Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Δευτ 23 Φεβ, 2015 13:05

Οι αναγνώστες διαβάζουν κρίνουν κ ψάχνουν μόνοι τους.... Δεν έχουν ανάγκη από "καθοδηγητες"...

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Δευτ 23 Φεβ, 2015 13:33

Εδώ είναι και οι όροι της εγγύησης για τις 2 κατηγορίες Plus και Premium:
a. that the compensation in the event of a Plus Plan is equal to:
- 100% of the damage for a Vehicle with an odometer reading from 0 up to and including 70,000 km;
- 80% of the damage for a Vehicle with an odometer reading from 70,000 up to and including 85,000 km;
- 60% of the damage for a Vehicle with an odometer reading from 85,000 up to and including 100,000 km.
b. that the compensation in the event of a Premium Plan is equal to:
- 100% of the damage for a Vehicle with an odometer reading from 0 up to and including 100,000 km;
- 80% of the damage for a Vehicle with an odometer reading from 100,000 up to and including 125,000 km;
- 60% of the damage for a Vehicle with an odometer reading from 125,000 up to and including 150,000 km.
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 23 Φεβ, 2015 14:10

Σωστός αλλά έιπα να το γράψω απλα ώστε να είναι κατανοητό για έναν καθημερινο μέσο άνθρωπο.
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό Alxnks » Δευτ 23 Φεβ, 2015 17:27

Κοιτουσα να δω μήπως βρω Suzuki και συγκεκριμενα το sx4, λόγω του fiat sedici του αδερφού μου που είναι το ίδιο αυτοκινητο. Suzuki δεν έχει καθόλου, στα fiat το sedici είναι απο τα ελάχιστα που λέει no. Ο αδερφός μου το έχει αγοράσει με landirenzo συστημα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alxnks

Δημοσιευσεις: 78

Re: Απ: Απλές οδηγίες για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

Δημοσίευσηαπό anikologr » Δευτ 23 Φεβ, 2015 17:54

Alxnks έγραψε:Κοιτουσα να δω μήπως βρω Suzuki και συγκεκριμενα το sx4, λόγω του fiat sedici του αδερφού μου που είναι το ίδιο αυτοκινητο. Suzuki δεν έχει καθόλου, στα fiat το sedici είναι απο τα ελάχιστα που λέει no. Ο αδερφός μου το έχει αγοράσει με landirenzo συστημα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Το θέμα είναι πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει?
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 23 Φεβ, 2015 18:33

Το πως γίνονται αυτές οι μελέτες λίγο πολύ το γνωρίζουν οι περισσότεροι ειδικοί.
4-5 ειδικοί κάθονται σε ένα γραφείο βάζουν κάτω ένα κατάλογο αυτοκινήτων και αρχίζουν να τσεκάρουν σύμφωνα
με εντολές και οδηγίες άνωθεν.
Πόσα και πόσα αυτοκίνητα που τα δίνουν plus και premium δεν έχουν εμφανίσει βλάβες από τα πρώτα χιλιόμετρα
μετά την εγκατάσταση.
Προσωπικά και για το δικό μου αν τους άκουγα δεν θα έκανα τη μετατροπή.Και όμως.Μετά από σχεδόν 42.000
συνεχίζω χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα.
Και η πλάκα.Το πήγα στον εγκαταστάτη στα 14.000 χιλιόμετρα και άλλαξα μόνο ένα φιλτράκι.Από τότε δεν το έχει δει
μάστορας.
Γιαυτό εγώ δεν πιστεύω σε τέτοιες μελέτες.Όλα είναι θέμα τύχης , σωστού εγκαταστάτη-συστήματος και καλής
οδηγικής συμπεριφοράς.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 23 Φεβ, 2015 19:42

Σωστα,

Μια παραμετρο που οι φωστηρες του ιντερνετ δεν γνωριζουν ειναι η διαφορα καυσιμων και καιρικων συνθηκων απο χωρα σε χωρα δηλαδη τα τεστ στην ολλανδια γερμανια βελγιο δινουν διαφορετικες τιμες σε χωρες πχ του νοτου με τους 45 βαθμους θερμοκρασιας το καλοκαιρι .. Η χωρες οπως η ταιλανδη ...

Επισης το τι μειγμα ειναι το lpg δεν ειναι παντα βουτανιο προπανιο σε αλλες ηπειρους πχ αμερικη ειναι πχ προπανιο προπυλαινιο με πειση 7-8 μπαρ .

Παντα παιζει ρολο το μοτερ τι να κανω σε ενα dodge caliber οτσν μου φορα μοτερ της ford φτιαγμενο στην ευρωπη με μη αυτορυθμιζομενες βαλβιδες .. Οταν μπορεις σε ενα ιδιο αμερικανικο μοτερ να κανεις 1.000.000 χιλ χωρις προβλημα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 23 Φεβ, 2015 19:51

Qgas έγραψε:Σωστα,

Μια παραμετρο που οι φωστηρες του ιντερνετ δεν γνωριζουν ειναι η διαφορα καυσιμων και καιρικων συνθηκων απο χωρα σε χωρα δηλαδη τα τεστ στην ολλανδια γερμανια βελγιο δινουν διαφορετικες τιμες σε χωρες πχ του νοτου με τους 45 βαθμους θερμοκρασιας το καλοκαιρι .. Η χωρες οπως η ταιλανδη ...

Επισης το τι μειγμα ειναι το lpg δεν ειναι παντα βουτανιο προπανιο σε αλλες ηπειρους πχ αμερικη ειναι πχ προπανιο προπυλαινιο με πειση 7-8 μπαρ .

Παντα παιζει ρολο το μοτερ τι να κανω σε ενα dodge caliber οτσν μου φορα μοτερ της ford φτιαγμενο στην ευρωπη με μη αυτορυθμιζομενες βαλβιδες .. Οταν μπορεις σε ενα ιδιο αμερικανικο μοτερ να κανεις 1.000.000 χιλ χωρις προβλημα ..

Φίλε qgas πάλι ανακρίβειες λες μην πιάνεις στο στόμα σου την ταιλάνδη που 10 χρόνια πριν έρθει η υγραεροκίνηση στην ελλάδα έιχαν τελειωποιήσει τις μετατροπέτους.Και για να μην πεις και άλλη σου λέω ότι το ΙΡΑΝ ειναι πρώτο παγκοσμια σε CNG μετατροπές με δικό τους εθνικο κινητήρα.
Πάλι καλα αναφέρεστε και σε τύπο κινητήρα.
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 23 Φεβ, 2015 20:05

papoys έγραψε:Το πως γίνονται αυτές οι μελέτες λίγο πολύ το γνωρίζουν οι περισσότεροι ειδικοί.
4-5 ειδικοί κάθονται σε ένα γραφείο βάζουν κάτω ένα κατάλογο αυτοκινήτων και αρχίζουν να τσεκάρουν σύμφωνα
με εντολές και οδηγίες άνωθεν.

Πόσα και πόσα αυτοκίνητα που τα δίνουν plus και premium δεν έχουν εμφανίσει βλάβες από τα πρώτα χιλιόμετρα
μετά την εγκατάσταση.
Προσωπικά και για το δικό μου αν τους άκουγα δεν θα έκανα τη μετατροπή.Και όμως.Μετά από σχεδόν 42.000
συνεχίζω χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα.
Και η πλάκα.Το πήγα στον εγκαταστάτη στα 14.000 χιλιόμετρα και άλλαξα μόνο ένα φιλτράκι.Από τότε δεν το έχει δει
μάστορας.
Γιαυτό εγώ δεν πιστεύω σε τέτοιες μελέτες.Όλα είναι θέμα τύχης , σωστού εγκαταστάτη-συστήματος και καλής
οδηγικής συμπεριφοράς.

Αυτό που λές μέσα βάζει την vialle διότι οσο περισσότεροι κινητήρες τόσο μεγαλύτερος ο όγκος των πωλήσεων της.
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσίευσηαπό tripas » Δευτ 23 Φεβ, 2015 23:36

Alxnks έγραψε:Κοιτουσα να δω μήπως βρω Suzuki και συγκεκριμενα το sx4, λόγω του fiat sedici του αδερφού μου που είναι το ίδιο αυτοκινητο. Suzuki δεν έχει καθόλου, στα fiat το sedici είναι απο τα ελάχιστα που λέει no. Ο αδερφός μου το έχει αγοράσει με landirenzo συστημα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Φίλε επείδη ακούγεσαι αποφασισμέμος να βάλεις κοιτα τα ακόλουθο link http://www.aeb.it/AEB-ON-LINE-en-US?man ... 1&enid=471
τουλάχιστον τα ηλεκτρονικά να είναι μελετημένα για τον κινητήρα σου.

H Αυτο
http://www.gaz-car.ru/tsena-ustanovki/u ... uzuki.html
Άβαταρ μέλους
tripas

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες