Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Zavoli παρατηρήσεις

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: ZAVOLI ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 12 Απρ, 2011 20:31

yanis66 έγραψε:Εγώ προσωπικά έπαθα μεγάλη ζημιά σε Nissan Xtrail 2008. Μου κατέστρεψε κινητήρα και καταλύτη. Ύψος ζημιάς 8.500€. Η συνέχεια στα δικαστήρια.
Όπως γνωρίζετε αυτό το κιτ το λανσάρει ο Θεοδώρου :http://www.autogas.gr/autogas/frontend/index.php
Εγώ το πήγα στον συνεργάτη του Θεοδώρου , τον Ταξόπουλο στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Καληνύχτα Ελλάδα! Πέσαμε στα νύχια των αρπακτικών!!!! i-)

Πες μας τι εγινε και πως διαπιστωσες οτι φταιει το υγραεριο?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό gastheodorou » Τετ 13 Απρ, 2011 17:21

yanis66 έγραψε:Εγώ προσωπικά έπαθα μεγάλη ζημιά σε Nissan Xtrail 2008. Μου κατέστρεψε κινητήρα και καταλύτη. Ύψος ζημιάς 8.500€. Η συνέχεια στα δικαστήρια.
Όπως γνωρίζετε αυτό το κιτ το λανσάρει ο Θεοδώρου :http://www.autogas.gr/autogas/frontend/index.php
Εγώ το πήγα στον συνεργάτη του Θεοδώρου , τον Ταξόπουλο στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Καληνύχτα Ελλάδα! Πέσαμε στα νύχια των αρπακτικών!!!! i-)

Είμαστε η εταιρία που έφερε την υγραεριοκίνηση στην Ελλάδα.
Ασχολούμαστε με μετατροπές αυτοκινήτων σε υγραεριοκίνητα, εδώ και 35 χρόνια.
Δεν βγήκαμε στην αγορά φέτος, που έμαθε ο κόσμος τι εστί υγραέριο.
Είμαστε οι πλέον ειδικοί στην Υγραεριοκίνηση, και έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Έχουμε μετατρέψει δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα σε υγραεριοκίνητα, και συγκεκριμένα δεκάδες Nissan Xtrail.

Ο συγκεκριμένος κύριος, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, όπως κάθε πελάτης μας, ενημερώθηκε πλήρως για τη συντήρηση που απαιτεί η συσκευή του υγραερίου, καθώς επίσης και για την συντήρηση που απαιτούν οι βαλβίδες του αυτοκινήτου, όπως αυτή προκύπτει από τον ίδιο τον κατασκευαστή (Nissan).

Ο συγκεκριμένος κύριος, παρ’ ότι ενημερώθηκε για την συντήρηση του αυτοκινήτου, δεν προέβη ποτέ σε αυτή την συντήρηση, προφανώς επειδή δεν ήθελε να διαθέσει χρήματα για την συντήρηση του αυτοκινήτου του, κάτι όμως που συνεπάγεται πως αναλαμβάνει και το κόστος αυτής του της επιλογής.

Η GAS THEODOROU, δεν αναλαμβάνει να καλύψει κανένα θέμα που οφείλεται σε κακή συντήρηση του αυτοκινήτου, από τον ιδιοκτήτη του.

Το αυτοκίνητό μας, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Όπως κάθε οργανισμός, απαιτεί σοβαρή και σωστή συντήρηση.
Αν επιλέγουμε για τον χ-ψ λόγω να μην συντηρούμε σωστά το αυτοκίνητό μας, θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις συνέπειες αυτής μας της επιλογής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση πάνω στη δουλειά μας, τα γραφεία μας είναι στη διάθεση του οποιοδήποτε.
gastheodorou
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 13 Απρ, 2011 18:10

Τι ειδους συντηρηση δεν εγινε? Ρυθμιση βαλβιδων? Εγω θυμαμαι τα παλια αμαξια απαιτουσαν ρυθμιση καθε 10.000. Αυτο τι?

Δεν πιστευω αμαξι χρονολογιας 2008 να θελει ρυθμιση καθε 10.000, εγω νομιζω οτι δεν θελει ποτέ. yannis66 αν μπορεις πες μας αν αναφερει τιποτα το βιβλιο συντηρησης για ρυθμιση βαλβιδων.

Στο αμαξι τι χρηση εκανες? Μηπως συνεχεια εθνικη οσο με 5000-5500 στροφες? Γιατι κανεις εγκαταστατης δεν λεει οτι δεν κανει το υγραεριο για τετοια χρηση? Αμα θες να το πηγαινεις το αμαξι ταπα στην εθνικη θελει βενζινη, γιατι εκει λειτουργει με πλουσιο μιγμα βενζινης καΙ ΨΥΧΕΤΑΙ ο χωρος καυσης.
Τελευταία επεξεργασία από gkazakias και Τετ 13 Απρ, 2011 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
gkazakias

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 13 Απρ, 2011 21:24

gastheodorou έγραψε:
δεν προέβη ποτέ σε αυτή την συντήρηση..........

Η GAS THEODOROU, δεν αναλαμβάνει να καλύψει κανένα θέμα που οφείλεται σε κακή συντήρηση του αυτοκινήτου, από τον ιδιοκτήτη του.

.

Και γω ως συνηγορος του διαβολου θα προσθεσω οτι αν ειχε κανει την προβλεπόμενη συντηρηση, τι θα λεγαμε τωρα ?
Στο κατω κατω δεν υπαρχει γραπτη εγγύηση να σας δεσμευει....
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 13 Απρ, 2011 22:39

Ψαχνοντας στο φορουμ βρηκα αυτο.
από papadopsr20 » Τετ 13 Απρ, 2011 00:01
Για σας και από μένα,,,, έχω xtrail 2008 και έχω κάνει 53000 χιλ περίπου μέχρι τώρα χωρίς λαδιέρα στον εύοσμο στον Ταξόπουλο στο ίδιο συνεργείο σε λίγο λήγει η εγγύηση μου στο υγραέριο μήπως κάτι πρέπει να προσέξω? Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα αααα σας πέρνουν 100ρηκο κάθε 35 - 40000 χιλ για ρύθμιση βαλβίδες :oops: ?
gkazakias

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 13 Απρ, 2011 22:59

gkazakias έγραψε:Ψαχνοντας στο φορουμ βρηκα αυτο.
από papadopsr20 » Τετ 13 Απρ, 2011 00:01
Για σας και από μένα,,,, έχω xtrail 2008 και έχω κάνει 53000 χιλ περίπου μέχρι τώρα χωρίς λαδιέρα στον εύοσμο στον Ταξόπουλο στο ίδιο συνεργείο σε λίγο λήγει η εγγύηση μου στο υγραέριο μήπως κάτι πρέπει να προσέξω? Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα αααα σας πέρνουν 100ρηκο κάθε 35 - 40000 χιλ για ρύθμιση βαλβίδες :oops: ?

Αυτα ελεγα και γω... Απόδειξε τωρα οτι δεν εισαι ελεφαντας...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό ermis1964 » Πέμ 14 Απρ, 2011 00:13

gastheodorou έγραψε:

Είμαστε η εταιρία που έφερε την υγραεριοκίνηση στην Ελλάδα.
Ασχολούμαστε με μετατροπές αυτοκινήτων σε υγραεριοκίνητα, εδώ και 35 χρόνια.
Δεν βγήκαμε στην αγορά φέτος, που έμαθε ο κόσμος τι εστί υγραέριο.
Είμαστε οι πλέον ειδικοί στην Υγραεριοκίνηση, και έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Έχουμε μετατρέψει δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα σε υγραεριοκίνητα, και συγκεκριμένα δεκάδες Nissan Xtrail.

Ο συγκεκριμένος κύριος, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, όπως κάθε πελάτης μας, ενημερώθηκε πλήρως για τη συντήρηση που απαιτεί η συσκευή του υγραερίου, καθώς επίσης και για την συντήρηση που απαιτούν οι βαλβίδες του αυτοκινήτου, όπως αυτή προκύπτει από τον ίδιο τον κατασκευαστή (Nissan).

Ο συγκεκριμένος κύριος, παρ’ ότι ενημερώθηκε για την συντήρηση του αυτοκινήτου, δεν προέβη ποτέ σε αυτή την συντήρηση, προφανώς επειδή δεν ήθελε να διαθέσει χρήματα για την συντήρηση του αυτοκινήτου του, κάτι όμως που συνεπάγεται πως αναλαμβάνει και το κόστος αυτής του της επιλογής.

Το αυτοκίνητό μας, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Όπως κάθε οργανισμός, απαιτεί σοβαρή και σωστή συντήρηση.
Αν επιλέγουμε για τον χ-ψ λόγω να μην συντηρούμε σωστά το αυτοκίνητό μας, θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις συνέπειες αυτής μας της επιλογής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση πάνω στη δουλειά μας, τα γραφεία μας είναι στη διάθεση του οποιοδήποτε.

Σύμφωνα μέ αυτά πού γράφετε,δέν θά πρέπει νά τοποθετεί σύστημα υγραερίου σχεδόν κανένας στό όχημά του,διότι οί επίσημη θέση τών κατασκευαστών είναι,δέν ότι δέν επιτρέπεται ή καύση κανενός άλλου καυσίμου εκτός τής βενζίνης γιά τούς βενζινοκινητήρες.Άρα οί εταιρείες τοποθέτησης συσκευών υγραερίου,προκειμένου νά προσποριστούν ιδίον όφελος,εξαπατούν τούς κατόχους οχημάτων νά τοποθετήσουν συσκευές υγραερίου,βεβαιώνοντάς τους -προφορικώς πάντα- ότι δέν θά έχουν "κανένα πρόβλημα".Απ'ότι ξέρω τό X-trail,δέν απαιτεί ρύθμιση βαλβίδων.Εχει προκαθορισμένο διάκενο πού διατηρείται σταθερό μέσω μιάς "παστίλιας" πού απαιτεί έλεγχο στά 100.000χλμ.Τά αυτοκίνητα δέν είναι "ζωντανοί οργανισμοί".Αποτελούνται από μηχανικά,ηλεκτρικά καί ηλεκτρονικά συστήματα πού τηρούν κάποιες προδιαγραφές καί απαιτούν συντήρηση τήν οποία ορίζει ό κατασκευαστής.Όταν τοποθετούμε σύστημα υγραερίου τό όχημα είναι εκτός κατασκευαστικών προδιαγραφών.
ermis1964

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό gastheodorou » Πέμ 14 Απρ, 2011 08:03

Για πληροφορίες περί της συντήρησης των αυτοκινήτων, απευθυνθείτε στις ίδιες τις αντιπροσωπίες.

Η συντήρηση του αυτοκινήτου, όπως ζητάει ο ίδιος ο κατασκευαστής, επιβεβαιώνεται με χαρτιά και σφραγίδες (από τα συνεργεία συντήρησης).

Η GAS THEODOROU, δίνει γραπτή εγγύηση σε κάθε αυτοκίνητο που αναλαμβάνει, στην οποία αναγράφεται πως όρος αυτής (της εγγύησης),
είναι η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου και του υγραερίου.

Αντί να συνομοσιωλογούμε, καλό θα ήταν να ενημερωνόμασταν πρώτα σε τι εταιρία απευθυνόμαστε
και πόσο επαγγελματικά βλέπουν τη δουλειά τους.

Για οτιδήποτε άλλο, τα γραφεία μας είναι στη διάθεσή σας.
gastheodorou
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 14 Απρ, 2011 10:08

Δεν προσπαθούμε εδω να θιξουμε τον επαγγελματισμό κανενός ούτε να κατηγορησουμε κανένα εγκαταστατη πόσο μάλλον τον εξ αρχαιοτάτων στο αντικείμενο, με τη πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση στην Ελλάδα , αυτο που θα επρεπε κατα την γνώμη μου να επισημανθεί απο το συνεργάτη σας (γιατί για το συνεργάτη σας προκειτε ) εγγράφως στον πελάτη σας ότι τι αυτοκίνητο χρειαζόταν συντήρηση πριν ή μετα την τοποθέτηση του κιτ υγραεριοκινησης για να μην υπάρξουν θέματα τέτοιων ζημιών, μόνο η δισφημηση που προκαλειτε στο αντικείμενο και κατ´επεκταση στην εταιρία σας είναι μεγάλη, εάν είχατε έγγραφο ενημέρωσης με την υπογραφή του πελάτη τα πράγματα θα ήταν αλλιώς , επίσης να προσπαθήστε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση και για τους δυο.
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό LPGhostWriter » Πέμ 14 Απρ, 2011 10:18

Ευχαριστουμε την Gas Theodorou που απαντησε στο συγκεκριμενο θεμα και μας γνωστοποιησε την αποψη της πλευρας του εγκαταστατη.
Απο τετοιους πολιτισμενους διαλογους και παρεμβασεις ολοι θα βγουμε οφελουμενοι.
Ευχαριστουμε ολους για το καλο κλιμα της συζητησης.

Administrator
LPGhostWriter
Διαχειριστής

Δημοσιευσεις: 201

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες