Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό NickSt » Παρ 17 Οκτ, 2014 12:43

hlias έγραψε:μακρι να ειναι ετσι ετσι οπως τα λες γιατι εχει ταλαιπωρηθει ο ανθρωπος, ευτυχως που ειναι υπομονετικος και συνεργασιμος...


...και δεν έχει αρχίσει ακόμα τα γ@μοσταβρίδια :D :D . Αν ζούσε σε χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί , καταλαβαίνετε τι θα μπορούσε να έχει ζητήσει..

...και σε καμία περ'ιπτωση το σχόλιο μου δεν "αγγίζει" τον εγκαταστάτη , άλλωστε ο ίδιος ο "παθών" δηλώνει εξαιρετική συμπεριφορά και αντιμετώπιση εκ΄μέρους του...
NickSt
 
Δημοσιευσεις: 651
Εγγραφή: Τετ 06 Νοέμ, 2013 22:44

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 17 Οκτ, 2014 13:56

Θα συμφωνησω με ολους σας οτι ο μονος που δεν φταίει ειναι ο πελατης. Το μεγαλύτερο μεριδιο σίγουρα το εχει η Prins μιας και δεν εχει κανει οπως ολοι καταλάβαμε τις απαραίτητες δοκιμές για να παραδώσει ενα σωστό πακετο για το συγκεκριμένο μοτερ στην αγορά. Απο εκεί και περα, τόσο ο αντιπρόσωπος ( ναι υπάρχουν και τέτοιοι παναθεμα τους) οσο και ο εγκαταστατης έχουν και αυτι το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί αφου πουλάνε ενα μη δοκιμασμένο 100% συστημα. Βεβαία ο ένας θα σφυρίζει αδιάφορα μιας και τα λεφτακια του τα εχει τσεπώσει , και ο αλλος θα καιει τα χερια του και θα χανει μεροκάματα για να διορθώσει την λαλακια του εργοστασίου. Και κατι ακομα και αλλη εταιρία προσπάθησε να μειώσει την καταναλωση της βενζινης σε αυτο το μοτερ την ιδια βλάβη ειχε. Μολις επανηλθε ο ψεκασμος βενζινης στο 10% ολα έστρωσαν. Ελπιζω παντως να βρεθει λύση άμεσα τοσο για τον πελάτη οσο και για τον εγκαταστατη που θα βλέπει το αμαξι στον υπνο του :D :D :D ...
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 219
Εγγραφή: Πέμ 04 Οκτ, 2012 15:00

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 17 Οκτ, 2014 17:47

αλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα .. η κατανάλωση παραμένει στο 5 % στο μάξιμουμ .. αυτό που επηρεάζετε είναι η βελτίωση του 3 % στην απώλεια δύναμης του αυτοκίνητου μη παρατηρήσιμη από τον οδηγό κατά την χρήση του υγραερίου.. θα μας το πει και ο φίλος με το αμάξι.

Όσοι γνωρίζουν καλά αυτά τα μοτέρ και δεν τα βάζουν ολα σε ενα σακί ξέρουν οτι στον ίδιο κωδικό μοτέρ το vag group αλλάζει πολλά πράγματα απο το αν ειναι skoda audi seat ή vw .. εδω εχει άλλη χαρτογράφηση / διαχείριση λόγω quatro..

αναμονή και θα δειτε..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης
 
Δημοσιευσεις: 2696
Εγγραφή: Σάβ 19 Νοέμ, 2011 13:14
Τοποθεσία: Αμφιθέας & Ορφέως Παλ.Φάληρο 210 9420594

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Κυρ 19 Οκτ, 2014 22:40

λοιπον παιδια ασχημα νεα...
ενω εδω και 4-5 μερες το αμαξι ψιλολειτουργουσε σχεδον νορμαλ με ολες τις αλχημειες που εχουμε κανει,σημερα εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και ενω επρεπε να παω αμεσα τη γυναικα στο νοσοκομειο που πονουσε (ειναι εγκυος) παω να ξεκινησω το αμαξι και στις 2000 στροφες κοβει σα να πατησα φρενο. αλλαζω ταχυτητες τα ιδια.
με τα πολλα επειδη δεν πηγαιε με τιποτα το αμαξι το παραταω σε μια γωνια και περνουμε ταξι.το οποιο καναμε ενα τεταρτο να βρουμε και η γυναικα ηταν με την κοιλια τουρλα και να ποναει ορθια επι ενα τεταρτο.
οπως καταλαβαινετε η υπομονη μου εξαντληθηκε και αυριο θα απαιτησω λυση.
hamurabi
 
Δημοσιευσεις: 129
Εγγραφή: Σάβ 26 Μαρ, 2011 11:33

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Κυρ 19 Οκτ, 2014 23:03

Προχωρα στο refund. Η καλή μέρα από το πρωι φαίνεται. Αν το κρατήσεις σε κόβω να γεννατε σε κανένα πεζοδρόμιο περιμένοντας την οδική. Κ μετα να το Καις επιτόπου.
D-4D...
geopapad0p
 
Δημοσιευσεις: 104
Εγγραφή: Τρί 09 Οκτ, 2012 10:57

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Κυρ 19 Οκτ, 2014 23:17

Εχεις απολυτο δικιο και πολυ υπομονη εκανες... Ετσι για την ιστορια μαλλον ο εγκεφαλος του αυτοκινητου κλειδωσε σε safe mode. Παρε τα λεφτα σου πισω κ βρες ενα συστημα δοκιμασμενο, αξιοπιστο για τον κινιτηρα σου κ με καλη after sales υποστυριξη.
Υ.γ. με το καλο να γινεις πατερας!

Στάλθηκε από το S960t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats
 
Δημοσιευσεις: 391
Εγγραφή: Δευτ 22 Ιούλ, 2013 21:51

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 20 Οκτ, 2014 01:58

Hamurabi δεν παιζουμε με το αμαξι οταν απαιτουν οι συνθηκες να λειτουργει αψογα, οπως στη περιπτωση σου. Απορω τι καθεσαι και ασχολησε τοσο καιρο. Αμεσο ξηλωμα με επιστροφη χρηματων και εγκατασταση άλλου συστηματος στον ιδιο εγκαταστατη ή αλλού.
Προσωπικα θα συνεχιζα την προσπαθεια σου να βρεθει καποια λυση ,οπως το πας δηλαδη, αν δεν ηταν το βασικο οχημα μετακινησης αυτο και ειχα ενα δευτερο αμαξι.
gkazakias
 
Δημοσιευσεις: 1512
Εγγραφή: Πέμ 17 Μαρ, 2011 02:52

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Δευτ 20 Οκτ, 2014 21:03

Λοιπόν, έχουμε νεότερα.
Αφού πίεσα την πρινς για άμεση λύση τελικά σηκώσαν τα χέρια. Μου είπαν αν θέλω να ξηλωθει το σύστημα και να τους το στείλουμε να δούμε αν φταίει αυτό η όχι και κάτι τέτοια. Εννοείται δεν το δέχτηκα και με τα πολλά αποφασίστηκε να το ξηλωσω και να βάλω της vialle που κοστίζει 2400ευρω. Διαφορά 700ευρω από δικό μου. Ο εγκατάστασης, Qgas, μου έκανε σημαντική έκπτωση σε αυτό το ποσό και μου έδωσε και αυτοκίνητο ώστε να μην μείνω πάλι χωρίς αμάξι.

Το συμπέρασμα από όλη αυτή την περιπέτεια μου είναι ότι η Prins, δεδομένου ότι μίλησα δέκα φορές στο τηλέφωνο μαζί τους, πούλησαν παραμύθι, ο αντιπρόσωπος τους εδώ ενώ καθημερινά έλεγε οτι θα με καλέσει σε λίγο έπρεπε να ξανά περνω εγώ συνεχώς και τέλος ο εγκατάστατης συμπεριφερθηκε πολύ καλά παρόλο που ήταν ο μοναδικος, μετά από μένα φυσικά, που δεν έφταιγε.

Θα επανέλθω σε τρεις μέρες με νεότερα από την vialle..
hamurabi
 
Δημοσιευσεις: 129
Εγγραφή: Σάβ 26 Μαρ, 2011 11:33

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Δευτ 20 Οκτ, 2014 21:35

Κανονικά έπρεπε να στο κερασουν το vialle μετα απο τόση ταλαιπωρία, αλλα δυστυχώς κανεις κ ποτέ δεν αναλαμβάνει το κόστος των πράξεων του.
D-4D...
geopapad0p
 
Δημοσιευσεις: 104
Εγγραφή: Τρί 09 Οκτ, 2012 10:57

Re: Λαμπάκι μηχανής (check engine)

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Σάβ 25 Οκτ, 2014 15:01

Και οι εκπληξεις συνεχιζονται!!!
μιλαμε θα γραψω βιβλιο στο τελος!

Εκει που περιμενω να στειλει η vialle την υψηλης πισω για να εγκατασταθει το συστημα δεχομαι τηλεφωνο απτον εγκαταστατη οτι εχω διαρροη υγρων και μετα απο ελενχο φαινεται να θελω τρομπα νερου (~80ευρω) και αλλαγη την πλαστικη θηκη στην οποια μπαινει η τρομπα νερου και ο θερμοστατης (αξια αγνωστη ακομα αλλα μουπε μερικα κατοσταρικακια).
Και τελος με ενημερωσε οτι επειδη δεν του αρεσαν τα λαδια μου μου εκανε και μια αλλαγη λαδιων και μου εβαλε αλλα,fucchs.

Y.Σ. πριν την εγκατασταση ,δυο μερες πριν συγκεκριμενα, αντιπροσωπεια της Αudi μου ειχε κανει εξωνυχιστικο,υποτιθεται, ελενχο και βρηκε το αμαξι σε αριστη λειτουργια.
Φυσικα αυτο μπορω να το εχω και σε χαρτι,επισημα.
hamurabi
 
Δημοσιευσεις: 129
Εγγραφή: Σάβ 26 Μαρ, 2011 11:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες