ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ (ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΣΕΠΤ 2010) ΣΕ NISSAN XTRAIL ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΟΧΙ?????
ΠΡΟΣΦΑΤΑ (ΑΠΡΙΛΙΟ 2011) ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΑΔΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑ XTRAIL ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΠΑΝΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΚ ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΡΒΙΟ ΗΤΑΝΕ ΛΕΝΕ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ XTRAIL ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ;;; Ή Η 4Η ΓΕΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ XTRAIL (T30 2008)???????[/quote]
Εγώ λοιπόν ξεκίνησα να ψάχνω τι κιτ να βάλω στο αυτοκινητο μου. Από απόψεις; Μιλούνια. Το βασικό είναι ένα τώρα που βάζουν οι αντιπροσωπείες (αρκετές) και φέρνουν και "εργοστασιακά'' LPG κοιτάς τι κιτ και ποιάς γενιάς βάζουν στα αυτοκίνητα σαν το δικό σου (πχ η NISSAN τι βάζει 4ης - 5ης;) και μετά ψάχνεις τον κατάλληλο εγκαταστάτη (το ποιό βασικο για εμένα) και βάζεις το ίδιο ή αντιστοιχης ποιότητας και τεχνολογίας. Συγκεκριμένα στο δικό μου (OPEL INSIGNIA 1,8 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ) η μαμά opel βάζει 4ης γενεάς (LANDI-RENZO και κάποιες αντιπροσωπείς omvl). Γιατί εγώ να βάλω 5ης; Ούτε τουρμπάτος είμαι ούτε άμεσου ψεκασμού και η opel βάζει αερίου ψεκασμού σε αυτοκίνητα σαν το δικό μου. Όσο για λαδιέρα ο Θεοδώρου μου είπε ότι την καλύπτει το γεγονός του παράλληλου ψεκασμού βενζινης κατά περίπτωση. Αυτός κέρδος δεν θα είχε από τη λαδιέρα; (παρεπιπτωντος συμφωνω ότι σε κάποιοα μοντέλα προτείνει). Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά και ότι θέλει ο καθένας βάζει. πλώς πιστέυω ότι μια προσσέγγιση πριν την εγκατάσταση σαν αυτη που έγραψα παραπάνω έίναι σωστή.