα δικα σας στανταρ και κεκτημενα !
SEATIBIZA05

Δημοσιευσεις: 26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες