Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τελικά συμφέρει; (Ολοκληρωμένες Μετρήσεις)

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 07 Σεπ, 2014 18:36

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:οχι απλα ζημια δεν μου κανεις, αλλα μου δινεις μεγαλο οφελος γιατι εισαι το το παραδειγμα προς αποφυγη για τους αλλους, με πιανεις φανταζομαι ετσι? τωρα για το μεροκαματο μου ποιο ειναι το προβλημα σου εξηγησε μου στο αν ειναι 10-100-1000-10000 στο οτι δεν τα αξιζω, τα κλεβω βαλε και οποιους αλλους λογους θελεις ή στο οτι δεν μπορεις να τα βγαλεις εσυ?
οταν σου λεγαμε πονηριδη για βουλγαριες-σκοποια κτλ εσυ σφυριζες αδιαφορα, τοσο σου εκοβε και τοσο σου κοβει ακομα, κατσε να δεις και την συνεχεια στην λογικη σου, εχει δρομο ακομα.

Δεν παιζεσε φιλε,για το μεροκαματο σου εγω τι προβλημα να εχω,εσυ το εχεις το προβλημα,εγω παλια ειχα πει οτι συμφωνα με την δικη μου λογικη μεχρι 150 ευρω τα δινω για τον εγκαταστατη,εσυ το τι ζητας εσυ ξερεις ποσο την εκτιμας την δουλεια σου και ποσο νομιζεις οτι αξιζει,ζητα οσα θελεις λοιπον,ο πελατης κρινει και πρατει αναλογα!
Τωρα εσυ αν ζητας ακομη οσα ζητουσες την εποχη των παχιων αγαλαδων και σφυριζεις αδιαφορα για το τι παιζει στην αγορα σημερα παλι δικο σου θεμα ειναι !
Και κατσε να δεις εσυ τις συνεπειες της δικης σου πονηρης λογικης,ασε που πιστευω οτι την εχεις δει και την εχεις ακουσει για τα καλα?
Το σιγουρο παντος ειναι οτι ουτε μια μυγα δεν πρεπει να εχεις στο μαγαζι!
Το ξαναλεω ,ζητα οσα θελεις εμενα δεν μου πεφτει λογος αλλα και΄σενα δεν σου πεφτει λογος για το ποσο εκτιμαω εγω σαν πελατης οτι αξιζει η εχω να δοσω!

παλι μεσα επεσες ατιμουλικο :D
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Τελικά συμφέρει; (Ολοκληρωμένες Μετρήσεις)

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 07 Σεπ, 2014 18:43

Πώπώπώωωωω..τι ΞΕΦΤΙΛΑ είναι αυτή ρε φούστη μου !!!!!!..πόσο ΚΑΚΟΣ μπορεί να είναι κάποιος !!!!! :D :D :D :D ( και όλοι καταλαβαίνετε νομίζω το σχόλιο μου )...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Re: Απ: Τελικά συμφέρει; (Ολοκληρωμένες Μετρήσεις)

Δημοσίευσηαπό george7009 » Κυρ 07 Σεπ, 2014 20:25

Να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα ρεεεεεεε !

Στάλθηκε από το GT-I9505 μέσω tapaμίλα
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 07 Σεπ, 2014 21:24

chrisd έγραψε:Εχω και εγω στην δουλεια μου πολλους που κοιτανε για υγραεριο απλα φαντασου ποσο γυφτοι ειναι που ψαχνουν για συστημα με 500-600 ευρω.

Οχι απαραίτητα οχι απαραιτητα.....

αρκεί να ξερεις τι ζητας, τι σου δινει, ( το φτηνιάρικο συστημα) και τι κινητήρα ( τεχνολογία ) εχεις....
υπο προϋποθέσεις δουλεύει....

προφανώς και δε μπορώ να ζητάω ποιότητα κι ευκολιες ICOM με το πλατινκα....
αλλα κι ο κινητηρας ειναι "βασικης" τεχνολογιας......
ισως και να ηταν υπερβολή αν το εβαζα μια και θα στοίχιζε οσο..... το αυτοκίνητο!!!!!!!!

(ΥΓ ολα τα υπόλοιπα τα παρακάμπτω μιας κι έχουν συζητηθεί πολλάκις... οποιoς εχει στοιχειώδεις γνωσης του πως λειτουργουν οι ΜΕΚ μπορει να καταλαβει...)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Απ: Τελικά συμφέρει; (Ολοκληρωμένες Μετρήσεις)

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Σεπ, 2014 14:15

george7009 έγραψε:Να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα ρεεεεεεε !

Tου την σκοτωσαν την κατσικα οι κατρτελαδες φιλε,οχι εγω ,και το κουφο(πονηρο για μενα !) ειναι οτι τους υποστηριζει και απο πανω!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Σεπ, 2014 14:23

NickSt έγραψε:Πώπώπώωωωω..τι ΞΕΦΤΙΛΑ είναι αυτή ρε φούστη μου !!!!!!..πόσο ΚΑΚΟΣ μπορεί να είναι κάποιος !!!!! :D :D :D :D ( και όλοι καταλαβαίνετε νομίζω το σχόλιο μου )...

Ειδες τελικα που μπορουμε να συμφωνησουμε σε κατι!
Πραγματικα οντος πολυ ΞΕΦΤΙΛΑ και ΚΑΚΙΑ πρεπει να εχουν αυτοι που εστησαν το καρτελ, που σκεφτονται μονο την οικονομα τους και τιποτα παραπανω και δεν σκεφτηκαν οτι με αυτη την λαμογια τους θα αναγκαζαν ενα ολοκληρο κλαδο δηλ. τον κλαδο των εγκαταστατων να κυνηγανε μυγες στην καλυτερη η να εχουν κλεισει και να εχουν μεινει χωρις δουλεια στην χειροτερη!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 08 Σεπ, 2014 14:41

Κατ αρχην να ευχηθω στον Ηλια ανθηρες δουλειες παντα και οτι καλυτερο και οχι μονο στον Ηλια αλλα σε ολους τους Ελληνες ελευθερους επαγγελματιες να εχουν δουλειες γιατι το εχω ξαναγραψει καθε Ελληνικη επιχειρηση που κλεινει πλεον ειναι βαθια πληγη για την χωρα μας καθως και εμας ολους και τα αποτελεσματα θα φανουν σε λιγα χρονια.
Τωρα για μερικους οι οποιοι ευχονται τα χειροτερα για τους Ελληνες επαγγελματιες να τους πω οτι λυπαμαι αφανταστα και αρχιζω να αναρωτιεμαι ειναι Ελληνες αυτοι οι ανθρωποι? Δεν βλεπουν την καταντια της Ελληνικης οικονομιας δεν βλεπουν που δεν κινειται χρημα στην αγορα δηλαδη τι παραπανω θελουμε να γινει? Δεν λεω στο θεμα υγραεριο οντως επειδη ειναι καινουριο και δοθηκαν καποια χρηματα απο πρατηριουχους για εγκαταστασεις σκεφθηκαν το υπερβολικο κερδος για αποσβεση της επενδυσης τους με αποτελεσμα την δημιουργια καρτελ και υψηλων τιμων.Και επειδη ειδαν γρηγορα κερδη δεν λενε να χαμηλωσουν τις τιμες.
Αυτο ομως δεν σημαινει εγω ο οποιος ζω στην ελλαδα με ολα τα καλα και τα κακα της θα παω να βαλω αεριο στα σκοπια η βουλγαρια και οχι μονο αεριο αλλα ουτε στον οδοντογιατρο θα παω ουτε στο σουπερ ουτε πουθενα.Γιατι να μην κρυβομαστε οι περισσοτεροι που φουλαρουν εξω ψωνιζουν κιολας τρωνε παιζουν σε καζινα μενουν σε ξενοδοχεια και αλλα......
Θα ψαξω λοιπον να βρω τον πιο φθηνο οχι μονο στο αεριο σε ολα τα ειδη και αγορασω απο Ελλαδα!!!!
Ισως να μεινω ο τελευταιος ρομαντικος Ελληνας αλλα γνωμη δεν αλλαζω θα μεινω εδω και ας ειμαι μονος.
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 08 Σεπ, 2014 18:20

Θα σταματησετε επιτελόυς να γραφετε οτι μ@λακια σας κατεβαζει η γκλαβα?
Ποιος ρε ευχηθηκε να μην πανε καλα οι δουλειες του οποιουδιποτε?
Εγω ειπα οτι για το οτι σταματησε ο κοσμος να κανει μετατροπες υγραεριο στα αυτοκινητα τους με συνεπεια να εκλεισαν παρα πολλα μαγαζια και αυτα που εμειναν να βαρανε μυγες οφειλετε στην υψηλη τιμη που εχει το υγραεριο λογο καρτελ και οτι αυτοι ειναι οι εχθροι του Ηλια και οχι εγω!
Επισης ειπα οτι ο καθενας εκτιμαει το κοστος της εργασιας του,η εποχες αλλαξαν ομως και πανε οι καλες εποχες και τα καλα μεροκαματα,αν δεν το καταλαβαινει κανεις και ακομη ειναι κολημενος στο 2010 κακο του κεφαλιου του,δεν θα φταιω εγω αν δεν δουλευει!
Βλεπει κανεις καμια ευχη μου στο να μην δουλευει ο Ηλιας η ο καθε Ηλιας??????????
Και σταματηστε επιτελους να πιπιλατε την καραμελα του πατριωτισμου ρε,τα λαμογια και αυτοι που κοιτανε την παρτη τους ειναι οι χειροτεροι Ελληναρες και δεν ειναι Ελληνες για να τους στηριξω,αυτοι μας εφεραν εδω που ειμαστε!
Ενας τροπος υπαρχει να την ακουσουν και να αλλαξουν νοοτροπια και αυτος ειναι να μην ξαναδουν ουτε τσακιστο σεντς απο κανεναν μας,αλλαζουν η δεν αλλαζουν νοτροπια μετα?
Ο tasoshunter εγραψε και ενα φοβερο ανεκσοτο πιο πανω, ειπε "Θα ψαξω λοιπον να βρω τον πιο φθηνο οχι μονο στο αεριο σε ολα τα ειδη και αγορασω απο Ελλαδα"
Ρε ποσα θες να μας τρελανεις ρε tasoshunter?
Επειδη εσυ εχεις κανει ειδικο νταλαβερι και βαζεις πιο φθηνα απ'ολους τους υπολοιπους Θεσσαλονικεις μας λες να ψαξουμε να βρουμε και'μεις,αντε λοιπον πες μας απο που να βαλουμε και'μεις γιατι εγω σε 10 που εχω κανει την προταση μονο ξυλο που δεν εφαγα και μιλαμε οχι με τον τσαμπουκα την προταση αλλα με τονους γλυψιμο,αντε πες στον νταλαερτζη σου οτι θα ερθουν και αλλα 20-30-50 αυτοκινητα να βαζουμε μονο απ'αυτον και να μας κανει και'μας "ειδικη τιμη",θελει να οικονομισει ,αν θελει πες τον!
Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να το κανει ,γιατι αν το κανει θα πεσει το καρτελ!
Αρα τι κανουμε μιας και δεν υπαρχει εναλακτικη,σταματαμε να κινουμαστε με υγραεριο?
Και με τιλεφτα να βαλω βενζινη?
Συνεχιζω και βαζω στον Ελληναρα που γνωριζω οτι με γ@μαει κανονικοτατα?
Οχι δεν ειναι ετσι,Σκοπια,Βουλγαρια βρε ακομη και Αλβανια παρα να τα δοσω στον Ελληναρα !
Εγω συστημα υγραεριου δεν εβαλα ουτε στην Βουλγαρια ουτε στα Σκοπια, στην Ελλαδα εβαλα,θα μπορουσα να βαλω εκει πολυ πιο φθηνα,στηριξα τον Ελληνα πληρωνοντας παραπανω γιατι γνωριζω οτι και αυξημενα λειτουργικα εξοδα εχει αλλα και'γω θα εχω υποστηριξη οταν την χρειαστω,βεβαια εκανα 2 χρονια να βαλω υγραεριο γιατι τα 1300-1500 που μου ζητουσαν απαντες για το αναλογο συστημα το θεωρουσα υπερβολικο,οταν εβαλαν νερο στο κρασι τους και επεσαν κατω απο το χιλιαρικο οι τιμες(και τωρα ακομη περισσοτερο!) τοτε ναι εβαλα,τωρα αν ακομη υπαρχει κανεις που ζηταει τα ιδια που ζητουσε πριν 2-3 χρονια και κυνηγαει μυγες εγω φταιω και γιάυτο?
valsam

Δημοσίευσηαπό george7009 » Δευτ 08 Σεπ, 2014 18:43

Valsam εαν θες σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις τι σύστημα φοράς στο αμάξι σου ? Και τι αυτοκίνητο έχεις .
Ζητώ συγνώμμη για το off topic .

Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 08 Σεπ, 2014 19:28

valsam έγραψε:Το σιγουρο παντος ειναι οτι ουτε μια μυγα δεν πρεπει να εχεις στο μαγαζι!

tasoshunter έγραψε:Απιστευτη κακια και μενος εναντιον ενος εγκαταστατη και ολα αυτα επειδη ο τυπος απετυχε στην εγκατασταση του αυτοκινητου του προφανως επειδη τσιγκουνευτηκε να πληρωσει πεντε φραγκα παραπανω σε σωστο εγκαταστατη!!!

Εδω ειναι valsam και τι εγραψα και τι εγραψες. Μην προσπαθεις να κανεις το γιαουρτι γαλα δεν γινεται.
Ανεκδοτα εσυ γραφεις και μας εχεις κανει εδω μεσα να γελαμε καθε μερα. Ειναι ψεμματα οτι πας σκοπια φουλαρεις τρως κανεις και βολτες εσυ δεν τα ελεγες? Μηπως ολοι αυτοι που πανε φουλαρουν τρωνε ψωνιζουν ριχνουν και καμια μπιλια στο καζινο υποφερουν και αυτοι?
Οπως σου ειπα και παλια λοιπον kepp going skopia !!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες