Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

προβλημα με vialle

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Τρί 22 Νοέμ, 2011 19:21

Ωραίος.Από εσένα και έναν άλλον εμπνεύστηκα και πήγα κι εγώ στον συγκεκριμένο.Ρε καλέ άνθρωπε αν διαβάσεις αυτά που έγραφες με τα τωρινά υπάρχουν τρελές αντιφάσεις.Κι εγώ στεναχωρήθηκα που την πάτησα με τον συγκεκριμένο και για αυτό από την αρχή έσπευσα να πω τα προβλήματα για να μην την πατήσουν κι αλλοι.Τελοσπάντων το σύστημα που βάζει είναι το lpfi το οποίο δεν είναι διαφορετικό για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου,αλλά είναι open και ρυθμίζεται από τον εγκαταστάτη.Εκεί βρίσκεται και το πρόβλημα και για τον λόγο αυτόν χάνουμε και το πλεονέκτημα της σ'ιγουρης και σωστής ρύθμισης παρόλο που για αυτό πληρώσαμε.Εν πάσει περιπτώσει ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα και με τους κινητήρες μας..
genos2000
 
Δημοσιευσεις: 70
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ, 2011 18:20

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό giannisvialle » Τετ 23 Νοέμ, 2011 00:32

σε παρεσυρα ..
δηλαδη εγω που λεει οτι εχω lpi τι εχω..?
giannisvialle
 

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Πέμ 01 Δεκ, 2011 01:30

Βρε genos2000 τι πάει να πει ακριβώς το ''Από εσένα και έναν άλλον εμπνεύστηκα και πήγα κι εγώ στον συγκεκριμένο''? Ότι ειδες 2 άτομα στο φόρουμ ότι ήταν ΟΚ και πήγες να γίνεις ο τρίτος? Ποιος έκανε την λάθος κίνηση? ;) Για τις αποφάσεις μας εμείς είμαστε απολύτως υπεύθυνοι και κανείς άλλος! ;)
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!
Άβαταρ μέλους
l3g3nd
 
Δημοσιευσεις: 85
Εγγραφή: Παρ 14 Οκτ, 2011 14:44

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Παρ 02 Δεκ, 2011 20:23

Δεν λεω αυτο βρε αγορι μου.Λεω πως αν διαβασεις το link σε αλλο forum και μετα αυτο θα νομισεις πως μιλαει αλλος αμθρωπος.Η αποφαση ειναι δικη μου και μονος μου θα το λουστω.Δε ζητησα απο κανεναν να συμπασχει μαζι μου.Αυτο που ζηταω ειναι να γινεται σωστη χρηση του forum.Πιστευω πως πολλοι εδω μεσα επειδη σκασαν ενα ποσο θελουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι καναν την καλυτερη επιλογη.Ετσι ομως διαστρευλωνουν την πραγματικοτητα και παραπληροφορουν εναν αλλον που ενδιαφερεται.Διαφωνεις?Κι εγω πιστευω πως το vialle ειναι κορυφαιο,αλλα ο τυπος που το βαζει δεν εχει ιδεα.Και απο τα πρωτα προβληματα που μου παρουσιαστηκαν βγηκα και το ειπα για να προφυλαξω αλλους.Δεν ειναι τυχαιο που εχουν βρεθει γυρω στα δεκα ατομα με προβληματα.Και δεν ειναι δυνατον καποιοι να φυγαν τοσο ευχαριστημενοι απο τον ιδιο μαστορα.Κατι αλλο συμβαινει και δυστυχως η ιστορια με επιβεβαιωνει..
genos2000
 
Δημοσιευσεις: 70
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ, 2011 18:20

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό giannisvialle » Κυρ 04 Δεκ, 2011 17:56

ξερει κανεις να μου πει ποιος εδω στην βορεια ελλαδα κανει εγκατασταση vialle
θελω καποιος να μου παρασχει τεχνικη υποστηριξη
πηγα στην subaru και μου ειπαν οχι
AUTOSERVICES - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ VIALLE
ΕΓΝΑΤΙΑ 1, 54630 - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 528631, 694311431
EMAIL: gvarelas@otenet.gr
αυτος μπορει?
giannisvialle
 

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό dti » Κυρ 04 Δεκ, 2011 20:51

Δεν ξέρω κάτι για αυτή την εταιρεία (που ίσως κάνει μόνο διανομή).
Θα σου πρότεινα να κατέβεις πιο νότια, σε έμπειρους εγκαταστάτες συστημάτων της Vialle. Οι επιλογές είναι τουλάχιστον δύο:
- Κ. Βάτσος - Autodynamiki στο Βόλο,
- Δ. Βρεττός VDMotorsport στην Αθήνα (Μενίδι).
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti
 
Δημοσιευσεις: 1012
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ, 2010 18:29

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Κυρ 04 Δεκ, 2011 21:14

Συμφωνώ με τον dti.Πρώτη στάση θα διάλεγα τον Βάτσο στον Βόλο.Τώρα πάω μια χαρά.Αν όμως μου ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα θα αποτανθώ προς τα εκεί..Αλήθεια υπάρχει κανένας που να έκανε εγκατάσταση στον Βάτσο να μας πει εντυπώσεις?
genos2000
 
Δημοσιευσεις: 70
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ, 2011 18:20

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Τρί 06 Δεκ, 2011 11:37

Φίλε genos2000 καταρχήν εύχομαι να βρεις γρήγορα λύση στο πρόβλημά σου (μακάρι να μην σου δημιουργήσει ξανά θέμα). Δυστυχώς στα φόρουμ, η αλήθεια ''κρύβεται'' και πρέπει να την αποκωδικοποιήσεις. Δεν είναι παράδοξο, άλλωστε και στις τυχόν συζητήσεις που έχεις κάνει για το θέμα, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Είναι σωστό αυτό που λες ότι κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους πρώτα και μετά όλους τους υπόλοιπους. Όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό ...
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!
Άβαταρ μέλους
l3g3nd
 
Δημοσιευσεις: 85
Εγγραφή: Παρ 14 Οκτ, 2011 14:44

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό genos2000 » Τρί 06 Δεκ, 2011 19:23

Φίλε μου ευτυχώς μετά την 15η επίσκεψή μου διορθώθηκε και το τελευταίο μου πρόβλημα και το αυτοκίνητο μου πάει καλύτερα από ποτέ.Μετά όμως από 6 μήνες και 15 επισκέψεις είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα ξαναέχω πρόβλημα.Είναι απίθανο να γίνει ρύθμιση μέσα σε 2 λεπτά που παίρνει μόνος του ο εγκαταστάτης με το λαπτοπ το αυτοκίνητο βόλτα.Και εκεί που θα τρελαθώ θα είναι αν μου βγάλει πρόωρα καμία ζημιά.τελοσπάντων έχεις δίκιο.Εγώ όπως και να έχει την πάτησα.Θα ήταν όμως καλό να μην την πατήσει άλλος και σε αυτό θα βοηθούσε η όσο το δυνατον σωστή απεικόνιση της πραγματικότητας από όλους όσους περιγράφουν τις εμπειρίες τους,ώστε και κάποια στιγμή η ενότητα αυτή να μην έχει καθόλου posts!
genos2000
 
Δημοσιευσεις: 70
Εγγραφή: Δευτ 21 Μαρ, 2011 18:20

Re: προβλημα με vialle

Δημοσίευσηαπό mik » Τετ 07 Δεκ, 2011 14:46

το ολο θεμα με τα προβληματα στην υγραεριοκινηση πιστευω οτι υποκειται στο γεγονος οτι ειναι πολυ καινουργιο προιον στην ελλαδα
ποιος εβαζε υγραεριο πριν η βενζινη φτασει σε αυτη την τιμη?
Λιγοι.
Φυσικο ειναι ολοι οιι εγκαταστατες να ειναι καινουργιοι , κανοντας καποιες ωρες σεμιναρια να παιρνουν την αδεια και να καλουνται να εφαρμοσουν στην πραξη αυτα που μαθανε με καινουργια και συνεχως βελτιωμενα συστηματα υγραεριοκινησης.Και οι παλιοι εγκαταστατες το ιδιο προβλημα εχουν μιας και τα αμαξια ειναι καινουργια και οχι σαν αυτα που βαζανε παλια.
Και καπου εδω ερχεται το προβλημα.
Προσπαθουν να πουλησουν συστηματα τα οποια δεν τα εχουνε δουλεμενα σε οποιαδηποτε μαρκα οχηματος.
Ετσι ειναι πολυ φυσικο να μην γνωριζουν τις ιδιαιτεροτητες του καθε οχηματος, τι προβληματα βγαζει και που και αλλες λεπτομερειες μιας τελειας μετατροπης
δεν μπορει να εχει τα ιδια προβληματα και να θελει τις ιδιες ρυθμισεις ενα mercedes με ενα ford.
Εδω η ιδια η αντιπροσωπεια η οποια γνωριζει τα οχηματα της καλα(λεμε τωρα) οταν κανει την μετατροπη εχει θεματα και τις βριζουμε.
Η αποψη μου ειναι οτι και αυτοι μαθαινουνε ενα νεο προιον πανω στα αμαξια μας, και θελει πολυ καιρο και πολλες εγκαταστασεις για να μαθουν πως να το ρυθμιζουν τελεια. Επισης πιστευω οτι στο αμαξι σου ητανε η πρωτη εγκατασταση του συγκεκριμενου κιτ(οπως και στο δικο μου και μου το ειχε πει) οποτε μαθαινει απο σενα και σε μια καινουργια εγκατασταση σαν το δικο σου οχημα θα προσεξει περισσοτερο και δεν θα κανει τα ιδια λαθη ξεροντας πως θα το ρυθμιζει καλυτερα.
Απλα θα ητανε απο ολους τους εγκαταστατες πιο τιμιο να λενε οτι ειναι η πρωτη εγκατατσταση σε συγκεκριμενο οχημα, οτι θα υπαρχουν καποια θεματα αλλα θα ειναι παντα διπλα χωρις ξυνηλες και μουρμουρισματα. Να αναλαμβανουν το κοστος τυχον προβληματος του οχηματος εκει που φταιει η εγκατασταση χωρις διαφωνιες.
βεβαια μετα θα πεσει ο τζιρος τους αλλα μπορουν με μια προσφορα χαμηλωνοντας λιγακι το κερδος να κερδισουν το πελατη. αλλα τι να λεμε στο ελλαδισταν ζουμε και αντε να βγαλεις ακρη.
Αυτα πιστευω εγω, οτι σε 3-4 χρονια ολοι οι εγκαταστατες λογω εμπειριας θα κανουν καλυτερες μετατροπες με λιγοτερα προβληματα
Ο συγκεκριμενος εγκαταστατης πιστευω οτι κανει μια σωστη τεχνικα εγκατασταση, περιποιημενη απλα στο θεμα ρυθμισης πασχει αρκετα. Στο υγρου ψεκασμου ειναι πιο πολυ θεμα ρυθμισης πιστευω ( πρεπει να φτασεις στο 95% της τελειας ρυθμισης) απο οτι στου αεριου που ισως με ενα 85% μπορει να πηγαινει καλα( οι εγκαταστατες του φορουμ ισως με διαψευσουν μιας και ξερουν παραπανω απο μενα). Ευτυχως εμενα το μονο θεμα ειναι τα λαμπακια λογω κλισης που στην επομενη φορα ισως λυθει ισως και οχι. Ενα μικρο ρεταρισμα που ενιωσα προχθες σε αποτομη επιταχυνση θελει διερευνηνση μιας και μετα που το ξαναδοκιμασα δεν το εκανε οποτε μπορει να ητανε τυχαιο ισως και οχι.
Θελω να δω τι θεματα εχει γιατι τον αλλο μηνα παω γοα σερβις και ειναι ευκαιρια να λυσω τα οποια θεματα μου.
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik
 
Δημοσιευσεις: 79
Εγγραφή: Σάβ 26 Μαρ, 2011 16:10

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 63 επισκέπτες